2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de vermeme araftarıyım da eşimin arkadaşları söylemiş çok ateşi çıkıyor sancılı oluyor bizz verdik demişler o yüzden sizlere de sorayım dedim.Kararsız kaldım şimdi.Neyse yaaa ben de ağrısı olunca veririm önceden vermek zaten pek de etkili olucak gibi görünmüyor.bakalım canım.Sağol cvp için

Canım bizim 2.ay aşımızda ateş olmadı, sadece lymonta'nın dediği gibi bol bol huysuz ve huzursuz oldu sonraki iki üç gün. Ama yine de calpol vermedim ben. Çünkü anne sütünde zaten bebeği sakinleştiren maddeler var. Ateşini sık sık kontrol et bence. Ve bu iki gün ne zaman isterse ver memeni. Emmese bile seni hissetsin. Kokunu alsın. Bir de aşı yerlerinde şişlik olabilir, dikkat et, canı acımasın. Bir de gitmeden banyo yaptırmayı unutma.

Oyun halısından memnun kalmanıza sevindim bu arada:)
Oyuncaklara vuruyor ama daha kavrayamıyorlar:) Sadece eliyle vurup ses çıkınca da şaşırabiliyor benimki:)

Çıngıraklarını ben tutturup onun elinde sallayınca kendisi yaptı sanıp seviniyor benimki. Biraz safız galibA:))

sağol canım ben de vermeme kararı aldım.Bebişim emmeyi çok seviyor zaten artık sızlandıkça veririm dediğin gibi artık.Banyomuzu da bugün annemle yaptırayım bari haklsın aşı sonrası 3-4 gün yaptıramam.Burası ne güzel bir yer oldu yaaa.Paylaşımlar sayesinde acemiliğimz kalkıyor ortadan

canım oyuncaklara vuruyor ama henüz tutamıyor tabi ki vurduğunda oyuncaklara değdiğinde çıldırıyor çok hoşuna gidiyor ama şu an biz yardımcı oluyoruz oğluşa hile yapıyoruz biraz:)))
bu arada canım önceden verme derim boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım bebeklerimize ateşini sık sık kontrol et eğer çıkarsa ver derim ben.

hımm peki canım o alt halı muşamba tarzında mı yoksa yumuşak ince ahlı tarzında mı anlayamadım açıklama da yok nette.

canım yazdıklarına bayıldımmmm çok faydalı bilgiler bunları çıkarıp bebişin odasının kapısına asıcam boş konuşanları susturmak için:))) gerçi ozaman da doktor ne bilsin biz 5 çocuk büyüttk derler:)))

Neyse ki büyükler benden korkuyor da pek karışamıyorlar artık:)) Oh yaz gelsin dondurma bile yalatıcam oğluma:)

Neyse ki büyükler benden korkuyor da pek karışamıyorlar artık:)) Oh yaz gelsin dondurma bile yalatıcam oğluma:)

yok canım artık bana da bişey diyemiyorlar lafımı esirgemiyorum hiç napayım alttan alsam susmazlar biliyorum annesi bensem benim kurallarıma uymak zorunda herkes kimseyi ilgilendirmez benim bebeğimi büyütme tarzım. montunu giydirip çıkarıyorum dışarı artık diyemiyorlar bile üşürmü diye nasıl korkutmuşsam:)))

Muşamba gibi. Ben üzerini iyice bir sildim önce. Sonra da ince penye bir battaniye koyuyorum bazen, bazen de koymuyorum, hava durumuna göre:)

ben de alayım da oğluşum beni biraz olsun rahat bırakır yanından ayrılmamı hiç istemiyor hep yanında olayım şarkı söyliyeyim istiyor.tşkr bilgiler için.Neyse canlar öp hepinizi yine grşz by

Geçmiş olsun canım.

Canım benim bebeğimde 23 ocakta 3090 gr doğdu, ilk ay çok az kilo aldığı için şuan 5 kg, boyuda 56 cm.

şimdi süt saklama poşeti sipariş edicem lansinoh marka.. tek kullanımlıkmı bunlar?
ona göre 25lik yada 50lik alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…