- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.201
kızlar ben bebeğim doğduğundan bu yana uni level yeni doğan pamuğu kullanıyorum
2 ay 10 günlük oldu bebek sizler diğer ıslak mendillere geçtiniz mi? geçtiyseniz hangileri kullanıyorsunuzz ?
2 ay 10 günlük oldu bebek sizler diğer ıslak mendillere geçtiniz mi? geçtiyseniz hangileri kullanıyorsunuzz ?
ıslak mendilde çok takılmadım ben.. tabi ilk zamanlar aman iyi olsun bebeğime zarar vermesin dedim unibaby, prima, huggies, bebedor.. bu markaları kullandım.. amanın.. iilk zamanlar nekadar çok ıslak mendil kullanmışız.. para yetişmiyor bebelere :)))
sonra baktım bimde 1,80 falan ıslak mendil şu yeşil paket Family (kampanyalı günlerinde) yoksa 2,25 fln , çok şükür bir sıkıntı yaşamadık..
Mrb arkadaşlar bebeklerinize su veriyormusunuz ... emziriyorum ama yine su versem mi kararsız kaldım bazıları ver diyo bazıları anne sütünden alıyor zaten gerek yok diyor ...
bu da bizim ilk yoğurt deneyimimiztattırmaktan çekinmeyin bence.. sonuçta karnını doyurmuyorlar
Eki Görüntüle 375571
KRAFT TWIST BEBEK ARABASI - ŞOK FİYAT SON 1 ADET GittiGidiyor'da 54219762 ben bunu almayı düşünüyorum acaba nasıldır yaa. aslında almak istediğim başka ama o 2000 tl olduğundan o parayı bir bebek arabasına veremem yazık günah yani.
maşallah çok tatlı bi bebek bende bebeklerimizin damak tadının olusması için herseyden tadımlık verme taraftarıyım benim bebeğim 2 aylık anneme kalsa şimdi bile verecek biz eskiden size herseyi verirdik deyip duruyo 3 aylık olsun bende baslycam hemen
KRAFT TWIST BEBEK ARABASI - ŞOK FİYAT SON 1 ADET GittiGidiyor'da 54219762 ben bunu almayı düşünüyorum acaba nasıldır yaa. aslında almak istediğim başka ama o 2000 tl olduğundan o parayı bir bebek arabasına veremem yazık günah yani.
merhaba kızlar geceyi sorunsuz atlattık ateşi çıkmadı sayılır oğlumun yükselme oldu tabi ama önemli bir yükselme olmadı şükür. bugün de takipteyim:)) ama sanki biraz mutsuz bugün arada ağlama krizine giriyor aşının acısı yeni mi çıkıyor acaba ya? ağrısı var sanırım ondan ee kolay da değil yani küçücük bünyelerine bir sürü mikrop giriyor savaş veriyor oğluşum :)))
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır KK foruma giremiyordum.Bu topiği bayağı geç farkettim ama benide aranıza alırsanız sevinirim .Bende ocakta ( 1 Ocak ) doğum yaptım. Şuan 3 aylık biz kızım var ve bende sizinle birlikte burada sohbet etmek istiyorum.Ne kadar çok kişi ile sohbet edersek o kadar çocuk büyütme ve bakımı konusunda bilgili oluruz.Şuan ne yazacağımı kestiremiyorum ama bu topikte online olacağımı bilin.Şimdiden teşekkürler.
bu araba süper görünüyo ama benim için çok pahalı malesefselam arkadaşlar bebek arabası almak isteyen annelere ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum benimde kızım 2 aylık olmak üzere 9 yaşındada bir kızım var büyük kızımda bilmeden fiyatı uygun diye çift yönlü araba aldım çok kullanışlı demişlerdi fakat kaldırımları inip çıkarken çok zor oluyordu ayağımla arabayı bastırdığım zaman kaldırım çıkabiliyordu bayağı bi güç sarfetmek gerekiyordu 2 ay sonra arabamı değiştirmek zorunda kaldım tek yönlü aldım.Bu kızımda ise içime hangisi sindiyse onu aldım eşimi ikna etmek her ne kadar zor olsada kullanışlı bir araba aldım biraz pahalı bir araba ama sonuçta kullanacak olan benim özellikleri çok hoşuma gitti.Yani demek istediğim araba alırken kullanışlı olmasına,tekerleklerine(her zaman büyük tekerlekler iyidir),kumaşına,arabanın kilosuna,hangi ülkede yapıldığına(bahsedilen x marka çinde üretiliyo)bu çok önemli birde araba almaya giderken bebeğinizi içine koyup 1-2 deneme sürüşü yapıp almanızı öneririm.benim aldığım araba bordo olanı resmen arabaya aşık oldum diyebilirim.(bu siteden almadım ben resim olarak bunu buldum sonra reklam yapılıyo denilmesin)
Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
doğduğundan beri dalin kullanıyorum hiç pişik olmadıkızlar ben bebeğim doğduğundan bu yana uni level yeni doğan pamuğu kullanıyorum
ben hiç vermedim pamukçuk falanda olmadı olcağı varsa olur diye düşünüyorumben son 1 haftadır doğumevinde calışan hemsire arkadasımın tavsiyesi üzerine her emzirmeden sonra 1 cay kasığı su veriyorum su ağzındaki süt kalıntılarını temizleyip ağzında pamukçuk olusmasını engelliyomus
hadi geçmiş olsun canım bakalım 2 gün sonra biz ne yapıcazmerhaba kızlar geceyi sorunsuz atlattık ateşi çıkmadı sayılır oğlumun yükselme oldu tabi ama önemli bir yükselme olmadı şükür. bugün de takipteyim:)) ama sanki biraz mutsuz bugün arada ağlama krizine giriyor aşının acısı yeni mi çıkıyor acaba ya? ağrısı var sanırım ondan ee kolay da değil yani küçücük bünyelerine bir sürü mikrop giriyor savaş veriyor oğluşum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?