- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.241
canım merhaba. anlaşılan birileri canını sıkmış ama geçmişe bakmama rağmen göremedim ben ne oldu neden sıkıldı canın? bu arada marmelattee'nin de dediği gibi bir daha açığı kapatacağım diye bir laf etme ne açığı gayet güzel almış zaten bebeğin. önce senin inanman lazım sütünün bebeğine yettiğine rahat ol üzme kendini bizim bebeklerimiz de tosun olmayıversingeçmiş sayfalara bakarsan görürsün cnm.. hadsizce konuşan bi üyenin yazdıkları
canım ben de ona yordum huysuzluğunu aslında huysuz da denmez açık şekilde mutsuzduCanım yaa, ben sana söylemeyi unuttum sanırım. Huysuz oluşu, aşı olan yerlerin ertesi iki üç gün şiş olmasıymış. O yüzden emzririken ya da altını değiştirirken falan hassas davran biraz
canım ilk 3 ay anneye dönük olarak kullanılmasını öneriyorlar. başını tutabilem açısından. başını rahatça tutabildiği zaman eminim kendi de anneye bakmak istemeyecektir:)) etrafta bir sürü ilgi çekecek şey varken aman napsınlar her gün gördükleri yüzü:)) çevreyi keşfetmeyi de öğrensin yaramazlar:))Merhaba, kanguru kullanımında bebeğin yüzünün dışa dönük olması onun çevreyi algılaması ve zihinsel gelişimi açısından daha yararlı olur demişti bana doktorum.
Dün bütün gün hastanedeydik oğlumla. Kalbindeki üfürüm ve fıtık şüphesi sebebiyle. Neyse ki korkulacak şeyler olmadı. Ama bütün gün ayakta, kucağımda 7 kilo bir oğlan ve bir o kadar ağır çanta ile bekleştim. Çok düşünceli halkımızdan sadece yaşlı bir amca kalkıp yer vermek istedi, ona da ben kıyamadım. "Yok amca bebek zaten sevmiyor oturmayı" dedim. O halde açtım bir de emzirdim oğlumu.
Oğlum da bu hengamede yorulmuş olacak ki dün 7de yattı bu sabah 8de kalktı:) Arada bir kez emmek istedi. Sabah yıkadık oğlumu. Biraz da öyle uyudu. Şimdi de oyun halısına koydum, eşimin internetten indirdiği bebek şarkılarını açtım, oğlum hem gülerek oyun oynuyor hem de "nerden geliyor ki bu ses" diye kulak kabartıyor sağına soluna:))
canım çok geçmiş olsun.. çok sevindim önemli bişey olmamasına.
Teşekkürler canım. Ben de rahatladım valla. Her ay ayrı bir stres oldu bizim için doktor kontrolü:)
Bu arada kanguru konusunda haklısın, ben sanki bütün bebekler benimki gibi 3 ayı doldurdu diye düşünüp yorum yapmıştım:)
Bu arada unnado'da oyuncaklarda indirim var, ben aldım hemen.
aaaaa sen söylemesen aklıma gelmeyecek günlük bebek alışveriş sitelerine bakma rutimi unuttumhemen bakayım da birşey bulursam alayım ben de artık anneyle oynamaktan sıkılıyorlar:))
Dün bütün gün hastanedeydik oğlumla. Kalbindeki üfürüm ve fıtık şüphesi sebebiyle. Neyse ki korkulacak şeyler olmadı. Ama bütün gün ayakta, kucağımda 7 kilo bir oğlan ve bir o kadar ağır çanta ile bekleştim. Çok düşünceli halkımızdan sadece yaşlı bir amca kalkıp yer vermek istedi, ona da ben kıyamadım. "Yok amca bebek zaten sevmiyor oturmayı" dedim. O halde açtım bir de emzirdim oğlumu.
Oğlum da bu hengamede yorulmuş olacak ki dün 7de yattı bu sabah 8de kalktı:) Arada bir kez emmek istedi. Sabah yıkadık oğlumu. Biraz da öyle uyudu. Şimdi de oyun halısına koydum, eşimin internetten indirdiği bebek şarkılarını açtım, oğlum hem gülerek oyun oynuyor hem de "nerden geliyor ki bu ses" diye kulak kabartıyor sağına soluna:))
canım merhaba. anlaşılan birileri canını sıkmış ama geçmişe bakmama rağmen göremedim ben ne oldu neden sıkıldı canın? bu arada marmelattee'nin de dediği gibi bir daha açığı kapatacağım diye bir laf etme ne açığı gayet güzel almış zaten bebeğin. önce senin inanman lazım sütünün bebeğine yettiğine rahat ol üzme kendini bizim bebeklerimiz de tosun olmayıversinfit olacak bizim bebekler gör bak
))
Ben bisiklet, küp, çarklı şey ve kaplumbağa aldım. Şimdi oynamaz ama 3 ay sonra oynamaya başlar nasolsa:)
Şimdilik birsürü çıngırak ve diş kaşıyıcımız var, onlarla oynuyoruz, bir oyun halımız tabi:)
geçmiş olsun canım..ben ankaraya geldiğimde otobüse binmek zorunda kalmıştım ve karnım burnumda annemlere kadar ayakta gittim..o çok düşüncelilerde banada yer vermemişti..
meraba cnm.. bu kilo konusunda o gün konuşmuştukya tinkerbel adlı üye saçma sapan hadsizce bi msj yazmıştı.. bende şikayet ettim silmişler
selam kızlar nasılsınız.Herkes şimdi de benim gibi araba derdine düşümüş bakalım ben de araştırıp bu ay almak istiyorum.Ayrıca yarın da 2. aşımız var.Ne öenerirsiniz bu aşıyı yaptıran annecikler.Gitmeden önce ağrı kesici calpol filan verin diyorlar.Sizler ne yaptınız çok çıkıntı çektimi bebişleriniz ateş oldu mu?Bir limonatayı okudum o da çok sıkıntı çekmememiş sanırım.Ayrıca 2 aylık olanalr kaç ne kadar kilo almışi bebişleriniz boyları nasıl.Ben çok merak ediyorum yarın öğrenince yazarım.
selam kızlar nasılsınız.Herkes şimdi de benim gibi araba derdine düşümüş bakalım ben de araştırıp bu ay almak istiyorum.Ayrıca yarın da 2. aşımız var.Ne öenerirsiniz bu aşıyı yaptıran annecikler.Gitmeden önce ağrı kesici calpol filan verin diyorlar.Sizler ne yaptınız çok çıkıntı çektimi bebişleriniz ateş oldu mu?Bir limonatayı okudum o da çok sıkıntı çekmememiş sanırım.Ayrıca 2 aylık olanalr kaç ne kadar kilo almışi bebişleriniz boyları nasıl.Ben çok merak ediyorum yarın öğrenince yazarım.
kızlar bebişime ben oyuncak almamıştım limonta şimdi benim oğlum senden 1 gün sonra doğdu.Sen nasıl oyuncaklar aldın.Bu zamana kadar gerekli görmemiştim.Artık alayım diyorum ne önerirsiniz.Ana kucağındaki sallanan oyuncaklardan başka oyuncağı yok oğluşumun.Araba ile bir de oyun halısı alacağım.Başka ne alsam:44::44:
kızlar bebişime ben oyuncak almamıştım limonta şimdi benim oğlum senden 1 gün sonra doğdu.Sen nasıl oyuncaklar aldın.Bu zamana kadar gerekli görmemiştim.Artık alayım diyorum ne önerirsiniz.Ana kucağındaki sallanan oyuncaklardan başka oyuncağı yok oğluşumun.Araba ile bir de oyun halısı alacağım.Başka ne alsam:44::44:
merhaba canım ben de bayağ endişelenmiştim nasıl olacak aşı sonrası diye ama bayağ rahat geçirdik. ateşi biraz yükselir gibi oldu akşama doğru calpol şurup verdim ve sık sık kontrol etim ateşini. gece de çok zorlamadı ama ertesi gün bariz mutsuzdu bebeğim o da aşının acısından diye düşündüm oynadıkça kıyafetleri de değince aşı yerine bastı çığlığı.
canım ben dönence aldım bayılıyor ama fazla kullanmıyorum şaşılığa neden olabileceğini söyledi doktorumuz da ama çok hevesim vardı dayanamadım aldım çok zor da kaldığım zamanlarda hayat kurtarıyorbirde marmelattee arkadaşımın önerdiği oyun halısı vardı tiny love tekmele oyna onu aldık bayılıyor gülücükler çığlıklar çok tatlı oluyor ana kucağı için bir oyuncağı var birde ona diğerleri kadar ilgi göstermese de seviyor ama asıl bundan sonra ilgilenmeye başlayacaklar oyuncaklarla diye düşünüyorum canım. aa kuklamızı unutmayım babamızın çok hevesle aldığı bir kuklamız var birde en çok buna gülüyor ama babası bukadar çok uğraştığı için mi gülüyor yoksa gerçekten eğlendiği için mi gülüyor emin değilim:))))
şu msjıma da cevap verirsen sevinirim tatlım.
Geçmiş olsun canım benim.İnşlh bizimkisi de sizinki gibi sorunsuz geçer.Aşı yeri ağrır tabi daha neki onların canlarıı yavrum beniiim.
Gitmeden önce calpol verdin mi peki canım.?
Eşimin yeğenlerinin küpleri vardı, çok zevk alırlar hala onları kule yapıp devirmekten:)çeşit çeşit küpler var ya canım onlara babamız çook meraklı elinden gelse şimdi oynatacak oğlanızeka gelişimi için faydalı oyuncaklar almamız gerekiyormuş büyüdükçe nasılsa istediği oyuncaklarla oynayabilirmiş hıh çok biliyor
Ben bu aylar için bol bol çıngırak ve diş kaşıyıcı aldım. Ama oğlumun en büyük oyuncağı hala benim. Bir de babası tabi:)kızlar bebişime ben oyuncak almamıştım limonta şimdi benim oğlum senden 1 gün sonra doğdu.Sen nasıl oyuncaklar aldın.Bu zamana kadar gerekli görmemiştim.Artık alayım diyorum ne önerirsiniz.Ana kucağındaki sallanan oyuncaklardan başka oyuncağı yok oğluşumun.Araba ile bir de oyun halısı alacağım.Başka ne alsam:44::44:
Oyun halısına eşimin yeğenleri de bayılıyor:) İçine giren bebek çıkmıyor:)canım ben dönence aldım bayılıyor ama fazla kullanmıyorum şaşılığa neden olabileceğini söyledi doktorumuz da ama çok hevesim vardı dayanamadım aldım çok zor da kaldığım zamanlarda hayat kurtarıyorbirde marmelattee arkadaşımın önerdiği oyun halısı vardı tiny love tekmele oyna onu aldık bayılıyor gülücükler çığlıklar çok tatlı oluyor ana kucağı için bir oyuncağı var birde ona diğerleri kadar ilgi göstermese de seviyor ama asıl bundan sonra ilgilenmeye başlayacaklar oyuncaklarla diye düşünüyorum canım. aa kuklamızı unutmayım babamızın çok hevesle aldığı bir kuklamız var birde en çok buna gülüyor ama babası bukadar çok uğraştığı için mi gülüyor yoksa gerçekten eğlendiği için mi gülüyor emin değilim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?