2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tadımlık başlayabilirsin, yani mesela bir çay kaşığı kadar falan

biz de 2 aylığız bende bazn elma armut hurma yalatıyorum , pekmez var bide yaladığımız :) elma suyu için şöyle bi 15 20 gün daha geçsin diyorum, 4. aya girince de peynir yoğurt tattırıcam.. 5. ayda da tadımlıktan az fazla.

hiç sağmadım cnm ama memeyi bıraktığında kontrol ediyorum süt hala var..

üzülme canım sütün kesilir allah korusun..mamayı hemen düşünme bence sütün var sonuçta...kilosu için doktorun ne dedi?

doktora göre 500gr üstü normal..

ay canım neler yiyorum cevizim balığım yumurtam hepsini düzenli yiyorum ama bizimki emme konusunda çok tembel 10 dk emip bırakıyor uykuya dalıyor..
bide çok hareketli eller kollar devamlı oynuyor..

ay canım neler yiyorum cevizim balığım yumurtam hepsini düzenli yiyorum ama bizimki emme konusunda çok tembel 10 dk emip bırakıyor uykuya dalıyor..

ozamann hiç üzülme canım sen elinden geleni yapıyorsun merak etme düzene girecektir hem doktorun da normal demiş ee bebeğinin de keyfi yerinde daha ne istiyorsun
sütün varken en son düşüneceğin şey mama olsun bence artık bebişler daha hareketli elleri kolları durmuyor ee aldıkları sütü de yakıyorlar:)

hiç sağmadım cnm ama memeyi bıraktığında kontrol ediyorum süt hala var..

doktora göre 500gr üstü normal..

Eğer sağma makinen varsa, bebeğin emdikten sonra sütünü sağ, sonra mesela bebeğin uyurken biberonla ya da kaşıkla ağzına akıt yavaşça. 10 cc bile olsa uyurken aldığı anne sütü olur.

Kizlar hava bi haftadir okadar guzelki iceri giresim yok bebegimle surekli yuruyuslerde gezmelerdeyiz:))
Gunduz uyumayan bebegim disari cikinca uyuyor hatta eve gelince devam ediyor uyumaya....

Dun arkadasimin kizinin d.gunu vardi oraya gittik... Bebegim hic durmadi surekli agladi napacagimi bilemedim sanki sancisi vardi neden bilmem eve gelince biraz agrikesici verdim 10 d sonra falan uyudu neyseki bugun gayet normal haline dondu...

Benim burda ucu bi bahcem var kiraladik:)) seram var ikitane ii yildir sebzemi kendim yetistiriyorum:)) Bu yil bebegim icinde ekstra seyler dikiyorum...

Sudan bahsetmissiniz ben vermiyorum bence gerek yok bagzi arkadaslarin dedigi gibi zaten mideleri kucucuk onada sut yerine su girsin istemem zaten bizim on sutumuz onlarin su ihtiyacini karsiliyor...

Canim minik beyiniz co tatli... sarida coo guzel olmus
Bebegimiz odasinda uyumaya devam ediyor... Iyii zamaninda ayirmisim ikimizde cooo rahat ediyoruz. Bugune kadar o konuda hic sikinti cekmedim..
Bi tek sabahleri 5.30 gibi uyandiginda yatagima getiriyorum onun disinda yook...

kızlar 2 aylık oldu oğlum ama malesef nezle grip oldu kuzum burnu tıkalı nefes alamıyor sütünü zor içiyor zoru bırakın 2 ölçek içerse şükür dr burun fısfısı verdi öksürük şurubu verdi vallahi çocuk helak oldu dr ıhlamur verebilirsin dedi inşallah bir an önce geçer yaaa (

ben bi hafta içinde biraz verirsem sende gaza gelirsin belki
,
inlh cnm acil gaza ihtiyacım var

:

bendede baby max var çooook ağır o mu bizi taşıo biz mi onu belli değil

ya bende hiç vermeyim mama diyorum ama çok ağlıyo aç yani belli offff nasıl yapsam

geçmiş olsun kuzuna çabucak iyileşir inşlh

bdaha uzun süreli kullanmadım geçen parkta bu taşlı yollarda bile kolayca ittim, tabi diğer markaları bilmiyorum, yalnız benim bebek çantam çok ağırdı içinde termos falan vardı beşiğin altına da koymaya üşendim , arabada hafif , çanta çok ağır, çantayı kollarına asınca arkaya doğru çekiyordu arabayı :) dik katlanıyor, birde bu model tek elle kapanıp açılabiliyor. ben aldığımda fiyatı çok uygun gelmişti 250n yada 260 falandı ankaradan özelcandan almıştım. tam yatabiliyor, yatan kısım bazı arabalarda sadece ince bir kumaş oluyor özellikle baston modellerde ben onun içinde gönlüm rahat yatıramam diye bunu aldım konforlu görünüyor. krafta da bakmıştım hafif ve fonksiyonlu bir kaç model , ama pahalı gelmişti.

her tarafı katlaıyo küçücük oluyo ,çift yönlü ve hafif bu özellikleri sevdim ama açkken biraz sallanıyo gibi geldi sağlam değilmiş gibi sen öyle bişi hissettin mi içinde bebek olunca sallanmıyoda olabilir keşke bebişi koyup deneseymiişim

çok acıktım ben ya of bugün bi sürü saçma sapan şeyler yedim ve şişmeye devam ediyorum ve şimdi yine acıktım canım tatlı çekiyor bu neyin nesi şimdi ((((((

çok geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak iyileşir, ateşi falan yok değil mi? çok mu öksürüyor kuzum ya kıyamam , bizimki de arasıra öksürüyor..

evet alırken o his oluştu, tekerleri birz sert sanırım o yüzden pürüzsüz yüzeyde tutunmuyormuş gibi bir his vermişti. ama cumartesi hem market içinde hem parkta kullandım bi rahatsızlık hissetmedim. yani şöyle olsaydı dedirtmedi, hatta yüksek kaldırımdan sürerek indirme teşebbüsünde bulundum, düşer diye vazgeçtim, içinde bebeğimle, arabayı kucaklayıp indirdim zorlanmadım :). birde çanta kolunda asılıydı, oğluğum kucağıma aldım bir baktım araba yere yaslandı :) çanta tıkış tıkış arabada hafif olunca.

yanımda mama için termos taşıyorum mama ,bibreron, yedek kıyafet, bez deiştirme takımı falan derken sizinde doluyor mu ya çantalar ben sığmıyorum çantaya. küçük mü almışşım keşke büyüğünü alsaymışım.

bende çok istiyorum eski kiloma dönmek.bende 75 le hamile kaldım 93le dourdum.şimdide 80 kiloyum.hiçbir kıyafetim olmuyor.çok canım sıkılıyor.buda benim iştahımı dahada çok arttırıyor.ama karar verdim yarın dikkat edecem.bebişime yarayacak şekilde beslenecem inşallah kendimde inanmıyorum ama deneyecem bakalım((

öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm.benim oğlumda 1 aylıkken olmuştu grip çok zor Allah şifasını versin.bizde antibiyotik kullanmıştık ama.sonra gerek olmadığını öğrendim.eczanede otribebe diye burun pompası satılıyor.onunla burnu açılıyor ve beiş emmeeye başlıyor.burnu tıkalı olduğu için ememiyor.deniz suyu ile burun yumuşatılıp pompa ile çekliyor mukuslar.deneyin derim.

memnun olduğuna sevindim o kadr marka model baktım en kullanışlı bu görünüyodu daha da oturdu kafamda

selam arkadaşlar bebek arabası almak isteyen annelere ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum benimde kızım 2 aylık olmak üzere 9 yaşındada bir kızım var büyük kızımda bilmeden fiyatı uygun diye çift yönlü araba aldım çok kullanışlı demişlerdi fakat kaldırımları inip çıkarken çok zor oluyordu ayağımla arabayı bastırdığım zaman kaldırım çıkabiliyordu bayağı bi güç sarfetmek gerekiyordu 2 ay sonra arabamı değiştirmek zorunda kaldım tek yönlü aldım.Bu kızımda ise içime hangisi sindiyse onu aldım eşimi ikna etmek her ne kadar zor olsada kullanışlı bir araba aldım biraz pahalı bir araba ama sonuçta kullanacak olan benim özellikleri çok hoşuma gitti.Yani demek istediğim araba alırken kullanışlı olmasına,tekerleklerine(her zaman büyük tekerlekler iyidir),kumaşına,arabanın kilosuna,hangi ülkede yapıldığına(bahsedilen x marka çinde üretiliyo)bu çok önemli birde araba almaya giderken bebeğinizi içine koyup 1-2 deneme sürüşü yapıp almanızı öneririm.benim aldığım araba bordo olanı resmen arabaya aşık oldum diyebilirim.(bu siteden almadım ben resim olarak bunu buldum sonra reklam yapılıyo denilmesin)

Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…