• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haydut neoldu canım ?? :26: :26:

off kızlar 2012 ocak anneleri zayıflıyor adlı bir konu mu açsak acaba :) zamanı gelmiş herkesi bir telaş sarmış.. :) ben neyapıyım 10 kilom var fazla oohhh her tarafım bıngıl bıngıl :(((((( ay bide yemiyim diyorum tutamıyrum kendimi..

KRAFT TWIST BEBEK ARABASI çok ağırmış :(

çok zor değil mi araba seçmek :))) ben ilk alırken oldu bittiye gelmişti o kadar netten araştırdım şu özelliği olsun bu özelliği olsun hepsi olunca da e fiyat uçuyo o kadar durumum yok ucuz yollu olsun diyorum bu sefer eşek ölüsü gibiler çıkıyo :)

kolay gelsin sana inşallah gönlüne göre bir model bulur alırsın :)

kızlar ben bebeğim doğduğundan bu yana uni level yeni doğan pamuğu kullanıyorum
2 ay 10 günlük oldu bebek sizler diğer ıslak mendillere geçtiniz mi? geçtiyseniz hangileri kullanıyorsunuzz ?

bende unibaby kullandım bu zamana kadar...şimdi bebedor a geçtik...gerçi ben mermerşahi kumaştan ufak parçalar kesip diktim kurulama bezi olarak kullanıyorum , altını ıslak bırakmıyorum hiç

off kızlar 2012 ocak anneleri zayıflıyor adlı bir konu mu açsak acaba :) zamanı gelmiş herkesi bir telaş sarmış.. :) ben neyapıyım 10 kilom var fazla oohhh her tarafım bıngıl bıngıl :(((((( ay bide yemiyim diyorum tutamıyrum kendimi..
benimde en az 15 k vermem lzm :(

çok zor değil mi araba seçmek :))) ben ilk alırken oldu bittiye gelmişti o kadar netten araştırdım şu özelliği olsun bu özelliği olsun hepsi olunca da e fiyat uçuyo o kadar durumum yok ucuz yollu olsun diyorum bu sefer eşek ölüsü gibiler çıkıyo :)

kolay gelsin sana inşallah gönlüne göre bir model bulur alırsın :)
gerçekten çok zor bazen o kdr da yorma kafanı hafifinden al en az 2 sene idare eder diyorum kışları ztn az çıkılıyo

selam arkadaşlar bebek arabası almak isteyen annelere ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum benimde kızım 2 aylık olmak üzere 9 yaşındada bir kızım var büyük kızımda bilmeden fiyatı uygun diye çift yönlü araba aldım çok kullanışlı demişlerdi fakat kaldırımları inip çıkarken çok zor oluyordu ayağımla arabayı bastırdığım zaman kaldırım çıkabiliyordu bayağı bi güç sarfetmek gerekiyordu 2 ay sonra arabamı değiştirmek zorunda kaldım tek yönlü aldım.Bu kızımda ise içime hangisi sindiyse onu aldım eşimi ikna etmek her ne kadar zor olsada kullanışlı bir araba aldım biraz pahalı bir araba ama sonuçta kullanacak olan benim özellikleri çok hoşuma gitti.Yani demek istediğim araba alırken kullanışlı olmasına,tekerleklerine(her zaman büyük tekerlekler iyidir),kumaşına,arabanın kilosuna,hangi ülkede yapıldığına(bahsedilen x marka çinde üretiliyo)bu çok önemli birde araba almaya giderken bebeğinizi içine koyup 1-2 deneme sürüşü yapıp almanızı öneririm.benim aldığım araba bordo olanı resmen arabaya aşık oldum diyebilirim.(bu siteden almadım ben resim olarak bunu buldum sonra reklam yapılıyo denilmesin)

Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

evet büyük tekerli arabaların kullanışlı olduğunu duymuştum zaten araba lastiği gibiler maşallah yere tam tutunuyorlar , amartisör mü deniyordu sanırım o sistem var sarsmıyo ama fiyatı çok sarsıyo :) uygun fiyatlı büyük tekerli bir arabada malesef bulamadım..

bebeği içine koymak çok iyi fikir ama o biraz daha sakin bebekler için, iyi ki önceden almışım arabamızı huysuz oğlumla şusıralar dolaşabilirmiydim bilmiyorum.. birde hangi ülkede yapıldığı demişsiniz, artık onun bir önemi yok bence çünkü çok ünlü firmalar bile çinde üretim yapıyor iş gücü ucuz olduğundan. pierre cardinin bir kısım ürünlerinin öyle olduğunu duymuştum.

bir de 3-4 yıl kullanılır demişsiniz,, ben büyüdükçe içinde durmak istemeycektir diye düşündüm, hoş bizimki şimdide o kadar durmak istemiyor :)))
vee bu aradaa arabanız çok güzelmiş çekilin ben geliyorum diyor yani :) güle güle kullanın

kızlar bugün oğluşla ilk yürüyüşümüze çıktık umduğundan kolay oldu. ama hem hava rüzgarlı olduğu için hem de kanguruyu ilk defa kullandığım için kısa kestim yürüyüşümüzü. alıştırma gibi oldu oğluşa. aşısını daha yeni vuruldu çok yorulmasın dedim ama temiz hava iyi geldi bebeğime de. umarım yarın hava güzel olur da daha uzun bir yürüyüş yapabiliriz:16:

geçmiş sayfalara bakarsan görürsün cnm.. hadsizce konuşan bi üyenin yazdıkları

cnm ben artık çok sıvı içiyorummm ehhh işteee süreklide sağma yapıyorum oda biraz arttırdı.ya cnm bizimki 1,5 saatte istiyo çok da az içiyo işgüç yapamıyoruzzzz çünkü yedi gazını al derken küçük bir iş den sonra yine zaman geliyoo bizim kız yine ıhhh diyooo tekrar anne sütüü şöyle seninki gibi 2 2,5 saat olsaa vallahii ne yapacağımı şaşırdım hiçbirşey yapamıyorummm evdeeee.zaten 20 daikada sağıp süt çıkıyooo tahmin et hayatımıı

canım bizimki de öyleydi, doktor 2 saat vermeyin dedi biz de oyaladık bi süre 2 saati doldurana kadar, anne olarak biraz zor geliyordu dayanmak ama alıştı çok şükür. gaz da yapıyormuş çok emmesi o yüzden kendi iyiliği için diye düşünüp 2 saati tutturduk, ama geçenlerde aşı olunca çok huzursuzdu o günler yasağı bozduk yine sık sık verdik kendini güvende hissetsin zavallım diye

evet büyük tekerli arabaların kullanışlı olduğunu duymuştum zaten araba lastiği gibiler maşallah yere tam tutunuyorlar , amartisör mü deniyordu sanırım o sistem var sarsmıyo ama fiyatı çok sarsıyo :) uygun fiyatlı büyük tekerli bir arabada malesef bulamadım..

bebeği içine koymak çok iyi fikir ama o biraz daha sakin bebekler için, iyi ki önceden almışım arabamızı huysuz oğlumla şusıralar dolaşabilirmiydim bilmiyorum.. birde hangi ülkede yapıldığı demişsiniz, artık onun bir önemi yok bence çünkü çok ünlü firmalar bile çinde üretim yapıyor iş gücü ucuz olduğundan. pierre cardinin bir kısım ürünlerinin öyle olduğunu duymuştum.

bir de 3-4 yıl kullanılır demişsiniz,, ben büyüdükçe içinde durmak istemeycektir diye düşündüm, hoş bizimki şimdide o kadar durmak istemiyor :)))
vee bu aradaa arabanız çok güzelmiş çekilin ben geliyorum diyor yani :) güle güle kullanın
pier cardinden çok şikayet var,bu arada iğenim 2,buçuk yaşında arabaya bindiremiyoruz binse binse otomobile biniyo koşa koşa :)

kızlar bugün oğluşla ilk yürüyüşümüze çıktık umduğundan kolay oldu. ama hem hava rüzgarlı olduğu için hem de kanguruyu ilk defa kullandığım için kısa kestim yürüyüşümüzü. alıştırma gibi oldu oğluşa. aşısını daha yeni vuruldu çok yorulmasın dedim ama temiz hava iyi geldi bebeğime de. umarım yarın hava güzel olur da daha uzun bir yürüyüş yapabiliriz:16:
ohh ne güzek,kangurun hangisinden cnm klasiklerden mi?

canım bizimki de öyleydi, doktor 2 saat vermeyin dedi biz de oyaladık bi süre 2 saati doldurana kadar, anne olarak biraz zor geliyordu dayanmak ama alıştı çok şükür. gaz da yapıyormuş çok emmesi o yüzden kendi iyiliği için diye düşünüp 2 saati tutturduk, ama geçenlerde aşı olunca çok huzursuzdu o günler yasağı bozduk yine sık sık verdik kendini güvende hissetsin zavallım diye
2 -2,5 saatte bie veriyorum oğlumda alıştı yaklaşık 1 aydır gaz ilacı vermiyorum:34:

merhaba kızlar geceyi sorunsuz atlattık ateşi çıkmadı sayılır oğlumun yükselme oldu tabi ama önemli bir yükselme olmadı şükür. bugün de takipteyim:)) ama sanki biraz mutsuz bugün arada ağlama krizine giriyor aşının acısı yeni mi çıkıyor acaba ya? ağrısı var sanırım ondan ee kolay da değil yani küçücük bünyelerine bir sürü mikrop giriyor savaş veriyor oğluşum :)))

Canım yaa, ben sana söylemeyi unuttum sanırım. Huysuz oluşu, aşı olan yerlerin ertesi iki üç gün şiş olmasıymış. O yüzden emzririken ya da altını değiştirirken falan hassas davran biraz:P

Selam,
benim kızım 2,5 ay+ 1 haftalık..biz de dün ilk kez kangurumuzla kısa mesafe bir işimizi halledip geldik..daha önce evde 2 kere denemiştim sıkılıvermişti, durmak istememişti ama dün çok güzel gidip döndük..yüzü bana dönük oturdu, gözlerini gözlerimden ayırmadı yol boyu çok tatlıydı..oğlum bebekken evde bile kullanırdık, çok kucakçıydı..kızım maşallah sakin, huzurlu bir bebek sadece dışarda kullanacak gibiyiz, neyseki...Chicco You and Me kangurumuz, düşünen varsa tavsiye ederim :emir_bebek:

Selam,
benim kızım 2,5 ay+ 1 haftalık..biz de dün ilk kez kangurumuzla kısa mesafe bir işimizi halledip geldik..daha önce evde 2 kere denemiştim sıkılıvermişti, durmak istememişti ama dün çok güzel gidip döndük..yüzü bana dönük oturdu, gözlerini gözlerimden ayırmadı yol boyu çok tatlıydı..oğlum bebekken evde bile kullanırdık, çok kucakçıydı..kızım maşallah sakin, huzurlu bir bebek sadece dışarda kullanacak gibiyiz, neyseki...Chicco You and Me kangurumuz, düşünen varsa tavsiye ederim :emir_bebek:

Merhaba, kanguru kullanımında bebeğin yüzünün dışa dönük olması onun çevreyi algılaması ve zihinsel gelişimi açısından daha yararlı olur demişti bana doktorum.

slm arkadaslar bayadır giriş yapamadm herkesın bebişlerı ıyıdır umarım son okudugum konuya göre genel olarak 1,5 saatte bır emziriyosunuz sanırım benımkı halen:emir_bebek: 1 saatte bır emıyor sutum yetmıyo ögleden sonra, ama sade soda gerçekten çok güzel sut yaptı bende herkese tavsıye edıorum, hiçbir zararı yok bol mineralli oldugu için aksine faydalı ben günde 2-3 adet içiyorum ama ben sade içemiyorum diyorsanız içine taze limon sıkabilir veya limon parcaacıkları koyabilirsiniz :34:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gif

Merhaba, kanguru kullanımında bebeğin yüzünün dışa dönük olması onun çevreyi algılaması ve zihinsel gelişimi açısından daha yararlı olur demişti bana doktorum.

valla üzerinde ilk 4 ay yüzü içe dönük, sonra dışa dönük kullanılsın yazıyor..sanırım boyuna destek olması açısından..1 ay daha böyle kullanırım sanırım ya da duruma bağlı..teşekkürler

bugün netten göğüs pompası sipariş ettim..senin yöntemi uyguluycam umarım işe yarar bidahaki ay açığımızı kapatırız..

bugün netten göğüs pompası sipariş ettim..senin yöntemi uyguluycam umarım işe yarar bidahaki ay açığımızı kapatırız..

Bak hala açık diyorsun:) 300 gr ın üzerinde alınan kilo normal kilodur. Bir de kilolu doğan bebekler daha az kilo alır genelde ama zayıf bebekler daha hızlı kilo alırmış, nedenini bilmiyorum. Yani üzme kendini bu kadar. Allah başka dert vermesin.

Bak hala açık diyorsun:) 300 gr ın üzerinde alınan kilo normal kilodur. Bir de kilolu doğan bebekler daha az kilo alır genelde ama zayıf bebekler daha hızlı kilo alırmış, nedenini bilmiyorum. Yani üzme kendini bu kadar. Allah başka dert vermesin.

amin canım.. eşimde kızıyor, iki ay üst üste böyle olması üzdü beni biraz.. canı sağolsun dediğin gibi allah başka dert vermesin..

Back