• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir. biz ailecek pek bir eğlendik dün:) bursaya gittik ve minik oğlum sağolsun beni hiçç üzmedi. okadar çok gezdik ki bayağ stres attım oğlumu sahile götürdük uzun uzun dolaştık gerçi oğlum bursayı sahili hatta araba dışında hiçbir yeri görmedi desem yeridir. arabaya bindiğimizde uyandı sadece emdi ve yattı birde sahilde dolaşırken birazcık bakındı okadar uyandırmaya çalıştım sahilde ama nafile hava çok güzeldi biraz bakınsın dedim ama pek ilgisini çekemedim sanırım:1: bir yandan da iyi oldu rahatça her yeri gezebildik 9dan 5e kadar uyudu oğlum biz panik tabi eşimle akşam napıcaz diye ama sağolsun oğlum kendini aştı 7de vurdu kafayı yattı sabah 7de süper enerjik kalktı gecede 2kere emmek için kalktı sadece:53: okadar şaşkınım ki anlatamam hem gezerken çok rahat bıraktı hem de çok güzel uyudu gece:16: ama bir mucize mi oldu yoksa yavaş yavaş düzene mi giriyor miniklerimiz

Yok mucize değil, temiz hava yorar bebekleri;)

herkes haftasonu stres atmış ne güzel..
bizde c.tesi gezdik.. tek kötü yanı beğendiğim elbiselerin içine girememekti:27:
sanırım daha aylarca alışveriş yapamam ben:15:

canm kiloyu düşünüpte stres yapma sen düşündükçe kilo alırsın sadece bebegini düşün ona guzel sut verebılmeyı ve ssık emzir bide bol su iç verirsin canım merak etme,günde 4 lt ye yakın su içiyorum,bende hep dert edıyordum cok kılolumu olucam dogum sonrası dıye ama hamıle kaldıgım kılonunda 6 kilo aşagısına düştüm ve yemedıgım kadar tatlı seyler yedım tek süt olsun diye annem saolsun onu ye kızım bunu ye kızım bende hiç kiloyu düşünmeden yedim ben dert etmedikçe kilo alacagıma verdim sende öyle yap takma.

aynen cnm bende bu pis boğazıma rağmen kilo almadım..
akşama kadar yediğim abur cuburları görsen:18:
onları yiyip almadığıma göre boğazımı tutsaydım daha çok kilo verirdim bide kilo alıp hamile kalmıştım ben hamileliktede fazlasıyla alınca şuan durum çok vahim:5:

eşimden çok yiyorum desem inanırmısın adam da şokta:53: çikolatalar tatlılar kurabiyeler envai çeşit ıvır zıvır hepsi itinayla yenir yani tarafımdan:30: kendimden utanıyorum valla şuan düşününce ne çok boş şey yiyormuşum bütün gün:17: çok haklısın canım eğer bunları yememiş olsaydım hamilelik öncesi kilomdan bile aşağıda olurdum şu an eminim bundan çünkü kilo almamak mucize bukadar yemeye emzirmeye bağlıyorum ben bunu. bugün bütün ıvır zıvırları attım hayatımdan bakalım ne kadar başarılı olcam:1:

Yok mucize değil, temiz hava yorar bebekleri;)

gerçekten yoruyor canım biliyorum bunu ama bizim gazkolik ıkınmaktan mutlaka uyandırıyor kendini uyanmak istemese uykudan bayılsa da uyanıyor ağrısı olsuğu zaman yani temiz havanın yorduğunu bilirdim de gazı da alıp götürdüğünü yeni öğrendim ve çook sevdim :1:

canm kiloyu düşünüpte stres yapma sen düşündükçe kilo alırsın sadece bebegini düşün ona guzel sut verebılmeyı ve ssık emzir bide bol su iç verirsin canım merak etme,günde 4 lt ye yakın su içiyorum,bende hep dert edıyordum cok kılolumu olucam dogum sonrası dıye ama hamıle kaldıgım kılonunda 6 kilo aşagısına düştüm ve yemedıgım kadar tatlı seyler yedım tek süt olsun diye annem saolsun onu ye kızım bunu ye kızım bende hiç kiloyu düşünmeden yedim ben dert etmedikçe kilo alacagıma verdim sende öyle yap takma.

ahh canım yaa ben adam gibi normaliyle kilo alsaydım şuan gitmişti hepsi..
diyet yapmıycam cnm zaten aptalca yaptığım atıştırmaları kesip hafiften yürüyüşe başlıycam

ahh canım yaa ben adam gibi normaliyle kilo alsaydım şuan gitmişti hepsi..
diyet yapmıycam cnm zaten aptalca yaptığım atıştırmaları kesip hafiften yürüyüşe başlıycam

evet atıstırmalar kılo yaptıryor bende sımdı abur cubur bıseyler yersem bakıyorum hemen 1 kılo yukarı cıkkmıs hemen kesıyorum abur cuburu cokta gereklı degıl zaten onların yerine yararlı şeyler yiyedim deyip kendimi ikna ediyorum:)

eşimden çok yiyorum desem inanırmısın adam da şokta:53: çikolatalar tatlılar kurabiyeler envai çeşit ıvır zıvır hepsi itinayla yenir yani tarafımdan:30: kendimden utanıyorum valla şuan düşününce ne çok boş şey yiyormuşum bütün gün:17: çok haklısın canım eğer bunları yememiş olsaydım hamilelik öncesi kilomdan bile aşağıda olurdum şu an eminim bundan çünkü kilo almamak mucize bukadar yemeye emzirmeye bağlıyorum ben bunu. bugün bütün ıvır zıvırları attım hayatımdan bakalım ne kadar başarılı olcam:1:

bende başlıyorum bugün :119:
sabah yediklerimi saymıyorum :27: yarına bırakırsam akşama kadar tekrar yerim çünkü:ssz:
ayy hava çok güzel uyansada biraz dışarı çıkarsam oğluşu.. ama hava ne zaman güzel olsa uyuyacağı tutuyo bizimkinin

bugun ilk defa süt sagdım göğsümün birinin meme ucu kocaman oldu niye ki size de oldumu tırstım.. :43:

uzun süre sagdım 15 dk ondan mı oyle oldu acaba, şimdi 5dk sagdım o kadar büyümedi az büyüdü:) korktum valla bişey oldu diye açıp bakamadım bidaha korkudan öbür taraftan emzirdim bi süre.. siz kaç dk sagıyorsnuz uzun yapıp yıpratmak istemdm elektrik çarparmış gibi bi his oluyor bana. kraftın elektriklisni aldım fena değildir heralde orta halli..

ben biberon sistemine yeni geçtim tecrübelrinizden faydalanayım nasıl steril ediyorsunuz? parmagımı yaktım kaynatırken sinir oldum. sterilizatör istedim eşim senin de istegin bitmiyo dedi. dün fazla yüklendim onu al bunu al, biraz kaynatarak idare edeyim bari dedim onu da sonra isterim:)
şimdilik biberonla içirmiyorum emzirme sonraları kalanı sagıyorum. dün gece 60, şimdi 60, 120cc etti. dondurucuya poşetlere ne kadar koyayım tek kullanımlık olmaları için? acemilik çekiyorum kettle da filan kaynatsam olmzmı yaw 2dk da..

bende başlıyorum bugün :119:
sabah yediklerimi saymıyorum :27: yarına bırakırsam akşama kadar tekrar yerim çünkü:ssz:
ayy hava çok güzel uyansada biraz dışarı çıkarsam oğluşu.. ama hava ne zaman güzel olsa uyuyacağı tutuyo bizimkinin

ben sabahtan bu yana elimden geldiğince tutuyorum kendimi zaten bu boş yediklerimizi çıkartırsak hayatımızdan kendiliğinden gidecek kilolar eminim ben:) benim oğlan da güzellik uykusunda uyansın biz de sahilde dolaşalım azcık kıskandık sizi:))

kızlar siz doğumdan sonra bi düzen oturtabildinizmi?
ben hala bir düzene sokamadım hayatımı..
mesela oğlum uyuyor şimdi evin silinip süpürülmesi lazım dağ gibi ütü var ama ben pc başındayım ve hiç yapasım yok..
onun uyuduğu her zamanı eve değil kendime ayırasım var nasıl düzene giricem bilmiyorum:45:

uzun süre sagdım 15 dk ondan mı oyle oldu acaba, şimdi 5dk sagdım o kadar büyümedi az büyüdü:) korktum valla bişey oldu diye açıp bakamadım bidaha korkudan öbür taraftan emzirdim bi süre.. siz kaç dk sagıyorsnuz uzun yapıp yıpratmak istemdm elektrik çarparmış gibi bi his oluyor bana. kraftın elektriklisni aldım fena değildir heralde orta halli..

ben biberon sistemine yeni geçtim tecrübelrinizden faydalanayım nasıl steril ediyorsunuz? parmagımı yaktım kaynatırken sinir oldum. sterilizatör istedim eşim senin de istegin bitmiyo dedi. dün fazla yüklendim onu al bunu al, biraz kaynatarak idare edeyim bari dedim onu da sonra isterim:)
şimdilik biberonla içirmiyorum emzirme sonraları kalanı sagıyorum. dün gece 60, şimdi 60, 120cc etti. dondurucuya poşetlere ne kadar koyayım tek kullanımlık olmaları için? acemilik çekiyorum kettle da filan kaynatsam olmzmı yaw 2dk da..
Bence imkanın varsa her sağdığını ayrı poşete koy, 60 cc bir beslenme için az olsa da en azından idare eder.
Ama kettle da falan yapma aman diyim, sütün bütün vitamini gider. Mikrodalgada bile bütün proteinleri ölüyormuş anne sütünün.
cahillihimi mazur gör imnumalt nedir?
İmnu malt canım süt artırıcı kahve. Ben gebelik öncesi kahveyi çok severdim, bi deneyim dedim. Tadı çok güzel kafeinsiz nescafe gibi. Bakalım akşama kadar sütümde artış olursa haber veririm:)

selaaam kızlar.nasılsınız bakalım..ben idare ederim de oğluşum ishal oldu teyzeleri..geçmiyor bi türlü.akşam yine acildeydik..kan yoksa korkma diyorlar.ilaçlarını içiriyorum ama geçmiyor.yeşil,sulu yapıyor kakasını:((

mesela oğlum uyuyor şimdi evin silinip süpürülmesi lazım dağ gibi ütü var ama ben pc başındayım ve hiç yapasım yok..
onun uyuduğu her zamanı eve değil kendime ayırasım var nasıl düzene giricem bilmiyorum:45:

aynı beni aanlatmışsın benımde oglum uyuyor, aslında yemek yapıp evı temızlemem lazım ama hıc canım ıstemıyor:)

ben şu an ütü yapıyorum :5: valla zor her işi yetiştirmek ama ev işleri önce geliyor ben de hiç sevmem halbuki ama bebek var diye de toz olmasın diye ugrasıyorum. ütülediklerim de bebek çamasırı zaten:(

ben şu an ütü yapıyorum :5: valla zor her işi yetiştirmek ama ev işleri önce geliyor ben de hiç sevmem halbuki ama bebek var diye de toz olmasın diye ugrasıyorum. ütülediklerim de bebek çamasırı zaten:(

aynen ben de yapmak istemiyorum hiçbişey bebeğimin uyuduğu zamanı hep kendime ayırmak istiyorum ama içim rahat etmiyor bu seferde ben genelde sabah erkenden daha bebeğim uyanmadan temizliğimin yarısını yapıyorum diğer yarısını da ilk uykusunda bitiriyorum böylece öğlene kadar temizliğim bitmiş oluyor öğleden sonra bir arada hem buraya takılıyorum hem yemek yapıyorum:)) bu haftasonu genel temizlik yapacaktım mesela c.tesi kaytardım pazar da eşim boşver gel gezelim dedi benim de canıma minnet şimdi genel temizlik bu h.sonunu bekliyor:))

aynen ben de yapmak istemiyorum hiçbişey bebeğimin uyuduğu zamanı hep kendime ayırmak istiyorum ama içim rahat etmiyor bu seferde ben genelde sabah erkenden daha bebeğim uyanmadan temizliğimin yarısını yapıyorum diğer yarısını da ilk uykusunda bitiriyorum böylece öğlene kadar temizliğim bitmiş oluyor öğleden sonra bir arada hem buraya takılıyorum hem yemek yapıyorum:)) bu haftasonu genel temizlik yapacaktım mesela c.tesi kaytardım pazar da eşim boşver gel gezelim dedi benim de canıma minnet şimdi genel temizlik bu h.sonunu bekliyor:))

Bizim genel temizliğimizi eşim h.sonu ben yokken yapmış, bi de yemek bile yapmış bana:)

Ben artık oğlumun kıyafetlerini ütülemiyorum, çünkü baş olmuyor, her gün 1 makine bebek kıyafeti ütülenmez ki:)

Bizim genel temizliğimizi eşim h.sonu ben yokken yapmış, bi de yemek bile yapmış bana:)

Ben artık oğlumun kıyafetlerini ütülemiyorum, çünkü baş olmuyor, her gün 1 makine bebek kıyafeti ütülenmez ki:)

benim her gün bir makine olmuyor ki haftada bir yıkıyorum nerdeyse. minicik şeyler anca birikiyor. bizimkinin kusması filan da yok o kadar sık kirletmiyor. giyinmeyi de hiç sevmiyor soyunurken mutlu giyerken kıyamet kopuyor agla ağla hiç sevmiyorum soyup giydirmeyi. kak çiş filan taşmamışsa banyoda banyoya değişiyor kıyafeti. siz nası çıkartıyosunuz her gün bi makine :53:

Back