• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

premium care 4500 gr oğlum şuan 2 numara kullanıyorum küçük değildir bez di mi ?

bbebeğin büyümüş annesi 3 numara 4-9 kullan bence bezin bitince hemen başla ben uzun zamandır 3 numara kullanıyorum doktorum mutlaka kız erkek biraz büyük kullan demişti zaten 4500 grda büyük olmaz sıkma yavruyu:16:

premium care 4500 gr oğlum şuan 2 numara kullanıyorum küçük değildir bez di mi ?

bbebeğin büyümüş annesi 3 numara 4-9 kullan bence bezin bitince hemen başla ben uzun zamandır 3 numara kullanıyorum doktorum mutlaka kız erkek biraz büyük kullan demişti zaten 4500 grda büyük olmaz sıkma yavruyu:16:

Canım kalçalarının düzgün kaynaması için büyük bez kullanmak gerekirmiş. Bence 3 numaraya geç artık.

:51: sağolun kızlar dr gördü de uyarmadı bak !

ısıtıcıdan kastın nedir cnm?

biberonun veya mamanın içine koyulduğu termal bir çanta...termos bardak gibi...içi kaplamalı..ısıyı tutuyor...

☞ i Play Thermal Kk Bebek Mama antas, 195205 901 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

Kızlar sizin bebekleriniz de yattığı yerde duvarlara, avizelere bakıp bakıp gülüyor mu? Oğlum benden çok perdelere gülüyor sanırım:)

benimkide avizeye takılı bir süs var yılbaşı süslerinden...onunla konuşuyor,gülüyor,kızıyor ona ..ne sanıyorsa onu =)

geçen oyun halısı almayı düşünüyorum dedim kayınvalideme ertesi gün gitmiş almış sinir oldum delirdim dün eşim söyleyice ok torunudur alsın ama bu tarz şeylerden anlamıyo benimde çok araştırıp her markayı tek tek incelediğimi biliyo her konuda,ve hep aynı şeyi yapıyo daha geze geze seçe seçe bişi alamadım oğluma :(( bide gelir kaynağımız aynı yerden o her istediğini gidip alabliyo bizse 10 kez düşünüp hesap yapıp öyle alıyoruz ,hiç demiyo sen beyen ben alayım illa kendi seçip alcak alışveriş manyağı resmen ,bide alıp alıp beğenmezsen değiştir diyo sanki zırt pırt çıkabiliyorum hep aynı şeyi yapıyo :(( ,biraz önce aradı ama aldım demedi bahsetmedi yani oyun halısı aldığından ,niye acaba ?

biberonun veya mamanın içine koyulduğu termal bir çanta...termos bardak gibi...içi kaplamalı..ısıyı tutuyor...

☞ i Play Thermal Kk Bebek Mama antas, 195205 901 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

benimkide avizeye takılı bir süs var yılbaşı süslerinden...onunla konuşuyor,gülüyor,kızıyor ona ..ne sanıyorsa onu =)
bu ıstıcı kaç cc lik biberom alıyo

Son düzenleme:
geçen oyun halısı almayı düşünüyorum dedim kayınvalideme ertesi gün gitmiş almış sinir oldum delirdim dün eşim söyleyice ok torunudur alsın ama bu tarz şeylerden anlamıyo benimde çok araştırıp her markayı tek tek incelediğimi biliyo her konuda,ve hep aynı şeyi yapıyo daha geze geze seçe seçe bişi alamadım oğluma :(( bide gelir kaynağımız aynı yerden o her istediğini gidip alabliyo bizse 10 kez düşünüp hesap yapıp öyle alıyoruz ,hiç demiyo sen beyen ben alayım illa kendi seçip alcak alışveriş manyağı resmen ,bide alıp alıp beğenmezsen değiştir diyo sanki zırt pırt çıkabiliyorum hep aynı şeyi yapıyo :(( ,biraz önce aradı ama aldım demedi bahsetmedi yani oyun halısı aldığından ,niye acaba ?

düşünceleriyle boğup öldürüyorlar değil mi ? :)))) göster eşine istediğin modeli gitsin değiştirsin bence eğer aklına yatmayan bir modelse internetten bak beğendiğini :)

canım biberonun ebatı önemli ama ben dr.browns 120 ml lik biberonunu kullanıyorum...boşluk kalıyor içinde...
bende aynını kullanıyorum canım,240 lık yada uzun biberonlar sığarsa alıcam bende çünkü mama vermek zorunda kalıyorum dışarda değilde evde hazırlarım die düşündüm

düşünceleriyle boğup öldürüyorlar değil mi ? :)))) göster eşine istediğin modeli gitsin değiştirsin bence eğer aklına yatmayan bir modelse internetten bak beğendiğini :)

aynen öyle valla yapsalar bi dert yapmaasalar bi dert:19:

kızlar ya pompa pompa demişsiniz, ben de evde pompa pompa diyorum ama bi türlü karar veremiyorum ne alacagıma. pompa alınca biberonlazım, ısıtıcı lazım, o dediğiniz çanta termos da lazım olabilir, bitmiyo eksik. elektrikliler çok pahalı, manueller de acıtıyo demişsiniz, oysa ben manuele karar vermiştim. neyi önerirsiniz uygun bişey alsam iş görür mü

merhaba kızlar malum bebekten girmeyi bile unutuyorum şimdi ise uykum kaçtı kocam kaçırdı kendi uyyuyo sinir durum yani bazen okadr anlayışsızki delirtiyo beni bu ara ihmalde ediyo evde çocukla çok sıkıldım artık insan görmek konuşmak istiyorum sinirden ağlıyorum iykide kızım varda mutlu ediyo harekeyleri beni . yavrum kabız oluyo bende kulak çöpünü poposunun ağzınazeytin ağlayıp birazcık sokuyorumda yapıyo yoksa hep mızmız uykusuz ağlamalı. yaptığı güzel şeylerde anneesinin konuşmalarına agu ugu vs bişiler söleyerek cevap veriyo anesini saatlerce izliyo ağzını baloncuklar yapıyo bide gülücükleri yokmu canım tertemiz meleğim onu çook seviyoru inşşlh benden memnundur iyi bakıyorumdur iyi bi anneyim ama .

kızlar ya pompa pompa demişsiniz, ben de evde pompa pompa diyorum ama bi türlü karar veremiyorum ne alacagıma. pompa alınca biberonlazım, ısıtıcı lazım, o dediğiniz çanta termos da lazım olabilir, bitmiyo eksik. elektrikliler çok pahalı, manueller de acıtıyo demişsiniz, oysa ben manuele karar vermiştim. neyi önerirsiniz uygun bişey alsam iş görür mü

aradığınız fiyat aralığı nedir bilmiyorum ama ben lansinoh elektrikli kullanıyorum. çift sağım. çok memnunum. 159 liraya almıştım. tek sıkıntısı ses çıkarması. biraz rahatsız edici ama başka sıkıntısı yok. hala çok popüler bir bebek sitesinde indirimde.

sütün iyiyse el pompalarıda yeterli olur bence. mesela benim sütüm iyi çok şükür.bebedorun el pompasını kullanıyorum maksimum 10 dakika sürüyor iki göğsümü çekmek, bi sıkıntıda yaşamıyorum ama süt çok azsa elektrikli pompada alsan uğraşıyorsun. benim pompam 20- 25 lira civarı.

of kızlar ya çok sıkıldım evde hava da kaç gündür soğuk çıkamıyoruz oğluşla dışarı eşim avm ye gidelim diyor ama oradan da sıkıldım git git hep aynı yer ezberledim artık yapacak bişey de yok fazla ahh havalar ısınsa ya artık birdeee oğlumla denize gitmeyi çoook istiyorum:16:

Off, oğlumun kakası yeşil. İlk kez oldu. Ne yapayım bilemedim.

canım oğlumda da oldu endişelenmiştim ben de üşüttüm mü acaba diye ama üşümesine de imkan yok çok dikkat ediyorum çünkü neyse doktorumuz çok normal olduğunu söyledi her zaman tek tip kaka yapamazlar öyle değil mi dedi üşütmesiyle alakası yokmuş ama yeşil kakanın yanında ateş ve bebek de huzursuzluk varsa işte ozaman bir sorun vardır dedi ayrıca bebeğin kakasında farklılık gördüğünde bebeğin de keyfi yerindeyse önce ben ne yedim diye düşün dedi mesela still tee çemen falan kakanın yeşil olmasına neden olurmuş ki ben gerçekten de ogün çemen yemiştim:) aynı şekilde ateş ve huzursuzluk olmadığı sürece sümüksü kaka da normalmiş bebekler tükürüklerini yutuyorlarmış:8:

kızlar ya komik gelecek belki ama turkcellin yeni bir reklamı var kadın evlenmiş ailesi görüşmek istemiyor sonra arıyor ailesini ve anne baba bizim bebeğimiz oldu barışalım artık falan diyor. ya ben tutamıyorum kendimi bu reklamda bayağ bayağ ağlıyorum yani:53: hayır artık hamile değilim ee lohusalık da kalmadı nerden çıktı bu duygusallık anlamadım:53:

Back