- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.721
Deneye yanıla fazla uyutmanın sırrını buldum sanırım, bebeği bol bol yormak:) Bu sabah oğlumla oyun oynaya oynaya iflahını kestim yavrucağın, 11den beri uyuyor:)Az önce uykusunda altını sesli bir şekilde doldurdu ama uyandırmaya da kıyamadığım için bekliyorum daha:)canım merhaba. 8 saat uyuyan uslu bebek benim oğlan değil malesefmarmelattee arkadaşımız yazmıştı yorum yaptım ben de.. ama hakkını yemeyim oğlumun gazı olmadığı zaman 7 saat deliksiz uyuyor 8 saati göremedik henüz gerçi daha 2 aylık bile olmadık okadar çok şey de beklemeyim bebeğimden zamanla alışacaktır umarım
Benim oğlanın da saçının ön kısmı çizgi gibi pul pul oluyor ama konak mı ben de bilmiyorumoğlumun saçında kepek gibi beyazlıklar var çok çok küçükler acaba konak mı diyordum ama dün görümcem ve arkadaşım bizdeydi hayır bu konak değil şampuandan falan oluyordur dediler ama emin olamıyorum ben konak nasıl bişey onu da bilmiyorum tam olarak sadece onunda beyaz pulcuklar olduğunu biliyorum. oğlumdaki kepek gibi fazla yok aslında saçına az bişey un dökmüşüm gibi evet bu tam tarif oldu:)) üflüyorum geçiyor sonra banyo yapınca geri geliyorne ki bu böyle
Merhaba kızlar...
Bebişleriniz hayırlı olsun,güle güle büyütün.
Allah izin verirse mayıs annesi olacağım ben de..
alışverişe başlamadan sormak istediğim ev hanımı için iyi kötü bi göğüs pompası gereklimidir ?
Birde göğüs ucu yaralarını önlemek için göğüs kalkanı almalımıyız ?
Arkadaslar gece emzirmelerinden bahsetmissiniz.. Benim bebegim 3 defa kalkiyor ben cok mu dedim saglikcimiza kesinlikle cook degil
en onemli besleme gece beslemesidir en cok gece buyuyorler dedi.... Tabi ben kaldirmiyorum bebegimi kendileri uyaniyor...
Benim bebeğim gece sadece 1 kez kalkıyor. Ama ben gece beslemesini biberonla yapıyorum, ondan diye düşünüyorum.
canım gece kaçta veriyorsun biberonu ve kaç cc?
Kucuk aski 2.5 aylik ve sadece anne sutu ile besleniyor.. Sali gunu ilk asilari yapilsi ikitane birden sag ve sol bacagina.... Asidan once tartildi bebegim ve 5890 gr olmus..
Biz 3260 gr dogup 2980 gr kalmistik...
Benim bebeğim gece sadece 1 kez kalkıyor. Ama ben gece beslemesini biberonla yapıyorum, ondan diye düşünüyorum.
8 gibi veriyorum, en az 100 cc oluyor, 130 cc bile içtiği oluyor. Hatta geçen hafta babası 135 cc içirmiş, 8'den gece 5'e kadar uyudu:) Banyo gecelerinde 9-10u buluyor, o zaman 80-90 cc veriyorum.
Evet biberonla tika basa doyuyor demekkibizde bebegime iki defa sagdigim sutu verdik tam 5 saa uyudu ki hayatta hic 5 saat uyumamistir kucugum...
Cnm benim bebeğim erken doğmuştu. 2620 gr doğdu, ayın 25inde 3 aylık olacak, bugün tarttım 6300 gr 65 cm olmuş.
Ben doğduğu günden bu yana günde en az 1 öğününü biberonla veriyorum. Dr brown kullanıyorum. İlk günler sarılık sebebiyle sonra da uykusunu iyi alsın diye derken böyle alıştık. Hem memeyi alıyor hem biberonu. Geceleri babası besliyor, h.sonları da babası halası amcası kimi bulursam ona satıyorum oğlumu:)
Ben doğduğu günden bu yana günde en az 1 öğününü biberonla veriyorum. Dr brown kullanıyorum. İlk günler sarılık sebebiyle sonra da uykusunu iyi alsın diye derken böyle alıştık. Hem memeyi alıyor hem biberonu. Geceleri babası besliyor, h.sonları da babası halası amcası kimi bulursam ona satıyorum oğlumu:)
Canım mesela sabah emdikten sonra bile göğüslerinde süt kalıyor ya, sabah iyice besle bebeğini, emdi ve uyudu diyelim ki, kalan sütü sağıyorum ben, miktarına göre ya dolaba koyuyorum ya da süt poşeti ile donduruyorum. Ben boşalana dek sağıyorum. Gün içinde de oğlum uzun uyuacağı zamanlar yine sağıp sağıp biriktiriyorum. Gün içinde biriktirdiğim sütler (artıklar yani) 80 cc falan oluyor, akşam işte o 80 cc yi veriyor babası. Ben de o arada dinleniyorum, göğüsler de tabi:) Sonra gece 11 gibi yatmadan bir kez daha sağıyorum, o sağdığımı da donduruyorum genelde. Gece 4-5 gibi emdikten sonra da üşenmezsem yine sağıyorum.canım azcık bilgi istiyorum senden ne kadar sağıyorsun nasıl paketliyorsun nasıl saklıyorsun falan? ben hiç sağmadım sütümü ama sanırım hata yaptım ne olur ne olmaz başlayım ben de biraz bilgi verirsen çok sevinirim
Yaaa ben de denize gitmek istiroum ama taaa Ağustosta biizm tatiilmizKilonuz cook guzelmis canim benim bebegimin kilosundan cook memnunlar sadece anne sutu iciyorlar tostoparlak olmalarini bekleyemeyizBizim boyumuza bakmadiler evde ben deniyeyim merak ediyorum aslinda..
Kizler biz bu c.tesi yuzmeye gidecez cook heyecanliyim bebegim nasil tepki verecek diye banyoyu asiri cook seviyor simdi oynamayada basladi saglikcimizda goturun erken degil dedi...
Aman hiç alınmam, beslesin babası:)) Valla ben ayaklarımı uzatıp dinleniyorum onlar baba oğul emişirken:)Canim biz ikl denememizde gozunun icine bakmistim almasin diye sapur supur yemeye baslayinca baya alinmistim nedendir bilmem... Aslinda sevinmem lazim :)) Esimde sag geceleri ben besleyeyim sen uyu diyor ama her iki denememizde bende uyanip izledim dayanamiyorum ne yapayim:)) o nedenle vermiyoruz biberon
Merhaba canım.şimdi yine ağlaması tuttu 1 saat olmuştu emeli ben de dediğin gibi gaz şurubunu verdim ondan sonra emziğini verdim hızlı hızlı anakucsğında salladım uyudu.Bakalım ne kadar sürecek
şimdi zorla da olsa oyalamaya çalışıyorum.Bu gece güzel uyudu yani 2 saatte bir kalktı
Biz de 2 kere acillik olduk ama gaz sancısı imiş bizimkisi de.Limonata sen 8 saat uyuyor demişsin şok oldum vallahi maşşalh benim oğluşum daha bir kere 4 saat uyuyamadı rekoru 3,5 saat.Nasıl uyutucam ben bu çocuğu uzun süre bilemiyorum.BİR BENİM OĞLUM MU BÖYLE YAA gündüzden geçtim de gece de uyumuyor.
Canım benim oğluşumun da her açtığımda sırtı ıslanmış oluyordu.Numarasını büyüttük şimdi 2 kullsnıyoruz artık ıslatmıyor.Ben düzgün bağlayamamışsam o ayrı tabii
oğlumun saçında kepek gibi beyazlıklar var çok çok küçükler acaba konak mı diyordum ama dün görümcem ve arkadaşım bizdeydi hayır bu konak değil şampuandan falan oluyordur dediler ama emin olamıyorum ben konak nasıl bişey onu da bilmiyorum tam olarak sadece onunda beyaz pulcuklar olduğunu biliyorum. oğlumdaki kepek gibi fazla yok aslında saçına az bişey un dökmüşüm gibi evet bu tam tarif oldu:)) üflüyorum geçiyor sonra banyo yapınca geri geliyorne ki bu böyle
Merhaba kızlar...
Bebişleriniz hayırlı olsun,güle güle büyütün.
Allah izin verirse mayıs annesi olacağım ben de..
alışverişe başlamadan sormak istediğim ev hanımı için iyi kötü bi göğüs pompası gereklimidir ?
Birde göğüs ucu yaralarını önlemek için göğüs kalkanı almalımıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?