- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.701
kızlar ben primadan hiç memnun deilim ya altını her açtığımda ya kaka sızmış ya çiş
bi ara evy baby kullandım o bile daha iyiydi siz hangi bezi kullanıyosunuz var tavsiyeniz?
sızdırma durumu nasıl canım huggies in?
canım bi haftada nasıl okadar kilo aldırabldin?
gece sık sık kalktığı içinmi acaba?? benimki bir kez kalkıyor uyandırsammı acaba??
800 gr doktora göre iyi ama herkes 1000 grmın üzerinde almış moralim çok bozuldu o yüzden hergün ceviz veya fındık yiyiyorum mutlaka
kızlar ben primadan hiç memnun deilim ya altını her açtığımda ya kaka sızmış ya çiş
bi ara evy baby kullandım o bile daha iyiydi siz hangi bezi kullanıyosunuz var tavsiyeniz?
kızlar benim sıpam akşamları aglama nöbeti geçiriyor( baya baya gözleri kızarana kadar bagırıyo sürekli kucakda durmak istiyor...öyle her pozisyondada tutamazsın onun bi şekli var öyle durmak istiyo...kol dayanmıyo...içim sızlıyo agladıkça...ama bi agrısı yok ona eminim çünkü oturunca bagırıyo ayakta tık yok:) böyle bbelirli sürelerde aglama krizi yaşayan varmı nasıl atlatılır bilen varmı?
kızlar benim sıpam akşamları aglama nöbeti geçiriyor( baya baya gözleri kızarana kadar bagırıyo sürekli kucakda durmak istiyor...öyle her pozisyondada tutamazsın onun bi şekli var öyle durmak istiyo...kol dayanmıyo...içim sızlıyo agladıkça...ama bi agrısı yok ona eminim çünkü oturunca bagırıyo ayakta tık yok:) böyle bbelirli sürelerde aglama krizi yaşayan varmı nasıl atlatılır bilen varmı?
sen bana sor onu :)) hem sadece akşamları da değil geçmişti ne güzel uslu uslu uyuyordu birden huyu yine geriye döndü, huysuz ve bağırgan bir oğlum var sabaha kadar ne uyudum ne uyumadım anlamadım şimdi uyudu bakalım kaç dk sürecek... gazı var diyeceğim ama ayaklar falan çekmiyo öyle emerkende sabaha kadar aralıksız emecek bıraksam ama aç değil, anlıyorum istediği tek şey ilgi :) kucak zırlaması . istediği pozisyonda gezdireceksin yada memeyi yapıştırıp öyle oturacaksın. pozisyonda böyle kolun biri poponun altında hafif oturur şekilde etrafı görecek ve bir yandanda hafifhafif sarsmadan hoplatacaksınz temposuz yürüyeni sevmiyor :)
mekik için daha çok erken bence ya denedim birsefer zorlayacak ama diğer egzersizlere başladım ben ah birde fırsat bulsam adam gibi yapabilsem.. yürüyüşe çıkamıyorum henüz serin geçen çıktım gece bende oğlumda gazman gibiydik o yüzden tkrar cesaret demedim benim üşütmem bile ona gaz yaptı.
daha hiç dışarı çıkaramadım oğlumu ilk alışveriş merkezi denememizde sadece şampuan ve kolonya alabildim sonra ben koşa koşa arabaya eşimde kalan listedekileri hızlıca alıp kasaya gittik. alışveriş maceramız orada son buldu.. bebek arabasını pek sevmeyecek sanırım oysa ne çok heveslenmiştim. tekrar da deneyemedik zaten annmlerden fırsat bulamıyoruz ki herşeye müdahale.insanın bazen çıldırası geliyor... sanki biz üvey anne babayız allahım ya sinir geldi bana yine
ne güzel geziyorsunuz maşallah ya ben henüz cesaret edemiyorum bizim buralar pek sıcak sayılmaz aslında dışarıda hava nasıl bilmiyorum belkide sıcaktır :))) .
seni çok iyi anlıyorum ben. artık annemler gitsede kendi düzenimizi kursak istiyorum sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar ama onlar gidince çok daha fazla zorlanmama sebep olacaklar. ilk başta kendime göre olsun diye çok çaba sarfettim baktım hem sinir ediyorum hemde fazlasıyla sinir oluyorum. tekrar doğurursam yanıma kimseyi istemeyeceğim ben onu anladım, ilk ongünden sonra evden herkesi yollamalı.. neyse yine az çok almış emziğı kabul eder yine merak etme.. ben vitamininden bir damla sürüyorum çok ağladığında o zaman emziğ yapışıyor aralarda bir iki sefer yapabilirsin eğer emziği itecek olur ve çok ağlarsa..
sütün varsa o zaman çok yediğinden hazmedemiyor ggaz oluyordur. bizimki mama yerken doyduğunu bilmiyor sonrada kusuyor gazı oluyor, başlıyor ağlamaya.. bir süre karnının şişini indirmeye çalışıyoruz..
uyku uykuyu getiiriyo bence düzene girmeye başlamıştır dicektim ama gece uyumamış
dr demiş ama bende yazmak istedim :) mutlaka en az 2 saat olsun canım emzirme aralığın hazımsızlıktan huzursuz olup uyuyamıyodur ki huzursuz oluncada emmek ister bebişler hem 2 saat teb öce emzirmek süt üretiminide azaltırmış,o nasıl durmaktan hoşlanıyosa öyle vakit geçirmeyi dene canım çok uyanık kaldı illa uyutayım deyince iyice huysuzlanıyo benimki,akşam banyolarıda iyi gelir ve emzikten vazgeçme tok olduğundan eminsen ve emmek istiosa emzik ver derim
bende mama veriyorum canım malesef yatmiyo oğluma aç kaldıkça huysuzlaşıyo dr aç kalmasındansa mama ver ver diyo dün dr 1 öğün mama 1 öğün kendi sütünü ver hem sütün birikir tek öğününü doyurur önce emzirip sonra mama verme dedi hazımsızlık yapar rahasız edermiş ki yeşil sümüksü kaka en sonda cıvık kaka yaptığı için acil götürmüştük çok şükür bişi çıkmadı teslerde
canım ben kesinlikle karşıydım emziğe ama büyük konuşmamak gerekiyormuş benim kurtarıcım diyebilirim hem emme içgüdülerini gidermekiçin de faydalıymış tabi sık kullanmamak lazım ben gerçekten baş edemeyeceğimi anladığım kriz anlarında kullanıyorum mesela bazen çook gaz sancısı oluyor kıvranıyor da kıvranıyor ve durmadan emmek istiyor saat başı bile değil her 5 dk da bir düşün bir gün sırf bu nedenle acillik olmuştuk doktor sadece gazı var ve ağrısı olduğu zaman kendini güvende hissetmek istiyor onun için en güvenli yerde senin memen sakın 2 saat geçmeden verme bir daha bu çocuğu sen yapmışsın böyle dedi ve yolladı birde azar yedim yaniamaa çook haklıymış canım doktoru dinlediğimden beri bayağ fark var bu kriz anlarında emzik vermeyi dene böylece memeyi çıkart aklından oyalamaya çalış dedi faydasını gördüm ben çok az veriyorum emziği alışmıyor da böylece. bence aç olduğu için değil sık emmekten gazı olduğu için ağlıyor aynısını yaşadım çünkü sırf kilosuna bakılsın diye bile gittim dr. a sütüm yetmiyor galiba dedim tarttı haftada 450gr almış daha ne istiyorsun kilosu çok iyi sadece acısından sana sığınıyor dedi yani bebeğinin kilo alışı normalse eğer benimle aynı durumda olabilirsin.
aaaa ne kadar uzun yazdım
prima premium care kullanıyorum... pişik açısından çok şükür doğduğundan beri hiç olmadı.. ama sızdırma olayından artık bıktım.. bir numara 2 numara kullanırken düşündüm ki küçük geldiğinden sızıyordur 3e geçtik... sonra fark ettim ki yan yatırdığım zamanlar sadece sızıyor.. çiş tek tarafa birikiyor.. bir ara her sabah oğlumun komple üstünü değişiyordum..
şu an artık 7kg olmuşuzdur diye tahmin ediyorum bir sonraki paketi 4no almaya düşünüyorum o da 7-18kg arası sanırım.. ama yine sızma yaparsa markayı değiştiricem sanırım..
mamayla beslendiğimiz için mi çok çiş yapıyor anlamadım.. bazen 2 saat arayla değiştirdiğim oluyor
bende hyggies kullanıyorum memnunum, bi defa prima premium care kullandık ama o aralar cok agladı bezı cıkarınca rahatlıyordu bende bezden sandım tekrar huggiese döndük memnunuz, benim oglum 4 kg dogdu ılk ay 1 kılo aldı ama 2. ay 550 gr aldı çok iştahlı degıl ben emdırısem emiyor saat tutuyorum ben takip ediyorum ama gecelerı 2,5-3 saatte uyanıyor acıktıgındaa, 2. ayın sonunda 5600 kg idik azmı sizce kılomuz anne sutu ıle beslenıyor sadece ,sütümde var sanıyorum doyuyor doymasa aglar zaten ve uyuyamaz degılmı?
canım bebeğin kolik krizi geçiriyor benimkide böyle yapıyor bazen...sabit sesleri dinletmeyi dene ya da buzuki orhanın kolik diye bie albümü var oradaki şarkılar mucize gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?