2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooo senin canın bayağ bayağ tatlı istiyormuş:)) bizim oğlan da seviyor uykuyu ama gaz mahvediyor onu ona üzülüyorum ya daha çok uykuyu sevmese hadi huyu böyle diyeceğim ama uyku akıyor gözlerinden çığlık çığlığa kıvranıyor umarım geçer biran önce kriz anlarımız azalmaya başladı ama..

canım gündüzleri ne kadar uyuyor güzel oğlun çok fazla da anlatma her yerde aman nazar değmesin böyle çoğu şeye inanmam ama nazara inanırım

bak şimdi konuştunuz ya canım çekti heee =)) Allahtan kociş hazır saleplerden almış yapıp geliiim =))

bu arada biz yine fırtına öncesi sessizliğe gömüldük oğluş bayadır uyuyor çok korkuyorumm :18:

Ay yoksa adet mi olcam ben yaa????
canım gündüzleri ne kadar uyuyor güzel oğlun çok fazla da anlatma her yerde aman nazar değmesin böyle çoğu şeye inanmam ama nazara inanırım

Bak bugünümüzü anlatayım, sabah 7de uyandık, babamız gidene kadar alt değiştirme, babaya şımarma derken 9'a kadar uyanıktık, 9da ikimiz bir uyuduk, 11e kadar, sonra oyunlar şarkılar türküler, alt değiştirme, derken yarım gibi 1 saat daha uyudu. Sonra dedesiyle ananesine msn'den şov yaptı, sonra gene oyun, alt değiştirme, anne oğul aşkının depreşmesi falan. 3te yine uyudu oğlum, 5E kadar uyur şimdi, bazen 6ya kadar. sonra babamızı bekleriz birlikte yanak yanağa:) babamız gelince de biraz o oynar, 8-9 gibi banyo günümüzse banyomuzu yapıp yatarız. sonra 4e kadar uyku. ve yine sabah olur:))

evet yaa ne zaman iyi uyuyo gazı yok desem tam tersi oluyo ogün arayana gelene sorana eh işte diorum bende ki batıl inancım hiç yoktur

evet yaa ne zaman iyi uyuyo gazı yok desem tam tersi oluyo ogün arayana gelene sorana eh işte diorum bende ki batıl inancım hiç yoktur

Ben de inanıyorum nazara, özellikle de akrabaların nazarı çok değiyor:) Ne zaman "ay bu çocuğa bakmakta ne var, zahmetsiz" dediklerinde sapıtıyor oğlum:))

ohh maşallah canım oğluna ne güzel.. paşam beni çok yoruyor bazen uyku akıyor gözlerimden( dün de zor bir geceydi mesela kurulu saat gibi 2 saatte bir kalktı kıvrandı kıvrandı yattı haftada 2 gün falan tutuyor böyle krizlerimiz ahhh ben bu gazı napayım şuan yine çığlık atsam mı diye düşünüyor oğlum ayaklarını çekmeye kıvranmaya başladı

O uykular benden de akıyor, tek başıma bakıyorum ya, o arada uyuyup güç buluyor, bense aralarda yemek çamaşır bulaşık derken iyice yoruluyorum:) O tabi dinç bir şekilde uyanıyor, "anne hadi maymunluk yap" bana diye bakıyor gözümün içine. Ah k.validemin bile gözünün içine bakıyorum, gelse de bir çorba yapsa diye:)) Düşün artık:)

merhaba kızlar kendi düşüncelerim ve marmelattenin tavsiyelerinide göze alarak düşündüm taşındım :) pahalı bi oyun halısı veya pahalı bi anakucağı yerine makul fiyatlarda ikisindende alıcam..
hiç riske atmamış olurum oğlum beğenmezsede olur.. şimdilik netten bunun siparişini verdim
Kraft Monkey Bouncer Ana Kucağı GittiGidiyor'da 53674531

bu bi süre idare edersonra oğlum sıkıldığında yine aynı fiyatlarda bi oyun halısı alırım..

canım bi haftada nasıl okadar kilo aldırabldin?
gece sık sık kalktığı içinmi acaba?? benimki bir kez kalkıyor uyandırsammı acaba??

Kaç kilo aldı oğlunuz? Ayda 500 grdan yukarısı iyi diyor doktorlar. Sütünüzü yağlandırmaya çalışın. Bol bol balık ve ceviz tüketin.

800 gr doktora göre iyi ama herkes 1000 grmın üzerinde almış moralim çok bozuldu o yüzden hergün ceviz veya fındık yiyiyorum mutlaka

800 gr doktora göre iyi ama herkes 1000 grmın üzerinde almış moralim çok bozuldu o yüzden hergün ceviz veya fındık yiyiyorum mutlaka

Canım bebeğinin kaç kilo doğduğu, yapısı, hareketli oluşu vs çok önemli. 800 gr bence de iyi. Benim ğlum 1400 gr aldı ama 2620 gr doğmuştu mesela. Boyu da 50 cmdi. Normal bebeklerin yarısı kadardı yani.

kızlar ben primadan hiç memnun deilim ya altını her açtığımda ya kaka sızmış ya çiş
bi ara evy baby kullandım o bile daha iyiydi siz hangi bezi kullanıyosunuz var tavsiyeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…