- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.501
acıkmaya delalet canım benimki de yapıyor acıkınca:)
marmelatta canım haklısın yiyorum aslında çocuğuma nazar deydirdim doymak bilmiyodu hep emmek istiyodu şimdi bi memeyi emiyo öbürüne dil çıkarıyo dün kaşıkla mama verdim bugün asla almadı ağladı ağladıkca genzine kaçırıyo korktum bilmiyorum nasıl kilo alcaz ceviz yiyorum 4 5 tane arada fındık sonra hurma incir kayısı süt çayı sütüm güzeldi annem varmı varmı diye sorunca var dedim akıyomu kendinden diye soruyo sevindide ogünden sonra akmıyo kendinden bazen yoruluyorum ozamn çok az oluyo nazar deydi herhalde . bebeğim kakasını eskisi gibi düzenli yapmıyo . maşşlh diyeyim bugün ilk defa gündüz 4 saat uyudu bu emzirme işini hangi aralıklarla yapcaz güdüsel olarak acıktığını hissettiğim zamnmı? ee uyuyo dio eşim uyandrma o acıkınca uyanır dio bende kıyamıyorum emziriyorum yumurtayı severim günde 1 tane yiyorum muhakkak yoğurtta tüketmeye çalışıyorum . nerdee tek gezmek 5 takikalık baba bizimki hoş uyumuyo miniğim uyusa doyurup bi hava alcamda:) annelik çok güzel bi okadrda zor babalar oohh ne ala
ne şerbeti yapayım tatlım kayısımı?
marmelatta canım haklısın yiyorum aslında çocuğuma nazar deydirdim doymak bilmiyodu hep emmek istiyodu şimdi bi memeyi emiyo öbürüne dil çıkarıyo dün kaşıkla mama verdim bugün asla almadı ağladı ağladıkca genzine kaçırıyo korktum bilmiyorum nasıl kilo alcaz ceviz yiyorum 4 5 tane arada fındık sonra hurma incir kayısı süt çayı sütüm güzeldi annem varmı varmı diye sorunca var dedim akıyomu kendinden diye soruyo sevindide ogünden sonra akmıyo kendinden bazen yoruluyorum ozamn çok az oluyo nazar deydi herhalde . bebeğim kakasını eskisi gibi düzenli yapmıyo . maşşlh diyeyim bugün ilk defa gündüz 4 saat uyudu bu emzirme işini hangi aralıklarla yapcaz güdüsel olarak acıktığını hissettiğim zamnmı? ee uyuyo dio eşim uyandrma o acıkınca uyanır dio bende kıyamıyorum emziriyorum yumurtayı severim günde 1 tane yiyorum muhakkak yoğurtta tüketmeye çalışıyorum . nerdee tek gezmek 5 takikalık baba bizimki hoş uyumuyo miniğim uyusa doyurup bi hava alcamda:) annelik çok güzel bi okadrda zor babalar oohh ne ala
canım fitili hemen verme.. şu zeytinyağıyla çörekotunu bir den olmazsa verirsin..
canım nasıl oldu meleğin?
merhaba kızlar nasılsınız?
bebişlerinize eldiven takıyormusunuz yoksa tırnaklarını kesip törpüleyip serbest mi bırakıyorsunuz? eğer eldiven kullanıyorsanız daha ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz?
şu en basit göğüs pompaları acıtıyor mu?
slm canım
tırnaklarnı kesip açıp bıraktm ama elleri çok geldi bana tekrar giydirdim 2 hafta sona 2 aylık olacak o zaman takmam artık diye düşünüorum
bİZ TAM 2 BUÇUK AYLIĞIZ, 15 GÜNDÜR BIRAKTIM ELDİVENİ. paRMAKLARI hissetsin istiyorum, kavrama yeteneği gelişsin artık.
Canım babası ne kadar kırarsa o kadar yiyebiliyoruz:) Biz cevizi severiz, salataya, kısıra, mercimek köftesine, haydrariye, tatlılara bile katarız.
biz kesip törpülüyoruz, geçen hafta hastanedeydik kesemediğim ve yüzünü gözünü çizdiği için tekrar kapatmıştık elini yeniden açtık. ama bi yandan da tırsıyorum çünkü sorun sadece tırnak değil parmaklarını gözüne sokuyor benim kızım
Merhaba, biz sadece ilk 2 gün eldiven taktık sonra çıkardık,9 haftalığız bu arada..bu hafta ellerini hatta yumruklarını emmeyi keşfetti, yumrukları hep ağzında..emziği reddeti veremedim, emmesi süper ama yumruk emme neye delalet ona bakacağım netten??
canlarım bugün öğlene kadar bekledik yavrum sabaha kadar kıvrandı yine,her alt açışımda zeytinyağı sürdüm,çörek otu içirdim olmadı..bugün öğlen dayanamadım artık ağlamasına fitil verdim..saniyeler içinde yaptı bezinden taştı resmen...2-3 saat sonra aynı şekilde yine yaptı..şimdi mışıl mışıl uyuyor..Allahıma binlerce şükür...
ben tırnaklarını kesmeme rağmen eldiven takıyorum çünkü elleri hiç ısınmıyor ayrıca nasıl beceriyorsa törpülediğim tırnaklarıyla kendini yolmayı beceriyor sanırım ben tötpülemeyi beceremiyorum =))
yok canım acıtmıyo
kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.. ben tırnaklarını kesip törpülüyorum açık bırakıyor sayılırımşöyle ki gündüzleri takmıyorum ellerini keşfetsin istiyorum ama az da olsa arada yüzünü çizdiği için geceleri güvenemiyorum daha doğrusu içim rahat etmiyor takıyorum:)) ama artık daha az çizmeye başladı ya ellerini keşfediyor ya da annesi törpülemeyi yeni yeni öğreniyor bilemedim
birdee emerken her seferinde elimi tutuyor sıkıyor gevşetiyor sever gibi yapıyor daha tam bilerek yapmıyor amaa bayılıyorummmm:)) oyüzden de hiç içimden gelmiyor eldiven takmak.. 2 hafta içinde gece takmayı da bırakcam bakalım. aa bu arada şapka konusunda ne düşünüyorsunuz.. ben evde takmıyorum genelde eğer biraz serinledi gibi gelirse sadece ozaman takıyorum..
bu arada elini emmesi sadece acıktığı anlamına gelmiyor içgüdüsel birşey ve emerek tanımaya çalışıyorlar çevrelerini
çörek otu nasıl veriliyor? anlatır mısınız?kabızlığa mı iyi geliyor?canlarım bugün öğlene kadar bekledik yavrum sabaha kadar kıvrandı yine,her alt açışımda zeytinyağı sürdüm,çörek otu içirdim olmadı..bugün öğlen dayanamadım artık ağlamasına fitil verdim..saniyeler içinde yaptı bezinden taştı resmen...2-3 saat sonra aynı şekilde yine yaptı..şimdi mışıl mışıl uyuyor..Allahıma binlerce şükür...
ben tırnaklarını kesmeme rağmen eldiven takıyorum çünkü elleri hiç ısınmıyor ayrıca nasıl beceriyorsa törpülediğim tırnaklarıyla kendini yolmayı beceriyor sanırım ben tötpülemeyi beceremiyorum =))
kızlar son 20 gündür kanamam yoktu bu bir kaç gündür de hafif hafif ağrım vardı dün kahverengi akıntım oldu. bugün de ağrım biraz daha fazla kasıklarım ağrıyor belim de ve kanamam var az az normalmi acaba ya bir sorun mu var yoksa adet mi oluyorum ama daha erken değil mi ya:26:
bence endişe etme benim tamamen kanama akıntı siyah leke filan hepsi 54. gün bitti doktorum normal ne güzel için temizleniyo dedi öylede oldu göbek filan kalmadı gibi tabi biraz sarkıklık var gibi ama göbek yok yanlarımda karnımda çok çatlagım var hamileyken yoktu hızlı kilo verdim sanırım bide kızım 3980gr doğmuştu doktorum iri bebek beklesek hem çok daha tombiş olurdu sende daha çok yırtılırdın dedi ama minik kızıma bakınca vücudumu hiç takmıyorum yoksa soyununca şoka giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?