2012 nisanda evlenecek nişanlı kızlar=)hadi buyrun=)

başınız sağolsun RABBİM sabır versin üzüldüm ama herşeyin hayırlısı ALLAH öyle nasip ettiyse mutlaka bir hayır vardır gec olsun ama hayırlısıyla olsun İNŞALLAH bizde kendimizce şu tarih bu tarih diyoruz ama nasip gercekten bilmiyoruz bakalım RABBİM herkesin yardımcı olsun

ooo merhabalarrr hayırlı akşamlar millettt bende 1 nisan geliniyim. en erkeniniz benim galiba.
hazırlıklar şöyle bu hafta sonu inegöle gidiyoruz mobilyaları almaya inşallah.
dugun salonunu tuttuk çeyiz mutfak bolumu tamam ufak tefek eksiklerim var oda şubat ortasında tamamlanıcak. nerelere gelin gidiyoruz bakalımĞ?

Merhaba kızlar,Bayadır giremiyordum. Ben bu hafta sonu gelinlik için ölçü aldırmaya gidiyorum.Kına kıyafetimi çooook sevdiğim bir arkadaşımdan alacağım.Fotoğrafçım da o çoook sevdiğim arkadaşım olacak.Evimiz hazır, mobilya ekdiğimiz yatak odası ve çamaşır makinesi kaldı.Sizlerde hazırlıklar ne durumda?Bu arada nikah günümüzü de dün aldık. Ücret bilgisi paylaşayım hemen;Belediyeye 258 lira harç verdik, nikah salonda kıyılacağı için de ek olarak 150 TL verdik.

Son düzenleme:
Canım başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin..Vardır bir hayır sıkmayın canınızı, herşey olacağına varır..

Ben Beylikdüzü'nden Beykoz'a gelin gidiyorum :)

seninki de şehir değiştirmekten farksızmış hatta kıta değiştiriyorsun:) hayırlı olsun nikah işlemleri bitmiş, bizde halletsek üzerimden yük kalkacak.
Aynen öyle valla :) Sağol canım, darısı başınıza. Evet çok büyük bi stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…