• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 nisanda evlenecek nişanlı kızlar=)hadi buyrun=)

ah canım yaa yazdıkatan sonra kapadım sayfayı yatmadan tekrar bakıyım dedim şimdi gördüm cevabını sen uyu canım cevab yarın okursun=)
şimdi ev 4 katılı...canım birde bodrum kat var onu saymadıgım için kafan karstı haklısın=)
bodrum kat 1 oluyor tabi=)
pardon gece sersemliği ile hatalı yazmışım..
bodrum kattan sonra 1.kat dedğim 2.kat var,
yani oturmayı tercih etmedğim ,yeni tadilatı biten,ve şuanda kiracı aranılan daire=)
bir üst kat yan, 3.kat nişanlım ve ailesinin şuan oturdgu daire var,bir üstü çatı katı yani benim otumayı tercih ettğim yer..
olumsuzluklarını bile bile orayı istedim canım yaa=)
görsen çok şirin lüks bıcır bıcır bir yer..
fayanslarına mutfak dolaplarına prizlerine duvar rengine kadar nişanlım ve benim ortak zevkimzle döşendi,yepyeni gıvır gıvır..
kıyamadım orayı bırakmaya..
bir sürü hayyaller kurduk heleki o terasta...
teras için harika planlarımz var kapatıyoruz yazında tamamen açılacak bir sistem olacak..yani kışın bile rahatlıkla kullanabilicez orayı baya geniş oda gibi kullanıcam yine işte..
en çok sevdiğim yeri orası ve mutfağı=)
mutfak çok önemli benim için...L mutfak geniş,ortaya masa,duvara lüçük lcd vs..,işte yemeklerimizi hep orda yicez hı bu arada amerikan sitili mutfak salon bi arada..salonun çatısı yüksek istedğimz gibi şsya sığdırabiliyotuz,izilasyon vs oldugu içinde sıcak tutuyor baya canım,birde çok havadar salonu terasa bakıyor aynı zamanda...arkada uzun bi hol banyo ve yatak odası var..
yatak odasıda 20 m2 kadar,çatısı eğik ama çok değil..eğik olan kısımda yatak olacak diğer tarfta dolap işte..penceresi küçük stor perde düşünüyorum=)
o ev için çok güzel hayyaller kurdum hatta o çatı katına asacağım tualleri bile hazırladdım resimci oldugumdan hevesli hevesli yaptım parçalı tualler vs..
ne biliyim işte..
birde en büyük etken o evde geçici oturmayı düşündüğümz için 90 m2 olmasına çatı katı olmasına takılmadım..olumsuzluklarından çok olumlu yönlerini ön plana çıkardım..
diğer daire evet çok geniş ama bizim çatı katımız ne biliyim ayrı bi sıcaklığı var..küçük oldugu için bizi birbrmize daha çok yakınlaştırıcak=)
ben aslında pişman değilim aslında aklıma takılan nişanlımın ablama söylediği düşünceleri oldu işte yani aile içinde konusuldumu acaba,biz 1.kata sizde bizim kata çıkarsınız üstüde dübleks gibi kullanrsınz daire almayın vs.gibi...=(
aklım karsıtı fazlasıyla anlayacağın...
canım ilgin yorumların için çoookkkkkk teşekkür ederim özelden msj atıcam bak istersen öpüyorum tatlı rüyalar=)

günaydın canım,
bence teras katı kullanın, madem geçici oturacaksınız, madem kendi zevkinize göre döşediniz siz oturun. başka birisinin o dairede oturduğunu görürseniz biz yaptık başkası oturuyo diye krize girebilirsiniz :) benim de en üst kat yanlarad kalan odalar güvercinlik dediğimiz odalar da tavan arası, biraz dar ama çok şirin, o sizin emeğiniz bence teras :)

ah canım yaa yazdıkatan sonra kapadım sayfayı yatmadan tekrar bakıyım dedim şimdi gördüm cevabını sen uyu canım cevab yarın okursun=)
şimdi ev 4 katılı...canım birde bodrum kat var onu saymadıgım için kafan karstı haklısın=)
bodrum kat 1 oluyor tabi=)
pardon gece sersemliği ile hatalı yazmışım..
bodrum kattan sonra 1.kat dedğim 2.kat var,
yani oturmayı tercih etmedğim ,yeni tadilatı biten,ve şuanda kiracı aranılan daire=)
bir üst kat yan, 3.kat nişanlım ve ailesinin şuan oturdgu daire var,bir üstü çatı katı yani benim otumayı tercih ettğim yer..
olumsuzluklarını bile bile orayı istedim canım yaa=)
görsen çok şirin lüks bıcır bıcır bir yer..
fayanslarına mutfak dolaplarına prizlerine duvar rengine kadar nişanlım ve benim ortak zevkimzle döşendi,yepyeni gıvır gıvır..
kıyamadım orayı bırakmaya..
bir sürü hayyaller kurduk heleki o terasta...
teras için harika planlarımz var kapatıyoruz yazında tamamen açılacak bir sistem olacak..yani kışın bile rahatlıkla kullanabilicez orayı baya geniş oda gibi kullanıcam yine işte..
en çok sevdiğim yeri orası ve mutfağı=)
mutfak çok önemli benim için...L mutfak geniş,ortaya masa,duvara lüçük lcd vs..,işte yemeklerimizi hep orda yicez hı bu arada amerikan sitili mutfak salon bi arada..salonun çatısı yüksek istedğimz gibi şsya sığdırabiliyotuz,izilasyon vs oldugu içinde sıcak tutuyor baya canım,birde çok havadar salonu terasa bakıyor aynı zamanda...arkada uzun bi hol banyo ve yatak odası var..
yatak odasıda 20 m2 kadar,çatısı eğik ama çok değil..eğik olan kısımda yatak olacak diğer tarfta dolap işte..penceresi küçük stor perde düşünüyorum=)
o ev için çok güzel hayyaller kurdum hatta o çatı katına asacağım tualleri bile hazırladdım resimci oldugumdan hevesli hevesli yaptım parçalı tualler vs..
ne biliyim işte..
birde en büyük etken o evde geçici oturmayı düşündüğümz için 90 m2 olmasına çatı katı olmasına takılmadım..olumsuzluklarından çok olumlu yönlerini ön plana çıkardım..
diğer daire evet çok geniş ama bizim çatı katımız ne biliyim ayrı bi sıcaklığı var..küçük oldugu için bizi birbrmize daha çok yakınlaştırıcak=)
ben aslında pişman değilim aslında aklıma takılan nişanlımın ablama söylediği düşünceleri oldu işte yani aile içinde konusuldumu acaba,biz 1.kata sizde bizim kata çıkarsınız üstüde dübleks gibi kullanrsınz daire almayın vs.gibi...=(
aklım karsıtı fazlasıyla anlayacağın...
canım ilgin yorumların için çoookkkkkk teşekkür ederim özelden msj atıcam bak istersen öpüyorum tatlı rüyalar=)

canim benim evi o kadar cici anlattin ki inan benimde cati katina tasinasim geldi diyomusum :)
sen dogru karari vermissin bile baksana hayaller bile kurmussunuz
eger kararini degistirecek olursan aklin hep orda kalir bosver icinde kalmasin

esinin ablana öyle demeside yani ne bileyim belki o zaman sartlar el vermez diye demistir
o planladiginiz zamanda olmasa ertelenme durumuna hazirlikli ol ama orda kalmayi istemezsen esinde buna saygi duyar sanirim
baksana ablana senin mutlulugunun öneminden bahsetmis daha ne olsun
onlar aile icinde bunlari konustularsa en iyisi nisanlina sor
acik sözlü ol onunla bu konular hakkindada konusabilmelisin sonucta dimi

mesajini aldim canim ;)

çook teşekkür ederim kızlar dün çok içime dert olmuştu sonrada pişman olurmuyum kaygısı yasıyordum..
nişanlımla bu meseleyi konusmucam düşüdündüm gerek duysa zaten söyler bu planı..benden gizli bi plan olsa ablama söylemez zaten..
seninde dedğin gibi şartlar el vermezse diye söylemiştir=)
1 göz odada olsa önemli olan huzurumuz..
rabbim üçümznde evliliğine bolca huzur katar inş=)

Son düzenleme:
çook teşekkür ederim kızlar dün çok içime dert olmuştu sonrada pişman olurmuyum kaygısı yasıyordum..
nişanlımla bu meseleyi konusmucam düşüdündüm gerek duysa zaten söyler bu planı..benden gizli bi plan olsa ablama söylemez zaten..
seninde dedğin gibi şartlar el vermezse diye söylemiştir=)
1 göz odada olsa önemli olan huzurumuz..
rabbim üçümznde evliliğine bolca huzur katar inş=)

ayyyy amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :))

esimin ailesinin yakinlarina :9:
oralardan ev bakiyoruz iside orda oldugu icin
bu arada pazar günü dogum günüm icin onlar bize gelicek hihi bakalim nasil olacak :9:

aa sende mi yay burcusun :) benim de 10 Aralık'tı, bize geliceklerdi ama kayınvalidemin babası vefat ettiği için gelemediler.
keyfini çıkar :)

doğum günün kutlu olsun tatlım şimdiden=)
inş hersey iyi geçer yazarsın=)

cok tsk ederim caniim :))
amin ins. öyle olur

aa sende mi yay burcusun :) benim de 10 Aralık'tı, bize geliceklerdi ama kayınvalidemin babası vefat ettiği için gelemediler.
keyfini çıkar :)

bu ne kadar tesadüf üst üste yaa :D
ayni ayda dogmusuz ayni ayda evleniyoruz :))

ayy baslari sagolsun..

benimkide 28 nisan :)

hosgeldin canim hayirli olsun :)
yavas yavas olsada cogaliyoruz kizlar :)

yeni gelenlere hoşgeldğnz topiğime diyorum:42::42:
kızllarrr çeyizlik alışverişine çıkıyorum tabak çanak tencere vs oh oh:52::52::21::21:

slm kızlar, benimde düğünüm 28 nisanda:) istanbulda yaşıyoruz ama düğün memlekette yani ankara da olacak. Bu arada nikah başvurusu yapan oldu mu veya ne zaman başvursak olur?

slm kızlar, benimde düğünüm 28 nisanda:) istanbulda yaşıyoruz ama düğün memlekette yani ankara da olacak. Bu arada nikah başvurusu yapan oldu mu veya ne zaman başvursak olur?

hosgeldin caniim hayirli olsuun :))
biz henüz basvurmadik bide yurtdisindayiz yani orda ne zaman basvurmak gerekir bilmem ki
nisanlim diyo ki 3 ay önce fln gideriz türk konsolosluguna

Kizlar bizde nisanda dusunuoruz nisanlim askerde ocak sonu bitio askerligi nisan 1 cikma tarihimiz oyle dusunduk ama belkide daha one aliriz isler yetisrse gunude nisanlim gelince alcaz artik :)

hosgeldin caniim hayirli olsuun :))
biz henüz basvurmadik bide yurtdisindayiz yani orda ne zaman basvurmak gerekir bilmem ki
nisanlim diyo ki 3 ay önce fln gideriz türk konsolosluguna

teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun:)
sizin yurtdışıysa bence de erken başvurmana gerek olmaz. Biz düğün salonuna çağıracağız memuru

22 nisanda evlenecekler sayısı arttı=)ne güzel...düğünden sonrda yzışalım..yer tutan oldumu hiç..biz evimizi dizmeye başladık salon tamam sayılır.mutfak dolaplarıda bitti..şimdi beyaz eşya almada sıra..sizler ne durumdaısınz..
birde bişey sorucam nişanlım gelinliğe bakalım şimdiden diyor fakat ben erken olacağını düşünüyorum..
nisasndaki düğün için..gelinliğimi diktircem..sizcede rkenmi?sizler ne aşamadısınz?

yerimizi tuttuk:) bence gelinlik için çok erken değil evet 1 ayda bile dikiyorlar ama önceden gezip model, kumaş kalitesi belirleyip fiyat alacaksan bence şimdiden bakmanda fayda var, ben bugün almaya gidiyorum mesela:) hazır gelinlik siparişi verilecek, düğüne yakında provam olacak. Kafam rahat olsun dedim:) Birde bu dönem daha uygun fiyat veriyorlar şubat-mart gibi artmaya başlar fiyatlar dediler.

Kizlar bizde nisanda dusunuoruz nisanlim askerde ocak sonu bitio askerligi nisan 1 cikma tarihimiz oyle dusunduk ama belkide daha one aliriz isler yetisrse gunude nisanlim gelince alcaz artik :)

hayirli olsun canim :)
hosgeldin aramiza

teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun:)
sizin yurtdışıysa bence de erken başvurmana gerek olmaz. Biz düğün salonuna çağıracağız memuru

ayy dogru yaa türkiyede memur dügün salonunda oluyoo ne güzel yaa
bizde ot gibi alman belediyesine gidip orda kiyacagiz nikahi :(
yada daha kötüsü türk konsoloslugunda.. ordakiler cor suratsiz oluyorlar resmen ikinci sinif insan muamelesi görüsyoruz burda :(

Back