Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiği ben açmıştım yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum=)
uzun zamandır giremedim,anaanemın ölumu ve bazı ozel sebeplerden dolayı düğün tarihim 9 hazirana ertelendi daha dorusu nişanlım ve benim isteğim üzerine değişti..belkı böylesi daha hayırldır..rabbim herkese kolaylıklar nasıp etsin
28 nisan yokmu hiç
ben varım 28 29 nisan İNŞALLAH
benimde 28 nisan ankarada olacak:)
benimde 28 nisan ankarada olacak:)
benimde :) ankarada nerede acaba
Canım başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin..Vardır bir hayır sıkmayın canınızı, herşey olacağına varır..topiği ben açmıştım yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum=)uzun zamandır giremedim,anaanemın ölumu ve bazı ozel sebeplerden dolayı düğün tarihim 9 hazirana ertelendi daha dorusu nişanlım ve benim isteğim üzerine değişti..belkı böylesi daha hayırldır..rabbim herkese kolaylıklar nasıp etsin
Ben Beylikdüzü'nden Beykoz'a gelin gidiyorum :)ooo merhabalarrr hayırlı akşamlar millettt bende 1 nisan geliniyim. en erkeniniz benim galiba.hazırlıklar şöyle bu hafta sonu inegöle gidiyoruz mobilyaları almaya inşallah.dugun salonunu tuttuk çeyiz mutfak bolumu tamam ufak tefek eksiklerim var oda şubat ortasında tamamlanıcak. nerelere gelin gidiyoruz bakalımĞ?
Ben Beylikdüzü'nden Beykoz'a gelin gidiyorum :)
Aynen öyle valla :) Sağol canım, darısı başınıza. Evet çok büyük bi stres.seninki de şehir değiştirmekten farksızmış hatta kıta değiştiriyorsun:) hayırlı olsun nikah işlemleri bitmiş, bizde halletsek üzerimden yük kalkacak.
Aynen öyle valla :) Sağol canım, darısı başınıza. Evet çok büyük bi stres.
Beykent-Yeşilkentteyim ben :) Sen neresine geliyosunbende beylıkduzune gelin gidiyorumsen neresindesin beyluk duzunun