• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 nisanda evlenecek nişanlı kızlar=)hadi buyrun=)

Kızlar meraba ben Nisan da evlenmiyorum bende sohbete katılabilir miyim:)) Ama hazırlıklarımı mayıs a kadar bitirmem şart.Ttemmuz da düğün ama yazın 3 ay İngiltere de olmam lazım:((

Kızlar merhaba,
Bayadır giremiyordum, bugün son gelişmelerden bahsedeyim sizlere.
Düğün yerimizi tuttuk içkisiz ve yüksek kapasiteli bir yer aradığımız için Topkapı Divan Kültür Merkezi ile anlaştık.
Bugün de Wedding World Akay Gelinlikte bir gelinlik beğendim, fiyatı 3700 TL ek olarak kol istediğim için 500 TL de kol için fiyat ekledi
Toplamda 4200 TL fiyat verdiler, gelinliği çok beğendim ama fiyat çok yüksek geldi. Nakitte %10 indirim yapıyorlar, kredi kartına 6 taksit. Kaliteden bahsetmeye gerek yok zaten kendini belli ediyor ama fiyat konusu kafamı karıştırdı. Fiyatı uygun olsaydı bugün o gelinliği alıp çıkmıştım o derece :)
Sizler ne durumdasınız?

ya cnm 4200 tl gelinlik için çok fazla bence...resmi falan var mı? yani özelliği nedir o kdr merak ettim. Ben Akay da beğenememiştim mesela ama benim kafamda belirli bir model vardı, akay da yoktu benzeri.

ben gece elbiseme (bekarlığa veda için aldım) 1300 tl verdim markalıydı ama her zaman giyerim diye o kadar verdim, gelinliği 3-4 saat giyeceksin o kadar ve ne olursa olsun o gece zaten çok güzel görüneceksin. Ben bugün gittim aldım aysira'dan 2000 tl ye geldi, %30 indirimdeydiler ki bence 3 saat için bu fiyat bile pahalı. Çok daha ucuza diken yerlerde var ama dikime cesaret edemedim, aysira hazır gelinlikçi, ne gördüysem o olacak.

bu arada ankarada bakmadım gelinlik, istanbulda oturuyorum ama aysira şubesi orada da var.

ya cnm 4200 tl gelinlik için çok fazla bence...resmi falan var mı? yani özelliği nedir o kdr merak ettim. Ben Akay da beğenememiştim mesela ama benim kafamda belirli bir model vardı, akay da yoktu benzeri.

ben gece elbiseme (bekarlığa veda için aldım) 1300 tl verdim markalıydı ama her zaman giyerim diye o kadar verdim, gelinliği 3-4 saat giyeceksin o kadar ve ne olursa olsun o gece zaten çok güzel görüneceksin. Ben bugün gittim aldım aysira'dan 2000 tl ye geldi, 0 indirimdeydiler ki bence 3 saat için bu fiyat bile pahalı. Çok daha ucuza diken yerlerde var ama dikime cesaret edemedim, aysira hazır gelinlikçi, ne gördüysem o olacak.

bu arada ankarada bakmadım gelinlik, istanbulda oturuyorum ama aysira şubesi orada da var.

Benimki straples bi modeldi ek kol ile birlikte 4200 TL oldu. Özellikle dantel istediğim için modele hayran kaldım.
Korsaj kısmı ve etek ucu fransız dantelinden işlemeli, prenses modeli bir gelinlikti, formda 1044 yazıyordu modeli ama nette bulamadım fotoğrafını. Aynı modeli Bakırköydeki gelinlikçi 3700e dikerim dedi.
Fiyat konusunda haklısın bende o yüzden kararsız kaldım, dantelli bir gelinlik istiyorum çünkü...

bu arada msjımda indirim oranı çıkmamış yüzde 30 indirimli haliyle 2000e aldım yazmıştım

fransız danteli çok güzel tabii ama emin ol birçok davetli anlamayacak ne olduğunu:) ben gelinlik bakmaya başlayana kadar fransız danteli, ipek tafta falan bilmiyordum mesela...benim düğünde baktığım şey vücuduna uygun bir model mi giymiş, dikişleri düzgün mü, fazla taşlı ya da çok sade olmuş falandı mesela. Benim gelinliğimde dantel bu arada, ben biliyorum fransız danteli olmadığını ama yanımda gelenlerin hiçbirisi anlamadı ve herkes aaa çok güzel falan dedi. Fransız dantelinden diktirmeye kalksam bu fiyata diken bir sürü yer var ama kalıbı,oturuşunu becerebilecek mi emin olamadım.

bence bak biraz daha, içine herşeyiyle sineni bulursun mutlaka.

Bende Nisan'ın sonunda evleneceğim:)))

Şuan eşyalarımızı alma kısmındayız biz düğün yapmıcaz nikah sonrada yakın eş dostalrla yemek düşünüyoruz? Sizce nikah tarihini ne zaman almam gerekli:)

bence ocak ayı itibariyle başvursan iyi olur yani haftaya:) nikah salonunda istediğin gün ve saati bulman için erken başvuru önemli.

Merhaba kızlar .

Bizde nişanlımla Nisan 1 olarak planlamıştık . Ama ne yazıkki bu tarih bizi ayrılma noktasına getirdi :( Kayınvalidemler bizim için geç bir tarih deyip bize tepki gösterdi ,kayınvalidem nişanlıma küstü ve ne benimle ne oğluyla konuşmuyor şu an ..

ohhh sonunda 2012'nin nisan gelinlerini buldumm..:52::52:
Ben de nisanda evlencem ama benimki şaka gibi olcak çünküüüüüüüü
NİSAN 1.................:32:

benimde 28 29 nisan nasipse İNŞALLAH :16: gelinlik kınalık dikimde küçük işleri hallettik salonu tuttuk kuaför işini ayarladım sayılır nasipse ocak sonuda nikah için başvurucaz bizim hazırlıklar böyle kızlar küçük işler bitti yani büyük işlere sıra geldi:21:

Merhaba kızlar .

Bizde nişanlımla Nisan 1 olarak planlamıştık . Ama ne yazıkki bu tarih bizi ayrılma noktasına getirdi :( Kayınvalidemler bizim için geç bir tarih deyip bize tepki gösterdi ,kayınvalidem nişanlıma küstü ve ne benimle ne oğluyla konuşmuyor şu an ..

geç mi? 4 aycık var, herşeyiniz hazır mı ki geç diyor? birde kışın istemeyebilirsin, sizin durumunuz nisana müsaittir. Ben anlamıyorum bu kayınvalideleri kendisi mi evleniyor sanki? Bu senin ve nişanlının kararı. Bence tatlı dille gönlünü alın, şehirdışından gelecek olan akrabalar falan varsa onları bahane edin, karda kışta gelemezler hem ancak hazırlanırız yoksa bizde isteriz bir an önce olmasını falan diye.

kimse yazmıyor evet, ya daha hazırlıklara pek başlamadılar ya da bitirdiler soracak birşey yok:)

ben kendi adıma gelinlik siparişi, gece elbisesi, ev eşyası, bohça hepsini hazırladım:) tabii ufak tefek eksiklikler var. Düğün yerimiz tutulmuştu. Kendi evimizde oturacağız, onun içinde mutfak, yatak odası, banyo hazır, beyaz eşyalarımız vardı zaten, yeni sayılırlardı kullanalım dedik. Sıfır ev olduğu için tadilatımız yok. Aşkımın alacaklarına yavaş yavaş bakacağız artık; salon, yemek odası gibi. Birde nikah başvurusu yapmadık daha, Ankaraya gitmemiz gerekiyor. Benim alışverişim, kuaför, makyaj provamda Ankaraya gidildiğinde olacak.

ne güzel bi heycanla hazirliklari sürdürüyorsunuz...

benim dügünüm 08.04. allah izin verirse. ama ayrilma noktasina kadar geldik...ve henüz hicbir hazirligimiz yok:(

Gelin arkadaslar merhaba. Nasilsiniz?

Ben balayimiz icin bir kac otel arastirdim.

Maddi imkanlarimizin el verdigi kadariyla sectiklerim sunlar:

Rüya Hotel Fethiye
17.08-31.08
107TL indirim 75TL

Arora Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Deniz Manzarali Oda
130TL indirim 91TL

Titan Select Hotel Alanya
17.08-26.08
170TL indirim 120TL

Dorian Hotel Fethiye
22.08-16.09
114TL indirim 80TL

Vera Santa Maria Kusadasi (Favorim arasinda)
18.08-26.08
140TL indirim 91TL

Crystal Hotel Bodrum
21.07-26.08
140TL indirim 91TL

Batihan Beach Resort Kusadasi (Favorim arasinda)
22.08-20.09
Deniz Manzarali Oda
193TL indirim 116TL

Caliente Bodrum Resort Bodrum
18.08-26.08
166TL indirim 108TL

Surmeli Efes Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Superior Oda
200TL idirim 130TL

Bu oteller hakkinda bilgisi olan var mi? :44:

yeni gelen herkese hosgeldiniiz
simdiden hayirli olsun ve hepimiz ins. mutlu mesut yaslaniriz :9:

ya kosusturmadan artik internete girecek zaman bulamiyorum..
sanki hicbisey yetismeyecekmis gibime geliyor ama umarim hersey istedigimiz gibi olur
artik yavas yavas sitresden mi sIkIntidan mi bilmiyorum ama nisanlimla aram bozulmaya basliyor :((
cok korkuyorum ya...

Gelin arkadaslar merhaba. Nasilsiniz?

Ben balayimiz icin bir kac otel arastirdim.

Maddi imkanlarimizin el verdigi kadariyla sectiklerim sunlar:

Rüya Hotel Fethiye
17.08-31.08
107TL indirim 75TL

Arora Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Deniz Manzarali Oda
130TL indirim 91TL

Titan Select Hotel Alanya
17.08-26.08
170TL indirim 120TL

Dorian Hotel Fethiye
22.08-16.09
114TL indirim 80TL

Vera Santa Maria Kusadasi (Favorim arasinda)
18.08-26.08
140TL indirim 91TL

Crystal Hotel Bodrum
21.07-26.08
140TL indirim 91TL

Batihan Beach Resort Kusadasi (Favorim arasinda)
22.08-20.09
Deniz Manzarali Oda
193TL indirim 116TL

Caliente Bodrum Resort Bodrum
18.08-26.08
166TL indirim 108TL

Surmeli Efes Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Superior Oda
200TL idirim 130TL

Bu oteller hakkinda bilgisi olan var mi? :44:

bu otellerin hiçbirisine gitmedim oteller adına konuşamam ama bölge olarak söyleyebilirim, resimlerden gördüğüm kadarıyla bu fethiye otelleri dağın başındadır, resimlerine bakarsan mutlaka arkada kocaman bir dağ resmi görürsün, denize uzaktır, odaları ve tesisler kötüdür. Fethiyede ancak ölüdenizde bulunan otellere gidilirse eh fena değildir ama onlarda üstüstedir. Biz arabayla rezervasyonsuz gitmiştik internetten resimleri harika görünüyordu ama dağın başına çıktık, kabus gibi odalar ve küçücük havuzlarla karşılaştık ve hemen green forest diye bir otel bulduk hisarönünde, denize uzak ama ormanın içindeydi sevimli temizdi ve arabamız olduğu için uzaklığı sorun etmedik. Ama biz balayında değildik tabii arkadaş grubuyduk. Burayı tavsiye etmiyorum. Kuşadasını çocukken gördüm hiç bilmem. Alanya yı bilirim, oradaki otel ve tesiste iyi görünmüyor. Kişisel tercihim bodrum olurdu fena görünmüyor tesisler, ya da kuşadasını biliyorsan onlarda fena görünmüyor. İnternette şikayetleri falan araştır mutlaka. Alanyadaki için şikayet var mesela memnun kalınmamış.

ha birde senin seçtiklerin bu bölgelerde değil sanırsam ama başka yerlere bakarsan diye yazıyorum; bodrum merkezdeki, turgutreisteki ve akyarlardaki yerler balayı için bence uygun değillerdir.

topiği ben açmıştım yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum=)
uzun zamandır giremedim,anaanemın ölumu ve bazı ozel sebeplerden dolayı düğün tarihim 9 hazirana ertelendi daha dorusu nişanlım ve benim isteğim üzerine değişti..belkı böylesi daha hayırldır..rabbim herkese kolaylıklar nasıp etsin

Back