2012 nisanda evlenecek nişanlı kızlar=)hadi buyrun=)

günaydın canım,
bence teras katı kullanın, madem geçici oturacaksınız, madem kendi zevkinize göre döşediniz siz oturun. başka birisinin o dairede oturduğunu görürseniz biz yaptık başkası oturuyo diye krize girebilirsiniz :) benim de en üst kat yanlarad kalan odalar güvercinlik dediğimiz odalar da tavan arası, biraz dar ama çok şirin, o sizin emeğiniz bence teras :)

canim benim evi o kadar cici anlattin ki inan benimde cati katina tasinasim geldi diyomusum :)
sen dogru karari vermissin bile baksana hayaller bile kurmussunuz
eger kararini degistirecek olursan aklin hep orda kalir bosver icinde kalmasin

esinin ablana öyle demeside yani ne bileyim belki o zaman sartlar el vermez diye demistir
o planladiginiz zamanda olmasa ertelenme durumuna hazirlikli ol ama orda kalmayi istemezsen esinde buna saygi duyar sanirim
baksana ablana senin mutlulugunun öneminden bahsetmis daha ne olsun
onlar aile icinde bunlari konustularsa en iyisi nisanlina sor
acik sözlü ol onunla bu konular hakkindada konusabilmelisin sonucta dimi

mesajini aldim canim

çook teşekkür ederim kızlar dün çok içime dert olmuştu sonrada pişman olurmuyum kaygısı yasıyordum..
nişanlımla bu meseleyi konusmucam düşüdündüm gerek duysa zaten söyler bu planı..benden gizli bi plan olsa ablama söylemez zaten..
seninde dedğin gibi şartlar el vermezse diye söylemiştir=)
1 göz odada olsa önemli olan huzurumuz..
rabbim üçümznde evliliğine bolca huzur katar inş=)

Son düzenleme:

ayyyy amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :))

sen bahset birazda canım=)
hazırlıkları ne durumda?nerde oturacaktın düğünden sonra?

esimin ailesinin yakinlarina
oralardan ev bakiyoruz iside orda oldugu icin
bu arada pazar günü dogum günüm icin onlar bize gelicek hihi bakalim nasil olacak

esimin ailesinin yakinlarina
oralardan ev bakiyoruz iside orda oldugu icin
bu arada pazar günü dogum günüm icin onlar bize gelicek hihi bakalim nasil olacak

aa sende mi yay burcusun :) benim de 10 Aralık'tı, bize geliceklerdi ama kayınvalidemin babası vefat ettiği için gelemediler.
keyfini çıkar :)

doğum günün kutlu olsun tatlım şimdiden=)
inş hersey iyi geçer yazarsın=)

cok tsk ederim caniim :))
amin ins. öyle olur

aa sende mi yay burcusun :) benim de 10 Aralık'tı, bize geliceklerdi ama kayınvalidemin babası vefat ettiği için gelemediler.
keyfini çıkar :)

bu ne kadar tesadüf üst üste yaa
ayni ayda dogmusuz ayni ayda evleniyoruz :))

ayy baslari sagolsun..

benimkide 28 nisan :)

hosgeldin canim hayirli olsun :)
yavas yavas olsada cogaliyoruz kizlar :)

yeni gelenlere hoşgeldğnz topiğime diyorum
kızllarrr çeyizlik alışverişine çıkıyorum tabak çanak tencere vs oh oh

slm kızlar, benimde düğünüm 28 nisanda:) istanbulda yaşıyoruz ama düğün memlekette yani ankara da olacak. Bu arada nikah başvurusu yapan oldu mu veya ne zaman başvursak olur?

slm kızlar, benimde düğünüm 28 nisanda:) istanbulda yaşıyoruz ama düğün memlekette yani ankara da olacak. Bu arada nikah başvurusu yapan oldu mu veya ne zaman başvursak olur?

hosgeldin caniim hayirli olsuun :))
biz henüz basvurmadik bide yurtdisindayiz yani orda ne zaman basvurmak gerekir bilmem ki
nisanlim diyo ki 3 ay önce fln gideriz türk konsolosluguna

Kizlar bizde nisanda dusunuoruz nisanlim askerde ocak sonu bitio askerligi nisan 1 cikma tarihimiz oyle dusunduk ama belkide daha one aliriz isler yetisrse gunude nisanlim gelince alcaz artik :)

hosgeldin caniim hayirli olsuun :))
biz henüz basvurmadik bide yurtdisindayiz yani orda ne zaman basvurmak gerekir bilmem ki
nisanlim diyo ki 3 ay önce fln gideriz türk konsolosluguna

teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun:)
sizin yurtdışıysa bence de erken başvurmana gerek olmaz. Biz düğün salonuna çağıracağız memuru

yerimizi tuttuk:) bence gelinlik için çok erken değil evet 1 ayda bile dikiyorlar ama önceden gezip model, kumaş kalitesi belirleyip fiyat alacaksan bence şimdiden bakmanda fayda var, ben bugün almaya gidiyorum mesela:) hazır gelinlik siparişi verilecek, düğüne yakında provam olacak. Kafam rahat olsun dedim:) Birde bu dönem daha uygun fiyat veriyorlar şubat-mart gibi artmaya başlar fiyatlar dediler.

Kizlar bizde nisanda dusunuoruz nisanlim askerde ocak sonu bitio askerligi nisan 1 cikma tarihimiz oyle dusunduk ama belkide daha one aliriz isler yetisrse gunude nisanlim gelince alcaz artik :)

hayirli olsun canim :)
hosgeldin aramiza

teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun:)
sizin yurtdışıysa bence de erken başvurmana gerek olmaz. Biz düğün salonuna çağıracağız memuru

ayy dogru yaa türkiyede memur dügün salonunda oluyoo ne güzel yaa
bizde ot gibi alman belediyesine gidip orda kiyacagiz nikahi
yada daha kötüsü türk konsoloslugunda.. ordakiler cor suratsiz oluyorlar resmen ikinci sinif insan muamelesi görüsyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…