kızlar ya kaç gündür pek bi endişeliyim geçen ay 5 inde adet olmuştum ama hala gelmedi bide kasıklarımda bazı hareketlerde rahatsızlık hissediyorum dayanamayıp test yaptım bugün sonuç tek çizgi ama neden hala olmadım ve rahatsızlık oluyor acaba bu seferde ona taktım üff çok huzursuzumm
Amanınnnn canım içini karartmak istemem ama bizim kuzenin 7 aylık bebeği var iki aylık hamileymiş ve testte çıkmamış kızcağız şok olduu hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz...
Benim kızım 16 aylık olduğundan beri iştahsız. Yani genelde iki öğünle geçiştirmeye çalışıyor günü ve 18 aylık olduğunda kilosu 11.200 filandı, bir süredir tartılmadı ama çok da arttığını sanmıyorum. Tatlıya bayılıyor, ben çalışırken anneannesi alıştırmış, biraz yese ödül olarak çikolata bekliyor. Ben işten ayrıldım ve bir aydır evde beraberiz, bazı günler hiç tatlı vermiyorum bu durumu kırmak için. 36 haftalık hamile olduğum için sürekli yeni bir şeyler için de uğraşamıyorum mutfakta. Sizinkilerde de iştahsızlık var mı? Çok da hareketli ve sürekli konuşuyor. Sen bana karışma dedi geçen gün, nereden duyuyor bilmiyorum bu lafları.
İstediği zaman iyi yiyor bazende hiç yemiyor saüı solu belli olmuyor.. Senin doğumda yaklaşmış hayırlı doğumlar.. Benim doğum temmuzda allah izin verirse , senindemi kazayla oldu isteyerekmii?? bebeğinin cinsiyti nee??? çok soru sordum sanırım :)