kızlar akşam nettede biraz araştırdık eşimle eger ateş yoksa hemen antibiyotik vermeyin diyor akşam vermedim şimdide eşim eczacı arkadaşına sormuş oda ikinci doktorun verdiklerini verin demiş başka doktora götüreyim dedim eşimde oda ilaç vericek boşuna çocugu mikroplu ortamlara götürme diyoroda haklı
Canım geçmniş olsun ahsen in neyi varr????
kızlar bizim domatesler bitikten sonra kahvaltı resmen eziyete dönüştü ne yapsam yemiyor sadece patates kızartması
yumurtanın her çeşitini denedim yok asla 1 lokma bile yediremiyorum peynir zeytin asla agzına sürmüyor
agzına bi lokma koyuyorum 1 bardak portakal suyunu içiyor gene o lokma agzında duruyor
sizler neler yapıyorsunuz çok bunaldım kahvaltı vermek bile istemiyorum
Duru nun sağı solu belli olmuyor canım 2 3 dilim kaşar, 3 4 tane siyah zeytin , yumurtanın beyazı sarısını yerken midesi bulanıyor bazen kızarmış yumurta yiyor bazende ağzına bişey almıyor haftasonu ben , hafta içi anneme diyorum zorlama acıkınca anneme yumurta yada süt istediğini söylüyormuş sadece yumurtanın yarısını yeyip doydum yemeycem diyormuş işte böyle.
kızlar elifi şu hastaneye yattığımızdan beri uyutmada zorluk çekiyoruz belki 1 saatten fazla uğraşıyoruz valla nasıl uyutacağımı şaşırdım biraz sıksak başlıyor ağlamaya neyden kaynaklanıyo olabilirki acaba ilaç değişti ondanmı hastalandı huymu değiştirdi yoksa büyüdü inatlaşıyomu 2 yaşa az kaldı onun inadımı nedir anlamıyorum psikolojik zarar vermekten korkuyorum devamlı böyle olsaydı derdim normal hali ama değildiki
Canım geçmiş olsun umarım elif iyi olmuştur duru her hastalıktan sonra huy değiştirir allah kolaylık versin..
kızlar ahsen son 3 gündür cozutmuştu gece çıglıkla uyanıyordu sonrada epeyi aglayıp bütün evi başına topluyordu
bende nazar degdi kızıma diye okuyup duruyorduk
bugün kulagından kan gibi koyu renk akıntı gelmiş nasıl farkettiysem aklım çıktı hemen aldım doktora gittik doktor kulagında kızarıklık var diyip bi torba ilaç yazdı hiç bana birşey sormadı benide dinlemedi hemen aldım başka bir doktora daha götürdüm oda bi torba ilaç yazdı iki torba ilaçla eve döndük antibiyotik damla krem alerji ilacı bile var içinde antibiyotik kullanmasak dedim yok kulak zarı delinir dedi of of gelde verme bişey olsa viçdan azabından ölürüm şimdilik sadece antibiyotigi kullanmayı düşünüyorum bi doktor kesinlikle kulagına bişey damlatmayın dedi bir doktorda 2 tane ddamla vermiş hangisine inanıcam bende bilmiyorum ikisi sadece antibiyotikte hemfikir olmuşlar gerisi farklı farklı ilaçlar![]()
Allah acil şifalar versin canım bu dr ları allah bildiği gibi yapsın neden açıklama yapmıyorlar gerçi ben duru nun dr undan memnunum allah var herşeyi sorarım beni aydınlatır.. Hangisine güveneceksin...