• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oyyy kıyamam yaa dimi ya bekliyolardır.:emir_bebek:

paris ya bişi itiraf edimmi...ben kız olduğunu öğrendiğimden buyana içimi böle acıma gibi çok değişik bi duygu kapladı..
sanki böle karnımda çok zayıf, narin, kırılgan bişi taşıomuş gibi gelio..
ablam benden 2 yaş büyük bende ablamı bile hep bi koruma içgüdüsü vardı, hani önceden erkek hissediodum ya o kadar değildim, kız olduğunu öğrendiğimden buyana beslenmeme vs. ektra dikkat eder oldum sanki..yani böle değişik bi duygu, tarif edemiorum adını koyamıorum..ama önceden kolayı mesela bi iki yudum tırtıklıodum şimdi kızıma asitli gelir gelir die bi yudum bile içmiom..

sınıra dayanmışmıyım...tırlatıomuyum..bu neki aceba:27::27::27:

günaydın cnm..

ben dün akşam kendime hayatımda ilk defa kullanacağım bi aksesuar aldım..
bi siyah siyah minnak kurdelesi olan, bi pembe dore minnak kurdelası olan 2 tane saç tacı aldım..
bugün siyah olanıda taktım, herkeş tam anne gibi olmuşsun didi:))
bide ben bugün 5. ayıma girdim kızlar, yolu yarıladım nerdeyse:46::46:

ayyy ayyyy ne güzeldir ooo
bende lohusa tacını düşünüyorum hasıl bişey olsa diye :)))

günaydın cnm..

ben dün akşam kendime hayatımda ilk defa kullanacağım bi aksesuar aldım..
bi siyah siyah minnak kurdelesi olan, bi pembe dore minnak kurdelası olan 2 tane saç tacı aldım..
bugün siyah olanıda taktım, herkeş tam anne gibi olmuşsun didi:))
bide ben bugün 5. ayıma girdim kızlar, yolu yarıladım nerdeyse:46::46:
tam kız anası oldun deseneee:29:
maşallah canım yaa valla bitti bitecek zaman nasıl geçiyo anlamıyorum daha 2,5 aylık dediğim zamanları hatırlıyorum bende:52:

paris ya bişi itiraf edimmi...ben kız olduğunu öğrendiğimden buyana içimi böle acıma gibi çok değişik bi duygu kapladı..
sanki böle karnımda çok zayıf, narin, kırılgan bişi taşıomuş gibi gelio..
ablam benden 2 yaş büyük bende ablamı bile hep bi koruma içgüdüsü vardı, hani önceden erkek hissediodum ya o kadar değildim, kız olduğunu öğrendiğimden buyana beslenmeme vs. ektra dikkat eder oldum sanki..yani böle değişik bi duygu, tarif edemiorum adını koyamıorum..ama önceden kolayı mesela bi iki yudum tırtıklıodum şimdi kızıma asitli gelir gelir die bi yudum bile içmiom..

sınıra dayanmışmıyım...tırlatıomuyum..bu neki aceba:27::27::27:

oyyyyy kuşum yaa analık iç güdüsü iştee.. herşeyi düşünüyon artık ince ayrıntısına kadar.. hani diyolarla artık herşeyimiz bebeğimiz ondan öncesi yalanmış asıl şimdi şimdi hayatın manasını anlıyoruz falan diyolarla işte öyle bişey heralde canım bizim hissettiklerimizde.. eskiden karşıdan karşıya geçerken arabaların önüne atlardım geçmek için. şimdi duruyorum bekliyorum ışığın yanmasını bekliyorum falan çünkü bebeğim aklıma geliyo.diyorum artık tek değilim başka birinin sorumluluğu daha var üzerimde ona göre hareket etmem lazım. diye çok değişik ayrı bişey ya..bi çok şeyden vazgeçiyosun onun için yemenden içmenden eskiden yaptıklarından. hemen herşeyde o geliyo aklına yapmam etmemem lazım diyosun bi toparlanıyosun. baksana mesela sen yıllarca sigara içtin belki bırakmak istedin yapamadın.. ama ne oldu hamile kaldığını öğrendiğin andan itibaren bıraktın ağzına sürmedin.şimdiden başladı onlar için fedakarlıklarımızz..karışık yazdım biraz bende. bende anlatamıyorum içimdeki duyguları :))
diyolarya karşılıksız seven tek kişi annedir diye boşa demiyolar demekki.

günaydın kızlar :46:
istanbula gıtmeden dr uma gidicem seyehatta bı sorun olmaz dedi ama geçen gıttıgımde hiçbirşey sorammıştım
ıyıce anlıyım durumumu, mavileff gözünaydın dicem ama göstermmeiş kuzum:) benımkınınd ebacaklar kapalıydı ama dr karnımla bayagı oynadı vurdu çocugum bacaklarını yukarı doğru ayırdı ben bıle gordum dıyomda guluyolar bana gorunurmu hiç diye:D:52:

parisim ben ıkı gunde 2 yumurta yıyorum sölemesı ayıp hergunde bi litre sut içerim yanı kahvaltıdan sonra canım birşey yemek istemıyor kahvaltıyıda peynırı sutu yumurtayı m uhakakk yıyom dun canım çekti kalktım dolma yaptım :56:
yumurta süt peynır yoğurt...
balık yıyemıyosan semiz otu dicem onua bulamazsın kışın yok çunkı, ceviz yıcen omega 3 var ve zeka gelişimi için çok öenmlı cevizi ve balığı yabana atmayın kızlar zorlada olsa yıyın ben çok faydasını gordum
kızım zehir gıbı maşallah:35:

parisim ben ıkı gunde 2 yumurta yıyorum sölemesı ayıp hergunde bi litre sut içerim yanı kahvaltıdan sonra canım birşey yemek istemıyor kahvaltıyıda peynırı sutu yumurtayı m uhakakk yıyom dun canım çekti kalktım dolma yaptım :56:
balık yıyemıyosan semiz otu dicem onua bulamazsın kışın yok çunkı, ceviz yıcen omega 3 var ve zeka gelişimi için çok öenmlı cevizi ve balığı yabana atmayın kızlar zorlada olsa yıyın ben çok faydasını gordum

balığı çok severim:56:. artık haftada 3 kere falan balık yerim. ceviz pek yiyemediğim için balığa yüklenirim daha fazla
sütüde senin gibi içsem sevdoş keşke

Eee başka, bi anda sessiz kaldı ortalık :)
Bugün benim işim yok sıkılıyorum çok...

Kilolar ne durumda kızlar?:emir_bebek:

ben bakmadım ama içimden bir ses kendin yap diyo amam bu seferde malzeme aramam lazım
aynı hesap :))
yoqq o kaa da değilim:))

evettt benimde dr um her seferinde omega omega omega dio...
haftada en az bi kere balık yiyorum, 2-3 kerede balık yağı içiyorum
bende bi akıl küpü bekliorum bu durumda:27::27::27:

mavilef PetunyaPet paristebirgece+ efim zeynepmeynep

bugun azcıkız nerdeki millet:))
yeni gelen arkdşlar nerde yenı sayfamı açtıla acep bizi beyenmeyip:)
ben verdiğim ıkı kıloyla bırlıkte 4 kılo aldım bu 4 kıloyu son 1 buçuk ayda aldım maşallah banaaa:52:

Eee başka, bi anda sessiz kaldı ortalık :)
Bugün benim işim yok sıkılıyorum çok...

Kilolar ne durumda kızlar?:emir_bebek:

ben ilk 4 ay hiç kilo almadım hatta 1 kilo vermiştim. ama bulantılardan sonra iştahım açılınca 1,5 kilo almışım gibi
54 tüm 55,5 olmuşum ama ne kadar doğru bilmiyorum tartı yanlış değilse:32:
cmtesi günü hastanenin tartısında net belli olur

ben çok mutlyum kilo açısından...
ilk 3 ay kilo almadım, 4. aydada 1,5 kilo aldım:)
bugün 5. aya girdim bakalım ne kadar alcam:49::49::49:

petuşcuk..
omega3 aç mı tok mu kullanıyorsun tatlım.. doktor ne dediydi unuttum.. bi de hergün mü kullanılacak zıkkım??
sabah içtim ben aç karnına sanki balina yemişim gibi içimden balık kokusu geliyor.. iğrenç bi şey yeaa..

ben çok mutlyum kilo açısından...
ilk 3 ay kilo almadım, 4. aydada 1,5 kilo aldım:)
bugün 5. aya girdim bakalım ne kadar alcam:49::49::49:

Ne güzel :)
Bende öyleyim son 15+4 'te yarım kilo almışım sadece :)
Ama karnım çıkmaya başladı.

Zaman geçmiyor sanki bana diyordum kendi kendime :) 7-8 aylık ya da doğurmuş olan arkadaşlarımı görünce :)
Bugün çizelgeme bakıyorum. 6+1 ler 9+1 leri hatırladım dedim geçiyormuş :)

Sağlık ve sıhhatle tamamlayalım inşallah bu en güzel görevimizi :):emir_bebek::nazar:

Kilo :36:
Ben ilk fırsatta doktoruma diyet yapmam gerekip gerekmediğini sormalıyım sanırım :14:

tunaydin kizlar nasilsiniz.uzun suredir internetm yoktu.arada esimin telinden giriyodum.sayfa epey ilerlemis,bebisleriniz buyumus,yeni arkadaslar gelmis.benim bebisimde buyuyo teyzeleri.16 haftamz bitti sukur.ayin 16 sinda randevum var.ins bu sefer cinsiyetini ogrenicez.cok merak ediyorm kiz mi erkek mi diye

petuşcuk..
omega3 aç mı tok mu kullanıyorsun tatlım.. doktor ne dediydi unuttum.. bi de hergün mü kullanılacak zıkkım??
sabah içtim ben aç karnına sanki balina yemişim gibi içimden balık kokusu geliyor.. iğrenç bi şey yeaa..

kızar dr larınız nıye balık yağı verdiki balık yıyemedıgınız içinmi yanı herşeyın doğalı guzel bılıyosunuz balık yedıkten sonra yağına ne gerek var içmeyın öle iğrenç şeyleri ya ıyyy:50:

petuşcuk..

canim bana doktorum tok karnina icmemi soyledi.ben hergun aliyorm kahvaltidan sonra.hc deme ictikten sonra balik kokusu geliyo agzindan.midemi bulandiriyo.yurtdisindayim cok balik yok burda.olanida buzlu ve tadi pek guzel degil.o yuzden mecbur balik yagi kullaniyorum.semizotu cikar burda yakinda artik ondan yerim bol bol:52:

ben ilk 4 ay hiç kilo almadım hatta 1 kilo vermiştim. ama bulantılardan sonra iştahım açılınca 1,5 kilo almışım gibi
54 tüm 55,5 olmuşum ama ne kadar doğru bilmiyorum tartı yanlış değilse:32:
cmtesi günü hastanenin tartısında net belli olur
cnm benimde bugünlerde iştahım inanılmaz açıldı..yani ben 5. ayı 1-2 kiloyla kapatabileceğimi düşünmüyorum..
sbh evde kahvaltı yapıom, işe gelirkende bi puaça alıom düşün yani:))

petuşcuk..
cnm ben ilk baştan buyana kullanıyorum...gece yatarken içiyorum, aç tok demedi dr um, gece yatarken iç daha rahat olur didi
evet dediğin gibi başlarda o kadar korkunç gelioki tadı alışyosun zamanla..gece uyucak zmn iç..zaten o pıtlayıp tadı açığa çıkana kadar uyumuş oluosun:))
hayır her gün değil haftada 3 gün...ben şimdi balık yiyebildiğim için bulantılar geçince 1 gün balık yiyorum, 2 günde balık yağı içiyorum..:17:

Back
X