• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bebeimm:29:

petu sen hergün yumurta yiyonmu bacım

burada beraber çalıştığımız şahsiyetin karısı hamileyken hergün yumurta yiyomuş adamcez hergün kalkıp karısına yumurta yapıp sofra hazırlıyomuş:53:
ben böyle duyunca moralim bozuluyo yaf ben besleyemiyorum bebeğimi ya hiç hemde:14: hergün poça yenirmi ya:14:

yok cnm ya..ama hafta sonları yiyorum mutlaka, hafta içi yani yapması değilde kokusu çekilmio, yani onu yiyip işe gelmek olmuo yaaa...
ama bende kahvaltımı evde yapıorum, bebikten öncede evde yapıodum.
yani puaça yesen bile sbh ları diğer öğünlerde tikkatli beslenerek arayı kapatbilirisn bebem ya.
hiç kahvaltı yapamayanlar var öle düşün.
ara öğün yapıon dimi, meyve, süt, ceviz vs?

günaydın bebeimm:29:

petu sen hergün yumurta yiyonmu bacım

burada beraber çalıştığımız şahsiyetin karısı hamileyken hergün yumurta yiyomuş adamcez hergün kalkıp karısına yumurta yapıp sofra hazırlıyomuş:53:
ben böyle duyunca moralim bozuluyo yaf ben besleyemiyorum bebeğimi ya hiç hemde:14: hergün poça yenirmi ya:14:

Ya canım öyle düşünme. Beslersin elbet.
Ben de sabahları kalkınca yumurtayı atıyorum ocağa o kaynarken ben giyiniyorum. Sadece Yumurta ve yarım dilim ekmek yiyorum. Süt içiyorum.
İş yerinde de peynirli sandviç yiyorum acıktığımda.

Sen nasıl yapıyorsun? Çok mu erken kalkmak zorundasın. Yapamaz mısın bu şekilde? Ama bende hafta da 1 pastane ürünü yiyorum :):72:

günaydın gadınlar..
günaydın parıscim...
evvvett mavilef o minnak şey kimliğini gösterdimi bakim dün, hııı :46::46::46::46:

o minnak şey tam bir eşşek sıpası.. çikolata yedim gittim.. bebikimde enerji patlaması olmuş.. amuda kalkmış.. toktor diyo ki bu ne biçim duruyo böyle nasıl bi pozisyon bu..
ve tabi ayakları dolamış birbirine bi elini alnına koymuş, öyle bakıyoo..
büyük ihtimalle kız dedi doktor..eşim de azıcık kızdı doktora ne zaman kesin bişey söyleyeceksiniz ben alışveriş yapmak istiyorum diye..bu kez doktor sen pembe al o zaman dedi..
acil müdahale vardı tam bizim randevu saatimizde.. bissürü de bekleyen var.. acele acele baktı geçti.. bence uğraşsa en azından biraz daha fazla baksa görülebilirdi.. lakin cuma günü 3'lü sonuçlarını almaya gittiğimde tekrar bakacak..

yok cnm ya..ama hafta sonları yiyorum mutlaka, hafta içi yani yapması değilde kokusu çekilmio, yani onu yiyip işe gelmek olmuo yaaa...
ama bende kahvaltımı evde yapıorum, bebikten öncede evde yapıodum.
yani puaça yesen bile sbh ları diğer öğünlerde tikkatli beslenerek arayı kapatbilirisn bebem ya.
hiç kahvaltı yapamayanlar var öle düşün.
ara öğün yapıon dimi, meyve, süt, ceviz vs?

aynen haftasonu yiyom bende yumurtayı mutlaka. o kadının doktoru hergün mutlaka ye demiş o yüzden bende üzüldüm açıkcası yiyemediğim için:14:
ara öğünde yapmıyom ben sadece bi bellemişim mandalina yiyom:57:
süt falan içmiyorum cevizde nadir yiyom sevmediğim için ay ben ne kadar kötü bi anaymışım:14:

o minnak şey tam bir eşşek sıpası.. çikolata yedim gittim.. bebikimde enerji patlaması olmuş.. amuda kalkmış.. toktor diyo ki bu ne biçim duruyo böyle nasıl bi pozisyon bu..
büyük ihtimalle kız dedi doktor..eşim de azıcık kızdı doktora ne zaman kesin bişey söyleyeceksiniz ben alışveriş yapmak istiyorum diye..bu kez doktor sen pembe al o zaman dedi..
acil müdahale vardı tam bizim randevu saatimizde.. bissürü de bekleyen var.. acele acele baktı geçti.. bence uğraşsa en azından biraz daha fazla baksa görülebilirdi.. lakin cuma günü 3'lü sonuçlarını almaya gittiğimde tekrar bakacak..

ooo yeahh...
dimek doğum günlerinde kelebek kostümü giydircez birlikte seninle mavilefcim:)) yisinler onun amuda kalkmış bacaklarını yea...aceba kızlar bölemi duryo, benimkide çok kapatmıştı 13. haftadayken eller yüzünü kapatyodu, ayaklar bacaklarda kelepçeliydi sanki:)) gözün aydın cnm allah sağlık sıhhat versin:46::46::46::nazar::nazar:

aynen haftasonu yiyom bende yumurtayı mutlaka. o kadının doktoru hergün mutlaka ye demiş o yüzden bende üzüldüm açıkcası yiyemediğim için:14:
süt falan içmiyorum cevizde nadir yiyom sevmediğim için ay ben ne kadar kötü bi anaymışım:14:

tatlım yemeğe çalış bence.. ben hemen her sabah yumurtamı yiyip sütümü içiyorum..yumurta çok önemlii..

Ya canım öyle düşünme. Beslersin elbet.
Ben de sabahları kalkınca yumurtayı atıyorum ocağa o kaynarken ben giyiniyorum. Sadece Yumurta ve yarım dilim ekmek yiyorum. Süt içiyorum.
İş yerinde de peynirli sandviç yiyorum acıktığımda.

Sen nasıl yapıyorsun? Çok mu erken kalkmak zorundasın. Yapamaz mısın bu şekilde? Ama bende hafta da 1 pastane ürünü yiyorum :):72:
ben hafta içi hiç sabahları sağlıklı beslenemiyorum canım. aslında yarım saat erken kalksam belki kahvaltı yaparım
6,30 da kalkıyorum.6 da kalksam yaparım belki. yada ne bileyim eşim yardımcı olsa hazırlasa bana kahvaltı ne güzel olur ama oda hazırlamıyo öffff
:57:

maşallah canım hiperaktif bişimi olacakki:1:
cuma kesinleşir inşallah tatlımm

tatlım yemeğe çalış bence.. ben hemen her sabah yumurtamı yiyip sütümü içiyorum..yumurta çok önemlii..

artık 5te kalkacam güzel bi kahvaltı hazırlayacam çayımı falan demliyecem yumurtamı yapacam
bu böyle olmayacak. üzülmekle bişi geçmiyo elime icraata geçmem lazım:41:

yawww de get...
benim dr um şunu kesin yicen asla demio, yani yumurta yemiosan onun yerine ikame bişi yenilebilir sonuçta
süt içemiosan ayran içmek gibi yani..
bebem çalışırken düzen çok kolay
ben hiç normal öğünlerimde artı eksi bişi yapmıorum..ara öğünleride kızım için yapıorum
çalışırken saatten haberin olyo..
saat 10 gibi ceviz+badem yiyorum..çekmecemde koca bi paket var ucundan tırtıklıyorum.
11 de süt içiyorum bi kupa
4 gibide bi meyve yiyorum...ektradan yaptığım tek şey bunlar..
şimdi bu akşam iş çıkışı 1 kilo badem ve ceviz al iş yerine getir onu yrn. ceviz sevmiosan ceviz yerine geçen başka bişi bul. fındık ye, badem ye
sbhlarıda evden gelirken çantaya bi elma at.
bulantın tiksintin yoksa yapabilirsn kuzum bunu:49:

artık 5te kalkacam güzel bi kahvaltı hazırlayacam çayımı falan demliyecem yumurtamı yapacam
bu böyle olmayacak. üzülmekle bişi geçmiyo elime icraata geçmem lazım:41:

çay yok çay yok....çayı zaten gün içinde çalışırekn içioz, kahvaltıda çay yok..
yarım saate gerek yok balım, 10 dk erken uyansan yeter..
kahvaltılıkları doldur bi tepsiye sür dolaba, sbh tepsiyi çıkarınca hazır kahvaltı..
10 dk da da sütte yaparsın, yımırtada yaparsın, yirsinde, alışınca hızlanıon:))

yawww de get...
benim dr um şunu kesin yicen asla demio, yani yumurta yemiosan onun yerine ikame bişi yenilebilir sonuçta
süt içemiosan ayran içmek gibi yani..
bebem çalışırken düzen çok kolay
ben hiç normal öğünlerimde artı eksi bişi yapmıorum..ara öğünleride kızım için yapıorum
çalışırken saatten haberin olyo..
saat 10 gibi ceviz+badem yiyorum..çekmecemde koca bi paket var ucundan tırtıklıyorum.
11 de süt içiyorum bi kupa
4 gibide bi meyve yiyorum...ektradan yaptığım tek şey bunlar..
şimdi bu akşam iş çıkışı 1 kilo badem ve ceviz al iş yerine getir onu yrn. ceviz sevmiosan ceviz yerine geçen başka bişi bul. fındık ye, badem ye
sbhlarıda evden gelirken çantaya bi elma at.
bulantın tiksintin yoksa yapabilirsn kuzum bunu:49:

bulantım tiksintim şükür bitti petuşumm ama sevmediğim için yiyip içemiyorum bazı şeyleri
ama çok sağol bitanem yaa inan moral oldun.
cevizim vardı kalkıp şimdi zorlada olsa bebem için yicem
11 de bende zorla süt içicem işyerimde herşeyim mevcut sütümü falan herşeyimi alıyorum dolabımız var burada koyuyorum herşeyimi ama içmiyodum. alarak içimi rahatlatıyomuşum ben :5:
sağol petuşkom yaaa:29::29:

zeynepmeynepcim kızın olcakmışşş çok sevindimm allhh saglıcakla kucagına almayı nasip etsin tabii cümlemize inşlhhhh:)))

bulantım tiksintim şükür bitti petuşumm ama sevmediğim için yiyip içemiyorum bazı şeyleri
ama çok sağol bitanem yaa inan moral oldun.
cevizim vardı kalkıp şimdi zorlada olsa bebem için yicem
11 de bende zorla süt içicem işyerimde herşeyim mevcut sütümü falan herşeyimi alıyorum dolabımız var burada koyuyorum herşeyimi ama içmiyodum. alarak içimi rahatlatıyomuşum ben :5:
sağol petuşkom yaaa:29::29:

:54::54::54:
yazık ya, onlar bize muhtaçlar şimdi ya, annem güzel bişi yese de şu suyun tadı değişse die bekliodur yefrularımız:))

çay yok çay yok....çayı zaten gün içinde çalışırekn içioz, kahvaltıda çay yok..
yarım saate gerek yok balım, 10 dk erken uyansan yeter..
kahvaltılıkları doldur bi tepsiye sür dolaba, sbh tepsiyi çıkarınca hazır kahvaltı..
10 dk da da sütte yaparsın, yımırtada yaparsın, yirsinde, alışınca hızlanıon:))

taam o zaman çay yok:20:
kahvaltılığım vardı hepsi üstünde şipşak çıkarılıp hazırlanıyo
bundan kelli yapacam kayfaltımı inşallah

günaydın sevgi pıtırcıklarıııııı
:54::54:

günaydın cnm..

ben dün akşam kendime hayatımda ilk defa kullanacağım bi aksesuar aldım..
bi siyah siyah minnak kurdelesi olan, bi pembe dore minnak kurdelası olan 2 tane saç tacı aldım..
bugün siyah olanıda taktım, herkeş tam anne gibi olmuşsun didi:))
bide ben bugün 5. ayıma girdim kızlar, yolu yarıladım nerdeyse:46::46:

Back
X