2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Hoşbulduk kızlar, istanbuldayım Fatihte oturuyorum babaevimin bir üst caddesine gelin gidiyorum ayıptır söylemesiii
çok şükür tüm hazırlıklar bitti iğneden ipliğe herşey tamam. Günümüzü bekleme zamanı artıkkk..
aaaa pardon pardon tamam değil ki herşeyy!!!! gelinliğim henüz yok ortada sadece modeli seçtim kapora verdim, provaya çağarmalarını bekliyorum şunun şurasında kaldı 31 günüm

hoşgeldinnn hayırlı olsun canım:)

teşekkür ederim canım, hepimize hayırlı olsunnnn

Hoşgeldiiin :) Hemen listeye yazıyorum seni de. Hadi bakalım sen evlen gel anlat dicem ama sen balayından gelene kadar biz gidiyoruz :) Neyse yaşayıp görücez

hoşbuldummmmm :)) hadi hayırlısı olsun olsun canım.....

Kızlar valla bende de heyecan dorukta sabırsızlanıyorum 34 qünüm kaldı yarime kavuşmaya allah yardımcımız olsun

merhaba benimde düğünüm 20 mayısta fakat günler azaldıkça gerilimim artıyor sanki hazırlıklar hiç bitmeyecek hergün yeni bir eksik.dedikleri doğruymuş nikaha kadar kız çeyizi bitmez.herkezin allah yardımcısı olsun.

ay evet bende taç için çok panik yapmıştım ilk baktığım beğendiğim gelinlikçide kırılmıştı sonra baktıklarımı hiç beğenmemiştim ordakileri çok bunalttım ama geldi aynısı gecenelerde inanırmısın öğle tatilinde gittim aldım geldim provalara bile götürmedim bişey olacak diye benim bindallı hala yok onu napıcam bilmiyorum ya

kızlar fotoğrafçım tmm ama mekan konusunda bu hafta gidip konuşmamı istiyor plan yapalım diyor ama ben mekanlara karar veremedim dış ckim olacak nasip olursa bir kac mekan olsa süper olur bir de tabi yağmur ihtimali gözönünde tutularak kapalı bir kaç yerde bulmam gerek herkes seğmenler botanik mogan göksu oralarda çekim yaptırıyor ben daha farklı olsun istiyorum aklınızda varsa ya da tanıdıklarınız cekim yaptırdıysa nolur yardım edin

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazmaya birtürlü zaman olmuyor ya inanın günler birbirini kovalıyor resmen...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
benimde kına olayı son ana kaldı artık öle halledicez. evi tutmuştuk, haftasonu full temizlikle geçti, ki daha çok var temizlik artık bu hafta değilde diğer haftasonuna devamını yapacağız hep beraber sonrada eşyalarımız gelecek. biz hemen hemen herşeyi aldık çok şükür ama sadece mutfaktaki ve banyodaki ıvır zıvırlar kaldı ve ben kilo vermek istiyorum ya gelin dediğin biraz zayıf durur demi ben normalim ama yinede vermek istiyorum.eskiden hiç kilo almazdım, sporu bıraktım olan oldu
gerçi stresten son zamanlar veririm gibime geliyor ama şuanki iştahımla bişi olmaz muhtemelen...

Ben de şuan fatihteyim, çeyiz alışverişi için geldim ankaradan. Fatihin neresinde oturuyosun :)

Amin... Eksikler bitmiyo gerçekten. Bi an önce balayına gitsek de bi oh desek

Aldım bugün tacı. Ben aldıktan sonra öğrendim ki aldığım taç bugün ne giysem programında birinciye takılan taçmış. Bilseydim almazdım, sevmem öyle başkasında gördüğüm şeyi özel günlerde takmayı. Almış olduk neyse hayrını görürüz inşallah :)

ama ya hepiniz gelinliklerinizi almışsınız daha benim gelinliğim yokki12 mayısta evleniyorum üstelik...aman Allahım napıcam ben:/

ama ya hepiniz gelinliklerinizi almışsınız daha benim gelinliğim yokki12 mayısta evleniyorum üstelik...aman Allahım napıcam ben:/

tatlım diktirenler önceden gezinip buluyorlar çünkü prova istiyor devamlı, o yüzden sen sıkıntı yapma.
hazır alırsın, belirle sevdiğin modelleri ve bütçeni ona göre hazır gelinlik satan yerlere bak stres olma.

Off kızlar kaç kere gezdim hala mobilyalara karar veremedim, seçemiyorum

Bugün mobilya bakmaya çıktık kızlar. Salon ve oturma odası için koltuk takımları bulduk beğendik ama mobilyacıda istediğim gibi kumaş bulamadım ve saatlerce kumaşçı gezdik, haliyle yatak odası ve yemek takımı bakmaya zaman bulamadık. Yarın da benim işim var çıkamıcaz bakmaya. Zaten bütçeyi aştık ayrıca artk zaman da kalmadı, herkes 1 aya anca veririz diyo, nasıl yetişicek Of kızlar ya ne zormuş...

selam kızlar
bizde herşey tamam sadece temizlik kaldı ve eşyaların gelmesi kaldı ha bide davetiye davetiyede çok pahalı ya deli olcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…