HOŞGELDİN TRİANKA..nerdensin ve hazırlıklar ne durumda bakalım..ben de 12 mayısta evleniyorum inş.. ev tutuldu beyaz eşyalar alındı düğün mekanı ve balayı hazır...başka da bişeyim yok henüz..ayrı şehirlerde olunca malum zor oluyor..nisan 14 ünde gidip hepsini birden halledicez inş..yetişir her şey...
hoşgeldinnn hayırlı olsun canım:)
Hoşgeldiiin :) Hemen listeye yazıyorum seni de. Hadi bakalım sen evlen gel anlat dicem ama sen balayından gelene kadar biz gidiyoruz :) Neyse yaşayıp görücez
Ekledim seni de:)
Bizim daha mobilyalar ortada yok çünkü daha bakmadık, zamanımız olmadı. Çarşamba bakıcaz, büyük ihtimal Perşembe de siparişi vermiş oluruz. Halıyı da en geç cuma hallederiz. Beyaz eşyalar yaklaşık 1 sene önce alınmıştı ama fabrikadan gelicek 1 aya kadar. Çeyizin de büyük çoğunluğunu hallettim. Yarın gelinlik ayakkabısı, kına için abiye ve ayakkabı, bohça için terlik alırsam kına eksiğim kalmıyo. Ha bir de taç var off bitmek bilmiyo yahu. Nerdeyse her gün elimiz kolumuz dolu geliyoruz 2 haftadır ama bitmiyo. Daha Ankara'dan alıcaklarımız da var.
Hoşbulduk kızlar, istanbuldayım Fatihte oturuyorum babaevimin bir üst caddesine gelin gidiyorum ayıptır söylemesiii
çok şükür tüm hazırlıklar bitti iğneden ipliğe herşey tamam. Günümüzü bekleme zamanı artıkkk..
aaaa pardon pardon tamam değil ki herşeyy!!!! gelinliğim henüz yok ortadasadece modeli seçtim kapora verdim, provaya çağarmalarını bekliyorum şunun şurasında kaldı 31 günüm
Kızlar valla bende de heyecan dorukta sabırsızlanıyorum 34 qünüm kaldı yarime kavuşmaya allah yardımcımız olsun
merhaba benimde düğünüm 20 mayısta fakat günler azaldıkça gerilimim artıyor sanki hazırlıklar hiç bitmeyecek hergün yeni bir eksik.dedikleri doğruymuş nikaha kadar kız çeyizi bitmez.herkezin allah yardımcısı olsun.
ay evet bende taç için çok panik yapmıştım ilk baktığım beğendiğim gelinlikçide kırılmıştı sonra baktıklarımı hiç beğenmemiştim ordakileri çok bunalttım ama geldi aynısı gecenelerde inanırmısın öğle tatilinde gittim aldım geldim provalara bile götürmedim bişey olacak diye benim bindallı hala yok onu napıcam bilmiyorum ya
Ben de şuan fatihteyim, çeyiz alışverişi için geldim ankaradan. Fatihin neresinde oturuyosun :)
ama ya hepiniz gelinliklerinizi almışsınız daha benim gelinliğim yokki12 mayısta evleniyorum üstelik...aman Allahım napıcam ben:/
Kızılelma caddesindeyim canım.
Gelin olarak Fatih'e mi geliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?