• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Neden hiç ummadığın gibi oldu tatlım ev, bazen denk gelemeyebiliyor değilmi, ne yapalım canımız sağolsun...bizde kadına teklif edeceğiz ama kabul edeceğini sanmıyorum çünkü, 2 oda bile en az 700-800 tutar parkesi...aynı şekilde benimde mutfak kapakları mavi ve krem allahtan krem yerleride var çok koyu durmuyor birde boydan boya açık mavi seramik döşeli o yüzden çok sırıtmıyor, perdelerinle ve halınla mutfağı güzelleştirebilirsin bence değişik renkler katarak çok güzel olabilir...ben dün netten biraz araştırma yaptım, çok güzel perdeler var uyumlu olabilecek öyle yapacağım sıkma canını sende eminim eşyalar girince eve çok çok daha güzel olacaktır;) diğer hazırlıklar nasıl gidiyor

Yok ben maviyle barışamadım:) Yapıştırmalı kağıt alıp kaplıcam büyük ihtimal. Hazırlıklar şuan hiç olmadığı kadar yoğun gidiyo. Çeyiz adına bir çok şeyi aldım hatta yanlış hatırlamıyosam günlük takımlarımız aynı:) Mobilyalar ve kuaför kaldı, onları da ayarlarsam ufak tefek şeyler kalıyo. Senin ne durumda?

Kızlar diyorum ki aldıklarımızı burda paylaşalım, çeyizleri, mobilyaları falan. Fikir olsun hepimize...

tabiki en önemli şey iyi geçinebilmek...yoksa istediğin kadar evin, eşyaların güzel olsun içerisinde huzur ve mutluluk olmadıktan sonra ne işe yarar...birde evi kendine göre döşeyip süsledikten sonra her ev güzelleşir ben buna inanıyorum.bende başka şehirde çalıştığım ve oradada kira verdiğim için ve devamlı gel git yol param olduğu için bu evi tutmak durumunda kaldık, ama ben seviyorum evimi ilk defa bu kadar içim ısındı...birde herşey dört dörtlük olmayıversin, allah kendi evimizi almayı nasib etsin o güzel olsun huzur ve dirlik olsun...bizde bazı şeyleri borçsuz yapmaya çalıştık,nişanlım ve benim birikmişler vardı, ama yinede taksit yaptığımız yerler olacak.bu arada benden 1 gün sonra evleneceksin galiba :)

benim 18-19 mayıs :) senin 18 mayıs mı
çok heyecanlı

Kızlar bizde 19 mayısta evlenicez :124: çoğu şeyi hallettik ama ev bulamıyoruz! kuşadasında yaşıyoruz ve ev için çok ödemekte istemiyoruz.Zaten burda evler ya çok uçuk fiyatlı yada döküntüüü.. yeni bir kaç site var, şanslıysan onlarda 400-450 ye bile ev bulabiliyosun ama biz okadar şanslı değilmişiz :( dün bir eve gittik, apartman güzel değil ve en istemediğim şey birinci kat ama ön tarafı yukarda kalıyor. neyse evin içi muhteşem bence toplamda 160 m2 kocamannn bir salonu var heryer parke, balkon desen derya gibi ve en güzeli manzarası muhteşem, yarım bir dağ-yemyeşil- ve yanında deniz.. üstelik 400 tl.. çok kararsız kaldım ama :( nişanlımla tutalım memnun kalmazsak bi seneye çıkarız daha iyi bir yer bulup diyoruz hem bu sürede manzara vede geniş eve doymuş oluruz. sizce ne yapmalı? ben özellikle hırsızdan çok korkuyorum :(

Kızlar bizde 19 mayısta evlenicez :124: çoğu şeyi hallettik ama ev bulamıyoruz! kuşadasında yaşıyoruz ve ev için çok ödemekte istemiyoruz.Zaten burda evler ya çok uçuk fiyatlı yada döküntüüü.. yeni bir kaç site var, şanslıysan onlarda 400-450 ye bile ev bulabiliyosun ama biz okadar şanslı değilmişiz :( dün bir eve gittik, apartman güzel değil ve en istemediğim şey birinci kat ama ön tarafı yukarda kalıyor. neyse evin içi muhteşem bence toplamda 160 m2 kocamannn bir salonu var heryer parke, balkon desen derya gibi ve en güzeli manzarası muhteşem, yarım bir dağ-yemyeşil- ve yanında deniz.. üstelik 400 tl.. çok kararsız kaldım ama :( nişanlımla tutalım memnun kalmazsak bi seneye çıkarız daha iyi bir yer bulup diyoruz hem bu sürede manzara vede geniş eve doymuş oluruz. sizce ne yapmalı? ben özellikle hırsızdan çok korkuyorum :(

evin içi güzelse ve kuşadasında yani 400 e böyle manzarada ve genişllikte gayet uygun bi ev bulmuşsunuz camlara demir parmaklık yaptırsanız ev sahibiyle konuşun bi kiradan düşersiniz için rahat da oturursun hem günümüz az kaldı evi bi an önce halletmek lazım çünkü

Yok ben maviyle barışamadım:) Yapıştırmalı kağıt alıp kaplıcam büyük ihtimal. Hazırlıklar şuan hiç olmadığı kadar yoğun gidiyo. Çeyiz adına bir çok şeyi aldım hatta yanlış hatırlamıyosam günlük takımlarımız aynı:) Mobilyalar ve kuaför kaldı, onları da ayarlarsam ufak tefek şeyler kalıyo. Senin ne durumda?

Tamam ozaman yapıştırmalı kağıtlarla halledersin tatlım :) ya en son süslemesinde zaten olay bitiyor, bende gecelerdir hesap yapıyorum, şu renkleri kullanırım, şöyle şeyler alırım diye.Bu cumada ikeaya gideceğiz bakalım raf filan alacağız dolaplar filan güzel olacak herşey. günlük takımlarımız derken neler? benim mobilyalar filan tamamdı zaten işte küçük şeyler kaldı onlarıda ev yerleştikçe eksikler çıktıkça alacağız bakalım.bu hafta badana olacak. Aldıklarımızın resimlerini buraya yükleyebiliriz, biraz zaman bulayım yükleyeceğim ben. Buarada benim kuaförüm iyidir ama sen bilirsin,istersen tavsiye ederim sana kızılayda yeri.

benim 18-19 mayıs :) senin 18 mayıs mı
çok heyecanlı

evet 18 mayıs, malesef 19una yer bulamadık. ama az kaldı heralde eşyalar yerleşince dank etmeye başlayacak, gerçi bu ara depresif moddayım.

evet 18 mayıs, malesef 19una yer bulamadık. ama az kaldı heralde eşyalar yerleşince dank etmeye başlayacak, gerçi bu ara depresif moddayım.[/QUOTE]

off ya ben de çok fena depresif moddayım hatta manik depresif :25::25::25:

evin içi güzelse ve kuşadasında yani 400 e böyle manzarada ve genişllikte gayet uygun bi ev bulmuşsunuz camlara demir parmaklık yaptırsanız ev sahibiyle konuşun bi kiradan düşersiniz için rahat da oturursun hem günümüz az kaldı evi bi an önce halletmek lazım çünkü

çok sağol tatlım ama dün bir siteye girdim öyle güzelkiii bir sürüde boş var ama sahibini bulana aşk olsun. o siteden sonra eve girince nedense hiç içime sinmedi ve beklemeye karar verdim.:50:
çok mutsuzum ve dünden beri nişanlımlada kavgalıyım.. artık bitsin şu çile :84:

çok sağol tatlım ama dün bir siteye girdim öyle güzelkiii bir sürüde boş var ama sahibini bulana aşk olsun. o siteden sonra eve girince nedense hiç içime sinmedi ve beklemeye karar verdim.:50:
çok mutsuzum ve dünden beri nişanlımlada kavgalıyım.. artık bitsin şu çile :84:

bende kavgalıyım ya neden tartışılıo anlamıyorm stresmi oluyoruz birbirimizden mi alıyoruz bilemiyorum bi yanımda eksik oluyo kavgalıyken :31:

Canım hoşgeldin, hemen ekliyorum listeye. Anlat nerdesin, nereye gelin gidiyosun, hazırlıklar ne durumda :)

Hoşbulduk canım. İzmir denim :)) Burdayım :)) hazırlıklar iyi gidiyor şimdilik.. sadece ev tutulmadı bir kısım mobilya eksikliği var.
Amaannn arkadaşlar sıkılmayın herşey olur şu anlarınızın tadını çıkarın fazla eksikliklere kafanızı takıp huzursuz etmeyin kendinizi..Evin eksikliği bitmez der büyüklerimiz gerçekten doğru :)) olduğu kadar eşyamış o muş bu muş mutluluk vermez insana önemli olan huzurdur. :32:

Back