2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

canım birinden ödün vereceksiniz ben güzel ev sevdasına ankaranın bir ucuna gideceğim mesela siz hangi şehirde arıyosunuz

tatlım ben haftanın 4 günü ankarada olacağım nişanlımın işide ankarada, evi ankarada açacağız, ben 3 gün başka şehirde çalışıyorum.bizim aradığımız yerlerde merkezde yerler değil inan ama insan üzülüyor,insanlar kötü evlerini birsürü paraya kiralamaya çalışıyor...ha zorlasak güzel evdede otururuz ama yazık değilmi o kadar paraya yeni evli olucaz 100 lira bile kar kardır gezeriz o parayla ne bileyim. o yüzden halen bakıyoruz işte tatlım siz nerede oturacaksınız?

evet bende sürekli araştırıyorum ya nerelisin sen canım ne kadar fiyat verdiler 3bin fiyat verenler var fotoğrafçı mı olsak bilemedim

ankaradayım cnm 1750 ye anlaştık canım min 80 kare ama bir de angel albüm istedim daha net cıkıyor kağıdı farklı el yapımı albüm olunca bu fiyat birde ekibi tanıyorum abimin fotolarını da cekmişlerdi yoksa 600 e bile albüm var ankarada dış çekim

anladım canım belgesel demi

eryamanda cnm 600 e ama süper bi ev sıfır bina siz nerden bakıyosunuz

eryamanda cnm 600 e ama süper bi ev sıfır bina siz nerden bakıyosunuz

bizde batıkente baktık baya bulamadık,eryamandan bakınıyoruz şimdi :) komşumu olucaz ne,bizde 500 en fazla 550ye tutabiliriz,bütçemizi öyle ayarladık.
bakıyoruz artık ama sıfır binanın masrafı çok olur,ısınma problemi olabilir die düşünmedik bakacağız artık harıl harıl geziyoruz hala siz baya erken tutmuşsunuz evi heralde

kızlar mrb bende mayıs geliniyim ama daha bi hazırlığımız yok

merhaba hoşgeldin...hiç mi hazırlığınız yok?biz bu sıralar ev bakıyoruz ama her şey okadar zormuş ki çok iyi anladım...amaaaaaan yeteeeeeeeeeeeeeeeer diyesim var...bunaldım nişanlımın herşeyi karmaşıklaştırmasından...

canım mutlaka bulursun o aralıkta batıkentten daha güzelmiş ben cok sevdim eryamanı ısınma prob i yok cnm tuttuğumuz yerin merkezi sistem

ev bakıyoruz sadece daha alınan bişey yok canım malum bende nişanlımda çok yosun çalışıyoruz bide nişanlımın ailesi bu konuda baya pasif malesef sabırla bekliyorum işte..

canım mutlaka bulursun o aralıkta batıkentten daha güzelmiş ben cok sevdim eryamanı ısınma prob i yok cnm tuttuğumuz yerin merkezi sistem
annem ve kayınvalidemlere artı işyerlerimize yakın olsun diye sonunda batıkentten tuttuk canım sonuçta ikimizin evi olucak, istediğimiz gibi döşeyeceğiz yeterki içinde huzur ve mutluluk olsun.

kızlar hazırlıklar ne alemde bu arada herkes kaybolmuş?

ev bakıyoruz sadece daha alınan bişey yok canım malum bende nişanlımda çok yosun çalışıyoruz bide nişanlımın ailesi bu konuda baya pasif malesef sabırla bekliyorum işte..
ailesini beklemeden ikiniz halletmeye çalışın birşeyleri...biz herşeyi iş çıkışlarında hallttik,beğendik alma aşamasına gelince ailelerimizi çağırdık, biz bunları bunları alacağız dedik.sizde kendiniz gezebilirsiniz, birde nişanlın halletsin ailesiyle arasını, sen hiç karışma...

kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor hazırlıklar?onca stresten sonra çok şükür evimizi tuttuk biz de...oh çok şükür çok rahtladım ya:)

Uzun bir hastalık döneminden sonra 1 haftadır istanbuldayım. Sonunda bir şeyler alabildim. Mutfaga dair bir çok şey tamam yatak odası nevresimleri yatak örtüsü falan da tamam. Evi tuttuk haftaya son kez gidip bir bakıcaz neler eksik neler yapılmalı. Yalnız mutfak dolaplarının rengi mavi ve ben yapamam onlarla. Diyorum ki ev sahibine söylesem de sadece kapakları değiştirsem izin verir mi ki? Bohça alışverişi ve mobilya kaldı büyük dert. Diğer kalan çeyizleri de artık gördükçe alıcaz.

Valla izin verirse çok iyi. Ben eve kartonpiyer yaptırdım. Salonun parkeleri berbattı. Rengi mobilyamada uymuyodu. O yüzden en temizi açık renk laminant yaptırim dedim ve yaptırdım. Ev sahibine de gık demedim. Kiradan düşmeyi hiç düşünmedim. Ama duşakabin yaptırmak istiyorum çamaşır ve kurutma makinam çürüsün istemiyorum dedim. Yazın doğalgaz faturaları düşünce bende kiradan düşmeye başlayabilir miyim dediğimde ben sana duşakabin sözü vermedim diyiverdi şakayla karışık. Hee dedim iyi o zaman ben taşınırken yaptırdığım duşakabinide sökmesini bilirim parkeyide dedim kendi kendime ama çok sinirledim. Evi adama benzedi. Sırf işime yakın olsun diye oturduğumuz apartmandan ev tuttum. O yüzden bütün komşularımız evin eski halinide biliyo. Hepsi evin sahibi böyle bakmadı evine ne kadar güzel yapmışsın herşeyi diyo. Ama insanlar nankör işte. Bide bunu yapan en az 40 yıllık komşumuzmuş. Benim bebekliğii biliyo yani.

Kızlar kına için yer tutuldu kapora verildi artık davetiyelerimi seçip onlarıda hazır hale getirebilirimm inşşş:))

Tuttuğumuz evin 2 banyosu var ve ikisinde de duşakabin yoktu. Söyledim yaptırıcam dedi fazlaca mırın kırın ederek. Şimdi bir de mutfak kapaklarını da yaptır diyemedim tabi.Umarım benim ev sahibi de sesini çıkarmaz kapaklar için. Aslında parkeler de hiç iyi değil ama masraf çokken ve nişanlım mutfak dolapları için bile zor tamam demişken tekrar masraf çıkarmayayım dedim. Artık bir şekilde kapatırım kilimle falan. Yarın bahçeşehir pazarına gidicem çok güzel masa örtüleri varmış. Pazartesi de ikeaya gidip plastikleri ve saklama kaplarını alıcam. Nisan başında mobilya siparişlerini verdik mi geriye bir şey kalmıyo inşallah.

ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARAŞTIRMASI YAPIYORUM..çamaşır mak. tavsiyeniz var mı?kararsızım...

merhaba ne güzel bir topik kurulmuş böyle :) allah nasip ederse benim de 26 mayıs . İnş tüm hazırlıklar allah içimize sindirsin. Bende çamaşır makinemi Bosch tan aldım. İyi bir makine tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…