2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

bn npsam acaba ya uf krrszm

gelinlik üzerine baskın duvak çok hoş duruyor eski türk filmlerinde, annelerimizin anneannelerimizin babannelerimizn düğün fotoğrafları ne kadar güzel hepsinin rahibe duvak ben çok seviyorum

yetişir canım hiç canını sıkma moralini bozma içini ferah tut

bu arada iyileştinmi tesadüfen bi yazını gördüm test yaptırmışsın sanırım Allah şifa versin iyimisin?

İyiyim canım benim teşekkür ederim. Çok ağır ve çok uzun süren bir grip geçirdim, şüphelendiler ama geçti çok şükür.

kızlar duvak dgıl o hazr zaten taç yada cicekmi taktrsam sacıma onda KRRsızım

evet bende resimdeki örneğe benzer bişi düşünüyorum, katılıyorum

canım sende rahibe düşünüosan taçla şık olur duvağını nası düşünüosun ona göre fikir verelim sana

Ben taçtan yanayım gelinlerde. İnsan tacı bir daha nerde takar ki, çiçeği bir şekilde yakınlarımızın düğünlerinde fln takabiliriz diye düşünüyorum. Benim düğün takım inci olacağı için tacımı da incili düşünüyorum.

bn altın set takıcam taslı ıncıyı dusunmustum bnde vazgectım ..

Ankara' dan herkese selam bende 12 mayıs ta evleniyorum. Ben pek çok işi halletmişim sanırım. Evi tuttuk. çeyizi tamamladım küçük ev aletleri falan hepsini aldım beyaz eşyalarım alındı mobilyalarımı aldık nisan 15 de teslim edecekler. Gelinliğim haftaya bitiyor onu da alıp evde bir odanın tavanına asarım heralde:) fotoğrafçı tmam kuaför tmm nikah işlemleri tmm davetiyeleri aldım bakıp bakıp duruyorum:) gecen hafta avizelerimi taktık temizlikten önce matkap işi bitsin falan diye halı için eşyaları bekliyoruz. Perdelere 2 hafta sonra bakıcaz. Temizlik biter ozamana kadar sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz yardımcı olurum amaaaa bindallım yok ve almak istemiyorum kiralayabileceğim bir yer varmı kızlar sizde bana bu konuda yardımcı olun

Oh oh oh maşallah, harikasınız. Ben ne zaman bitti her şey dicem. Mobilyaları ne zaman aldınız da 15 nisanda vericekler? Biz mobilyaları nisanın ilk haftası almayı düşünüyoruz. 20 güne verseler yetişir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…