düğün masrafları hariç, her sene evlilik yenilense keşke :) düşünsene 30 sene evli olan çiftlere her sene eğlence :)
bn npsam acaba ya uf krrszm
yetişir canım hiç canını sıkma moralini bozma içini ferah tut
bu arada iyileştinmi tesadüfen bi yazını gördüm test yaptırmışsın sanırım Allah şifa versin iyimisin?
kızlar duvak dgıl o hazr zaten taç yada cicekmi taktrsam sacıma onda KRRsızım
İyiyim canım benim teşekkür ederim. Çok ağır ve çok uzun süren bir grip geçirdim, şüphelendiler ama geçti çok şükür.
kızlar duvak dgıl o hazr zaten taç yada cicekmi taktrsam sacıma onda KRRsızım
çok sevindim herşeyin başı sağlık gelmiş geçmiş olsun
gecmıs olsun ttlım dkkat et kndıne
bn altın set takıcam taslı ıncıyı dusunmustum bnde vazgectım ..
Üff kızlar ev bulamadık. Nisan başında anca bulucaz galiba, yetişir mi sizce?
Ankara' dan herkese selam bende 12 mayıs ta evleniyorum. Ben pek çok işi halletmişim sanırım. Evi tuttuk. çeyizi tamamladım küçük ev aletleri falan hepsini aldım beyaz eşyalarım alındı mobilyalarımı aldık nisan 15 de teslim edecekler. Gelinliğim haftaya bitiyor onu da alıp evde bir odanın tavanına asarım heralde:) fotoğrafçı tmam kuaför tmm nikah işlemleri tmm davetiyeleri aldım bakıp bakıp duruyorum:) gecen hafta avizelerimi taktık temizlikten önce matkap işi bitsin falan diye halı için eşyaları bekliyoruz. Perdelere 2 hafta sonra bakıcaz. Temizlik biter ozamana kadar sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz yardımcı olurum amaaaa bindallım yokve almak istemiyorum kiralayabileceğim bir yer varmı kızlar sizde bana bu konuda yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?