• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

neenone

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.914
218
373
Hanımlar merhaba :3: mayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...Hepinizi bekliyorum :16:

1. neenone ___ 12 Mayıs
2. mavigul86 ___ 12 Mayıs
3. HayatımM ___ 19 Mayıs
4. Cakil Tasi_ ___ 12 Mayıs
5. skalonga45 ___ 19 Mayıs
6. esra192 ___ 20 Mayıs
7. tatlikedi ___ ???
8. tritonissa___ 18 Mayıs
9. baby_boo___ 26 Mayıs
10. dejavu35___ 26 Mayıs
11. good_heart___ 5 Mayıs
12. trianka___ 5 Mayıs
13. MUTSUZUM27___ 6 Mayıs
14. sevmekbudur___ 6 Mayıs
15. glnumt___ 12 Mayıs
16. balkabaaa___ 12 Mayıs

Son düzenleme:
ben varım ben varım,ben varım...mayısta evleniyoruz..beyaz eşya falan almadık henüz..ben mutfak ve yatak odası eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum..bir hayli borca girdim yeni yeni bitiyo..bunun dışında pek bir hazırlığımız yok..nişanlım askerden yeni geldi sayılır ve 2 ay önce iş buldu..anca toparlanabildik..yılbaşından sonra başlıcaz hazırlıklara..bu topiği açman iyi olmuş..hadi hayırlısı inş. güzel bir topik olur..

hoşgeldin mavigül :) bende pek bi hazırlık yok, 3 tencere, 2 nevresim takımı :9: biz de sadece beyaz eşyaları aldık, bi de nikah salonunu tuttuk. düğün salonuyla görüşülüyo şuanda, büyük ihtimal o salon olucak. benimki daha askerliğini yapmadı, evlendikten sonra yapıcak gibi görünüyo ya da bedelliye yaşı tutarsa evlenene kadar gidip gelicek. hangi şehirdesin ?

Merhaba, 19 mayısta düğünüm inşllah.. Biz beyaz eşyaları mobilyaları aldık bunun için kredi çekmiştik, nişanlım ödüyo yavaş yavaş, bende çeyizlerimi alıyorum eksiklerim azaldı sayılır ama daha var tabi.. Düğün salonumuz tutuldu, nikahıda salonda istiyoruz bi aksilik olmassa, onun araştırmalarına başlamak lazım. Durum bu arkadaşlar :)

Ben ıspartadayım..nişanlım istanbulda..nikahımız istanbulda olucak düğün yerine de yakın dostlarımızla yapıcağımız yemekli bir eğlence düşünüyoruz istanbuldA..Sizne güzel nikah salonunu falan ayarlamışsınız..bi daha onu bile tutmadık..ne desem nişanlım sürekli erken diyor..açıkçası mobilya ve beyaz eşyalarıda o yüzden almadık..onun yerine para biriktiriyoruz..son iki ayda falan halledicez heralde biz nişanlıma göre tab halledebilirsek o da ayrı mesele..en vahim durumda olan benim heralde..nikah tarihimiz belli olmamakla birlikte 20 mayısta düşünüyoruz..siz hangi şehirlerdesiniz nerelerde olucaksınız?inş. hepimiz için hayırlısı olur...

HayatımM hoşgeldin aramıza :) Hayırlı olsun diyelim en başta, inşallah her şey istediğin gibi olur.

Mavigül galiba ben de İstanbul' a gelin gidicem, kesin değil tayine bağlı, Tayin olursa ankaradayım. ben istanbulda yaşamak istiyorum ama nişanlım ankarayı çok seviyo. bakalım sonumuz nolucak. Nikah salonu ve düğün salonu işlerinizi bir an önce halledin. bu işler son 2-3 aya kalmaz, istediğiniz yerde yapamayabilirsiniz çünkü. biz mesela nikah salonuna gittiğimizde görevli hanım '19 mayıs için düşünüyosanız geç kaldınız' demişti. benim bir çok arkadaşım 1 sene önceden ayarladı herşeyi.şimdiden verin kaporaları, içiniz rahat etsin, bi daha düşünmek zorunda kalmayın. mobilya ve beya eşyaları son aylara bırakmanız normal, onlar sipariş edildi mi en geç 1 ayda teslim ediliyo.
benim şimdi asıl düşündüğüm nikah işlemleri. nişanlım gebzede, ben ankarada. tek başıma bütün işlemleri halledebilir miyim, ne gibi evraklar isteniyo hiçbi fikrim yok. sizin bilginiz var mı?

nikah salonu dediğim belediyelerin nikah salonundan bahsediyosun dimi?ya bu konuda biraz cahilim de..nikah salonları nikah tarihi verilmeden tutulabiliyomuymuş ya bilmiyodum..bir de nişanlım taksimde istiyo nikahı..baksana biz geç kalmışız galiba:( nişanlım hep erken erken dedi durdu ayarlamıyo bir şey..dediğin gibi geç kaldıysak çok üzülürüm...nikah işlemleri hakkında da pek bir bilgim yok açıkcası..kaç ay öncesinden tarih verilebiliyo acaba?bir de yılbaşından sonra beyaz eşyalar pahalanıyomuş diye duydum..bu konu hakkında bilgin var mı canım?ıyyy napıcam bilmiyorum ben ya

yok canım benim dediğim özel nikah salonuydu ama belediyeleri bilmiyorum. yine de şimdiden sormak lazım. nikah günü için kimi belediye 2012 için ocaktan sonra gün veriyo kimisi şimdiden veriyomuş. arayıp sormak lazım. madem nişanlın şimdi erken buluyo, bari sen ara belediyeyi (hangisinde yapmayı düşünüyosanız), en azından fikrin olur. ben 1 aya kadar balayını bile ayarlamayı düşünüyorum, erken rezervasyon her zaman karlı oluyo çünkü. ets de çalışan bi arkadaşım var, bi nikah gününü alalım da hemen ona gidicem bilgi almak için. nişanlıma bırakmıyorum pek, ön araştırmayı ben yapıyorum, seçenekleri eleyip son kararlarımı ona söylüyorum, o da bütçesine uygun olanı seçiyo. sen de bırakma istersen, en azından herşey hakkında fikrin olsun.

HayatımM hoşgeldin aramıza :) Hayırlı olsun diyelim en başta, inşallah her şey istediğin gibi olur.

Mavigül galiba ben de İstanbul' a gelin gidicem, kesin değil tayine bağlı, Tayin olursa ankaradayım. ben istanbulda yaşamak istiyorum ama nişanlım ankarayı çok seviyo. bakalım sonumuz nolucak. Nikah salonu ve düğün salonu işlerinizi bir an önce halledin. bu işler son 2-3 aya kalmaz, istediğiniz yerde yapamayabilirsiniz çünkü. biz mesela nikah salonuna gittiğimizde görevli hanım '19 mayıs için düşünüyosanız geç kaldınız' demişti. benim bir çok arkadaşım 1 sene önceden ayarladı herşeyi.şimdiden verin kaporaları, içiniz rahat etsin, bi daha düşünmek zorunda kalmayın. mobilya ve beya eşyaları son aylara bırakmanız normal, onlar sipariş edildi mi en geç 1 ayda teslim ediliyo.
benim şimdi asıl düşündüğüm nikah işlemleri. nişanlım gebzede, ben ankarada. tek başıma bütün işlemleri halledebilir miyim, ne gibi evraklar isteniyo hiçbi fikrim yok. sizin bilginiz var mı?

hoşbulduuk :) amin saolun.. Hepimizin herşey gönlümüzce olsun..
19 mayıs a memuru ayarlayamazsak çok üzülürüm :14: inşllh geç kalmamışızdır bizde.. :14:

Memur bulmama olasılığının olacağını sanmıyorum. özel günlerde daha çok salon ve saat sıkıntısı olur. siz salonu tutmuşsunuz memur da olur hiç merak etme.

Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. Bende 12 mayısta evleniyorum nasipse:9: bu arada ben çamaşır makinemi de bulaşık makinemi de Arçelik aldım yakınlarımın tavsiyesi üzerine..

Canımm hoşgeldin :71: Hayırlı uğurlu olsun, aynı gün kıyılıyo nikahlarımız :) Eee anlat bakalım hazırlıklar ne durumda, neler aldınız?

Canımm hoşgeldin :71: Hayırlı uğurlu olsun, aynı gün kıyılıyo nikahlarımız :) Eee anlat bakalım hazırlıklar ne durumda, neler aldınız?

valla açıkçası pek bişey kalmadı benim çeyizde... ama tabi ev tutulmadığı için mobilya anlamında hiçççbişey yok :))

Mobilya kolay iş, seçme kısmı hariç tabi:) Ben de çeyiz işlerine nisanda başlayacağım. Son aya kadar almıyorum ya daha güzelini görürsem ya daha uygununu bulursam diye. Bir de elektrikli ev eşyalarını garanti süreleri için almıyorum şimdi.

slm kızlar..bizimde mayısta tam tarih konuşulmadı ama biz nişanlımla 20 mayıs diye konuşuyoruz bakalım :)

Back