2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm...
bilemiyorum sanırım çekilicek sondalı film. haftaya kesinleşir. Alya nasıl ? özledim sizleri yaaa

inşallah gerek kalmaz kesin değilse kuzum ya . Alya nasıl olsun huysuzluk huzursuzluk had safhada. ben daha işe baslamadım evdeyim idare etmeye calısıyorum. işe baslayınca nasıll olcak cok merak ediyorum.
bende sizi cook özledim meleğinle birlikte. iyi haberlerle geldin Hayale kilo aldırıp geldin ya tekrar cok sevindim. bu enfeksiyon küçüktür inşallah.

mümük diil salyaaa..baksana önü sırılsıklam..eliyle bulamış yüzüne:)

ben 2.yi hiiçç düşünmüyorum ama olduda kazaya kurban gittim..ilk ismi kızda olsa erkekte olsa rüzgar olucak..2.ismini ata istiyorum erkeğin kızın dilay:)

dilay çok güzelmiş canım ben 2. çocuk düşünüyorum mert kemal yalnız kalmasın diye ama nasıl bakarım 2 çocuğa bilmem rüzgar dilay rüzgar ata süper beğendim

dilay çok güzelmiş canım ben 2. çocuk düşünüyorum mert kemal yalnız kalmasın diye ama nasıl bakarım 2 çocuğa bilmem rüzgar dilay rüzgar ata süper beğendim

ben buna bakamıyorum yaa:) 2. hiç yok gözümde..şimdi iyice emekliyo artık..gözle kaş arası kaçıyo heryere..kabloları dişliyo..terlikleri dişliyo..yavru kuçu gibi:)

Hayal kilo almaya başladı başlamasına ama hala yaşıtlarına göre zayıf. sadece eski durumuna göre daha iyi halde. buna da şükür. o da benim gibi zayıf olucak . babası da zayıf zaten.

Hayal kilo almaya başladı başlamasına ama hala yaşıtlarına göre zayıf. sadece eski durumuna göre daha iyi halde. buna da şükür. o da benim gibi zayıf olucak . babası da zayıf zaten.

saglıklı olsun da kuzum varsın azcık zayıf olsun.

bu da bizim cuma fotolarımızzzz buyrun teyzoşlarrr :)))
Eki Görüntüle 549095 Eki Görüntüle 549096

ne tatlılar onlar öylee çok iyi anlasıyorlar belli Allah bozmasın.

kızım 2 nisan doğumlu ama resmini paylaşayım özendim
Eki Görüntüle 549117 Eki Görüntüle 549118

wuu market arabalarına binmeye baslamıs bile :) üstelik gitarda çalıyor cok şirinsin balım sen yaaa

pukunto resimler süper hırkanın çok beğendim ben de de var koton dimi çok yakışmış

teşekkür ederim Yelizciğim evet koton. zevk işte aynısını beğenmiş almışız...

maşallah çok tatlıymış:))

bu da bizim cuma fotolarımızzzz buyrun teyzoşlarrr :)))
Eki Görüntüle 549095 Eki Görüntüle 549096

maşallah ne tatlı çıkmış...

size bi soruuu...
gece bebeğinizi uyuttunuz normal bir saatte mesela 9. yarım saat bi saat geçmeden çığlık sesler, bebeğiniz uyanıyor ve ağlıyor gözleri kapalı, arada açıyor ama ağlıyor. emziğini veriyorsunuz ama yok atıyor,,, kucağınıza alıp pışpışlıyorsunuz uyuyor, yatağına koyarken anlıyor onu bırakacağınızı ve uyanıyor çığlıklar ağlamalar... sonra tekrarlıyor belki 1 saat ve anne babasının arasında yatarak uykuya geçiyor.. her gece bu böyle tekrar tekrar yaşanıyor.. anne tükendi artık bu durumdan ve durumun sebebi de bilinmiyor.. sizce bu durum neden kaynaklanıyor? biraz uzun oldu ama ayrıntıyla anlatma gereği duydum.. (he bu arada dişimiz de çıkmadı ve gündüz uykularında bu durum yaşanmıyor, sadece gece uykusunda)

Canim bizede durum buna benzer dis yok ve gunduz uykuları problemsiz. Yarın doktor kontrolumuz var doktora soracağım sana da soylerim cevabini

canım aynı durumu,söyledikllerinn aynını bizde yaşıyoruz.her gece aynı.ve üstelik yanıma almazsam ve bırakırsam uynıp en az 1 saat uyanık kalıyor.bir çoğumuz aynı durumla karşı karşıyayız. okuyup anladığım kadarıyla, bebeklerde 8. ayda ortaya çıkan 'gece terörü' durumunu yaşıyoruz.bu ayda bebekler kabus görmeye başlıyormuş ve bizim kokumuza ,yanlarında olduğumuzu bilmeye daha çok ihtiyaç duyuyorlarmış.daha ne kadar devam eder bilemiyorum.ama benim de pilim bitmek üzere..yorgun,uykusuz ve bitkinim

Canım harfiyen yaşadıklarımın aynısını yazmışsın . Eğer bizimle özellikle benimle yatıyorsa çook uzun uyuyor kızım, mesela sabah 10:30 a kadar, uyansa bile ya meme ya da emzikle tekrar dalıyor. Fakat beşiğinde böyle sürmüyor işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…