• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Lys Sınav Sonrası Kritiği

Sanırım öyle olacak aama emin değilim iyice çorba oldu bu iş...

Kızlarpazar günü sınavdan çıkar çıkmaz memlekete gidiyoruz maalesef net yok orda ama bulduğum ilk fırsatta kazansam da kazanmasamda gelip yazıcam burada .Sizleri çok özlüycem bennn yaaa :43::43: Kendinize çok çok iyi bakın sınavlarıızda başarılar:34:

canımmm güle güle,biz de sini çok özleyeceğiz:14:
inşallah hayırlı haberlerini dört gözle bekleyeceğiz burada. inşallah herşey gönlüne göre olur:16:sana da başarılar canım.sen de kendine çok iyi bak:16:iyi tatiller:54::54: :)

bende gidiyorum memlekete yarın ya :( :( başarılar hepinize kızlar 2 hafta yokum belki daha fazla :14::14:

güle güle canım:16:
iyi tatiller..
senin de iyi haberlerini dört gözle bekleyeceğiz canımmm:16:
kendine çok iyi bak :) :54::54:

kızlar bi sorum olacak dersaneye gıtmediğim için bilmiyorum.cevrem de yok.ben ygs 3 ten 330 puan aldım. lysden de toplam da 80 netim var ben herhangi öğretmenlik istiyorum nasıl sizce umudum olsun mu

Ay canım saol,bizde özleyeceğiz seni
Fırsat buldukça haber ver,hele nereyi kazancığını mutlaka bildir bize
Tercihlerini memlekette mi yapacaksın ?
Sanada başarılar canım :16:

Canım tercihlerimi kendi öğretmenlerimle yapmak istiyorum o yüzden geri gelicem.
Kazansamda kazanmasamda mutlaka paylaşıcam sizlerle sizlerde merakta bırakmayın kızlar inş. ''kazandım'' diye yazar kurtuluruz:34:

canımmm güle güle,biz de sini çok özleyeceğiz:14:
inşallah hayırlı haberlerini dört gözle bekleyeceğiz burada. inşallah herşey gönlüne göre olur:16:sana da başarılar canım.sen de kendine çok iyi bak:16:iyi tatiller:54::54: :)

Sağol cnm inş.hepimizin gönlüne göre olur 1 seneyi atlattık bakalım hep birlikte inş. hepimizin gönlünden geçen olur :34:

kızlar bi sorum olacak dersaneye gıtmediğim için bilmiyorum.cevrem de yok.ben ygs 3 ten 330 puan aldım. lysden de toplam da 80 netim var ben herhangi öğretmenlik istiyorum nasıl sizce umudum olsun mu

Ygs5 puanınız iyiyse okul öncesi öğretmenliği olabilir.

kızlar ben sekiz sene sonra tekrar girdim ygs güzeldi ygs4 410 ygs5 390 ama lys iyi geçmedi psikoloji istiyordum ama pek umudum kalmadıtabiki herkesin ne yaptığı da önemli.sıralma nasıl olur artık en kötü ihtimal okul öncesi olur inş.puanları bekliyorum bakalım

İyi yada kötü bitti iste sinav sirf bunun rahatligi var uzerimde :) sinava dair de bi tahminim yok kontrol edip canimin sıkilmasini istemiyorum acaba ne zama. Sonuclar belli olacak ?

iyi o zaman 15 temmuza kadar tatilimizi yaparız sonra da tekrar ygs çalışmaya başlarız ya da en azından ben öyle yaparım :D

ben de 6 yıl aradan sonra tekrar girdim. okuldan 51 civarı geliyor ygs5 365 falan lys 1 3 toplam 90 küsür netim var geçen sene 400 puan olan bi yeri istiyorum gelir mi sizce yeni sistem hhakkında hiçbirşey billmiyorum puan hesaplama sitelerinde hesaplanan puana okul puanı eklenince 411 çıkıyo doğru mudur o puan?

ben de 6 yıl aradan sonra tekrar girdim. okuldan 51 civarı geliyor ygs5 365 falan lys 1 3 toplam 90 küsür netim var geçen sene 400 puan olan bi yeri istiyorum gelir mi sizce yeni sistem hhakkında hiçbirşey billmiyorum puan hesaplama sitelerinde hesaplanan puana okul puanı eklenince 411 çıkıyo doğru mudur o puan?

canım aşağı yukarı o civarlarda olur herhalde ama sen lys1 ve lys3 de bölümlerden kaçar net çıkardığını yazarsan eğer hesaplama yaparız daha iyi olur:34:

1 den 52.25 2den de 47.25 yaklaşık böyle çıkıyo

canım ygs.de bölümlerden ne kadar net çıkardın bilemiyorum ama ben tahminen puanına yaklaşmak için türkçeye 35,matematiğe 30,sosyal bilgilere de 21 net yazdım hesaplarken ygs5 puanın 364 oldu yani senin gerçek puanına yakın bir puan oldu

lys1 52.25,lys3 47.25 demişsin ama mat.den kaç? geo.dan kaç? ed.dan kaç? coğ.dan kaç? net çıkardığını yazmamışsın ben mat.e 40 geo.ya 12.25,
edebiyata 35 coğ.da 12.25 net verdim tahminen tabi sen daha iyi biliyorsundur bir tanem ama puanını bulabilmek için tahminen yazdım ve

[TD="class: td_liste, bgcolor: #CCE0FF"] TM-1 [/TD]
[TD="class: td_liste, bgcolor: #CCE0FF"] TM-2 [/TD]
[TD="class: td_liste, bgcolor: #CCE0FF"] TM-3 [/TD]
[TD="class: td_liste"] [/TD]

[TD="class: td_liste, bgcolor: #CCE0FF"]366.8065[/TD]
[TD="class: td_liste, bgcolor: #CCE0FF"]364.9955[/TD]
[TD="class: td_liste, bgcolor: #CCE0FF"]361.6176[/TD]
[TD="class: td_liste"] gibi bir puan çıkıyor okul puanında eklenice hepsinde de 400 puanı geçmiş oluyorsun [/TD]
:34:

çok sağol canım ya inşallah puanlar yükselmez diyelim o zaman bu sene hep düşcek diolar ama hayırlısı bakalım

arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var bu yeni sistemle alakalı şmdi benm okul diploma notum tahminen 80, sizce 60 üzerinden kaç gelir ?
ygsden 365 puan almıştm, lys puanımı int.de hesapladım ne derece doğrudur bilemem ama 328 çıktı tm1,sizce eskişehir anadolu iktisat işletme olur mu? :)
Ve bi de aranızda eskişehirde okuyan var mı varsa bu bölüm hakkında yardımcı olursa çok mutlu olurum :)

kızlar ben sekiz sene sonra tekrar girdim ygs güzeldi ygs4 410 ygs5 390 ama lys iyi geçmedi psikoloji istiyordum ama pek umudum kalmadıtabiki herkesin ne yaptığı da önemli.sıralma nasıl olur artık en kötü ihtimal okul öncesi olur inş.puanları bekliyorum bakalım

Çocukları seviyorsan okul öncesi yazabilirsin, üstelik dersleri de kolay zor değil :) Her şey gönlünce olsun ygs5 puanın çok iyi okul puanı da eklenince çok iyi bir üniversitenin okul öncesine gidebilirsin.:34:

çok sağol canım ya inşallah puanlar yükselmez diyelim o zaman bu sene hep düşcek diolar ama hayırlısı bakalım

evet canım düşecekmiş ben de duydum :):34:
genel olarak herkesin sınavı orta derecede iyi geçti
özellikle de matematik ve edebiyat sınavlarında
bu yüzden inşallah netlerin çarpımını da biraz olsun yükseltirler
:31:

Back