Seneye çalışmazsam diye korkuyorum zaten
Her yıl dahada zorlaşıyo,o da kafamı karıştırıyo dediğin gibi tercih dönemi daha net karar verebilirim canım
İstemediğiniz bölümlerde okumaktansa bir sene daha hazırlanın eğer beklemediğiniz sonuç gelirse.
Yoksa çekilmez olur okuduğunuz bölüm daha da önemlisi istemediğiniz bir iş sizi yıllarca mutsuz eder.
O yüzden istediğiniz bölüm için uğraşın okul hayatınız da eğlenceli geçsin iş hayatında da sevdiğiniz mesleği yapın.
Lady çok çok haklısın
Bende senin gibi düşünüyorum
Ama bunun birde psikolojik boyutu var,çevremdeki herkes bi yerlere yerleşirken bunu kaldırabilir miyim ?
Kuzenimin 2 senesi bitti ve bölümünü,mesleğini hiç sevmiyo
O da canlı bi örnek önümde kararsızım :44:
Benim de arkadaşlarım ilk senelerinde kazandı,ben istemediğim bölüm-okul olmasın diye tercih yapmadım.
İlk zamanlar kimseyle görüşmedim kendimi eksik hissettim ama önemli olan başkaları değil nitekim çoğu pişman şuan kiminle konuşsam bu sene tekrar sınava girmiş.
Bunları gördükçe ve 2.senemde istediğim yeri kazanınca yaptığım seçimin çok iyi olduğunu anlıyorum.
Sagopam topiğimize gelsene
Mezun olduğum arkadaşlarımla aramızda 2 yıl fark olacak
İyi bi bölüm ve iyi bi okuldan mezun olursam aradaki farkı kapatırım bi şekilde diye düşünüyorum
Bu sene tercih yaparsam seneye bidaha mutlaka hazırlanacağım,puanım kırılacağı için istediğim bölüm imkansızlaşıyor
canım bir işe girdiğinde kaçıncı yılda kazandığına bakmıyolarki ya arkadaşlarım var 6.senesi kız kafasına koymuş bir bölüm olana kadar diretiyo çalışıyo sonunda olacak yani okulla ygs lys hazırlığı olmaz bir süre sonra bıkarsın birinden birini bırakırsın eğer tekrar hazırlanmaya karar verirsen kulağını kapatcaksın etraftakilere oturup çalışacaksın çok moral bozanlar var takılıp kalırsan bunlara olan emeklerine olur sınav gitgide zorlaşsada çalışınca yapılmıycak bişey yok nasiptede varsa olur mutlaka bir puanlar açıklansında konuşuruz bunları uzun uzun tatlım
geldim canım :) :) ya sen bilirsin tercih zamanı insan diyo ki yapmıycam tercih bir yıl daha çalışırım adam gibi istediğim yere giderim o kadar emin oluyosun ki çalışacağına belkide kendini avutuyosun öyle dersane başlıyo ilk bir ay çok güzel çalışıyosun sonra deneme sonuşları geliyo düşük bir sonraki denem yine düşük pes ediyosun bir süre sonra herkes böyle değil sabrı olmayanları diyorum bendede böyle oldu yani çalışcam diyip sene sonuna kadar çalışanda var hayranım onlara kendine güveniyosan eğer çalış ama çok disiplinli çalışman gerekiyo bir yıl fedakarlık yapcaksın her şeyden gözün kesmiyosa bir yıl daha istdeğin gelmezsede aklında olan diğer bölümleri yaz git oku ama milletin lafı içinde hayatına yön verme susmaz öyle insanlar çünkü umrunda olmasın kimse senn hayatın senin geleceğin
Konuşalım canım,özelden rahatsız edeceğim seni
Bu sene ablam üniversiteden mezun oluyo,geri geliyo eve
O başımda olursa çalışırım gibi geliyo
Evdekilerde bi daha hazırlan diyolar,sanırım tekrar hazırlanacağım
esma tatlım sende çok kararlı görünüyosun ama inş. üstesinden gelirsin plan program yap umarım bıkmazsın bir yılın daha heba olmaz hayırlısı hakkımızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?