Geçen sene de ben açmıştım,bu sene de ben açayım. :)
Sınav maratonunuz başladı.
İlk sınavlarınız nasıl geçti?
Sorular bu sene nasıldı?
Tahmini netlerinizi,sınav hakkında görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz
oyy evet canım yaa maalesef öyle diyo ama özeline bişi yazdım bi bak istersen
Sınavım tam bir hayal kırıklığıydıo kadar üzüldüm ki.. Son 5 dk sesiyle kendime geldim ben en azından bi 20 dk var sanıyordum (
Matematik 8 boş, geometri boşlarımı sayamadım bile..
Tüm emeklerim boşa çıktı
2. senemde de Elveda FTR ..
LadyEvil canım ben seni geçen seneden hatırlıyorum yine sen açmıştın bu konu başlığnı ben de matematik netime baktıktan sonra 80 soruda 7 boşum var yanlışım yok kızlar yazmıştımda sevincimi paylaşmıştım.
Kızlar inanırmısınız şimdi oturdum ağlıyorum lady'nin geçen seneki konusunda yazdıklarımı okudum bu sene bırakın 80 soruda 7 boş 0 yanlışı 50 soruda çıkarabilirsem 7 boş 0 yanlış şükredicem.
Yazıklar olsun böyle sisteme yaaa
Sonuçları kontrol ettin mi belki tahmin ettiğin gibi değildir.
Sınav geçen senekinden daha zorsa herkese zor olacağından eleyici gücü yüksek soruları yaptıysan yine benzer sıralamada olursun.
Ben 2010 ve 2011de girdim, 2010'daki Ygs puanım ile 2011 puanım aynı olmasına rağmen 2011'de 40bin öndeydim sıralamada.
Sınav daha zordu çünkü ve eleyici gücü yüksek sorularda yanlışım yoktu.
O yüzden umutsuzluğa kapılmayın kızlar.
Önemli olan sizin ne yaptığınız değil tüm girenlerin ne yaptığı.
Çok haklısın önemli olan sıralama ama bu sene aobp de kalkmış herkesin birden puanları düşük görünüp sıralamalar iyi olacak deniyo ya bakalım ne olacak :18:
Canım bu sefer sonuçlarımı kontrol etmedim etmek istemedim
kızlar size zor gelen herkese zor gelmiştir. üzülmeyin ben 3 defa öss ye 3 defa kpss ye girdim . çok kolay az yanlışım var diye sevindiklerimden düşük aldım, zordu çok yanlışım var dediklerimden ise yüksek aldım.üzülmeyin allah hakkınızda hayırlısını versin.
gamzecim bu mübarek günde de hep aklımdasın hepiniz
Çok haklısın önemli olan sıralama ama bu sene aobp de kalkmış herkesin birden puanları düşük görünüp sıralamalar iyi olacak deniyo ya bakalım ne olacak :18:
Canım bu sefer sonuçlarımı kontrol etmedim etmek istemedim
Bende sınava 3.kez hazırlanma konusunda kararsızım
Etmemen daha iyi önünde bir sınav daha var yanlışlarını görürsen moral bozukluğu olurdu diğer sınava düşük moralle girerdin.
Umarım hepiniz istediğiniz yerlere girersiniz
kızlar size zor gelen herkese zor gelmiştir. üzülmeyin ben 3 defa öss ye 3 defa kpss ye girdim . çok kolay az yanlışım var diye sevindiklerimden düşük aldım, zordu çok yanlışım var dediklerimden ise yüksek aldım.üzülmeyin allah hakkınızda hayırlısını versin.
gamzecim bu mübarek günde de hep aklımdasın hepiniz
Etmemen daha iyi önünde bir sınav daha var yanlışlarını görürsen moral bozukluğu olurdu diğer sınava düşük moralle girerdin.
Umarım hepiniz istediğiniz yerlere girersiniz
ben de korkuyorum canım tekrar hazırlanmaya hani yapabilir miyim diye?
ama bir yandan da şu anda o kadar kararlıyım ki gerçekten korksam da yapabileceğime inanıyorum o yüzden seneye sınava gene gireceğim (eğer Türkiye'yi kazanırsam çünkü burada okursam ailem müsade etmez buna ama inşallah iyi-kötü bir yer olacak bu sene içimden öyle geçiyor)
sen de eğer yapabileceğine inanıyorsan tekrardan dene canım. okumayı hep istediğin bir bölüm ve şehir var. eğer seneye istediğin bölümü kazanırsan o bölüme yazılırsın ve o bölümü okursun. ha eğer ki diyelim Allah korusun girdin ama kazanamadın gene de elinde okumakta olduğun bir bölüm bulunuyor olacak. bence bir şey kaybetmezsin. tabi bunları düşünmek için erken,üniversite tercihleri açıklandıktan sonra daha iyi düşünülür ama benim de düşüncelerim bu canım. paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?