• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Lys Sınav Sonrası Kritiği

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Geçen sene de ben açmıştım,bu sene de ben açayım. :)
Sınav maratonunuz başladı.
İlk sınavlarınız nasıl geçti?
Sorular bu sene nasıldı?
Tahmini netlerinizi,sınav hakkında görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.:71:

Son düzenleme:
Geçen sene de ben açmıştım,bu sene de ben açayım. :)
Sınav maratonunuz başladı.
İlk sınavlarınız nasıl geçti?
Sorular bu sene nasıldı?
Tahmini netlerinizi,sınav hakkında görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz
:71:

geçen sene ki sınava göre malesef zordu canım. özellikle geometri yaktı diyebilirim:43: netlerime cesaret edip bakamadım bile:50:

ygs de mati fulleyen ben 16 bos biraktim. yuh dedim kendime. yuh resmen. karmasik sayi yapamadim. kume sorusunu zar zor yaptim.

ama dil sinavi uzerine iyi geldi o baya iyi gecti.

Sınavım tam bir hayal kırıklığıydı :14: :14: :14: o kadar üzüldüm ki.. Son 5 dk sesiyle kendime geldim ben en azından bi 20 dk var sanıyordum :((

Matematik 8 boş, geometri boşlarımı sayamadım bile..
Tüm emeklerim boşa çıktı
2. senemde de Elveda FTR .. :43:

LadyEvil canım ben seni geçen seneden hatırlıyorum yine sen açmıştın bu konu başlığnı ben de matematik netime baktıktan sonra 80 soruda 7 boşum var yanlışım yok kızlar yazmıştımda sevincimi paylaşmıştım.
Kızlar inanırmısınız şimdi oturdum ağlıyorum lady'nin geçen seneki konusunda yazdıklarımı okudum bu sene bırakın 80 soruda 7 boş 0 yanlışı 50 soruda çıkarabilirsem 7 boş 0 yanlış şükredicem.
Yazıklar olsun böyle sisteme yaaa:43::43:

oyy evet canım yaa maalesef öyle diyo ama özeline bişi yazdım bi bak istersen:31::31:

Sınavım tam bir hayal kırıklığıydı :14: :14: :14: o kadar üzüldüm ki.. Son 5 dk sesiyle kendime geldim ben en azından bi 20 dk var sanıyordum :((

Matematik 8 boş, geometri boşlarımı sayamadım bile..
Tüm emeklerim boşa çıktı
2. senemde de Elveda FTR .. :43:

canım benim de bütün hayallerim ikinci yılımda da ne yazık ki suya düşmüş bulunmakta:43:
o yüzden bu yıl iyi kötü bir yer çıksın gitcem ve seneye bir daha gircem sınava canım bu konuda karar kıldım:43:

LadyEvil canım ben seni geçen seneden hatırlıyorum yine sen açmıştın bu konu başlığnı ben de matematik netime baktıktan sonra 80 soruda 7 boşum var yanlışım yok kızlar yazmıştımda sevincimi paylaşmıştım.
Kızlar inanırmısınız şimdi oturdum ağlıyorum lady'nin geçen seneki konusunda yazdıklarımı okudum bu sene bırakın 80 soruda 7 boş 0 yanlışı 50 soruda çıkarabilirsem 7 boş 0 yanlış şükredicem.
Yazıklar olsun böyle sisteme yaaa:43::43:

Sonuçları kontrol ettin mi belki tahmin ettiğin gibi değildir.
Sınav geçen senekinden daha zorsa herkese zor olacağından eleyici gücü yüksek soruları yaptıysan yine benzer sıralamada olursun.
Ben 2010 ve 2011de girdim, 2010'daki Ygs puanım ile 2011 puanım aynı olmasına rağmen 2011'de 40bin öndeydim sıralamada.
Sınav daha zordu çünkü ve eleyici gücü yüksek sorularda yanlışım yoktu.

O yüzden umutsuzluğa kapılmayın kızlar.
Önemli olan sizin ne yaptığınız değil tüm girenlerin ne yaptığı.

Sonuçları kontrol ettin mi belki tahmin ettiğin gibi değildir.
Sınav geçen senekinden daha zorsa herkese zor olacağından eleyici gücü yüksek soruları yaptıysan yine benzer sıralamada olursun.
Ben 2010 ve 2011de girdim, 2010'daki Ygs puanım ile 2011 puanım aynı olmasına rağmen 2011'de 40bin öndeydim sıralamada.
Sınav daha zordu çünkü ve eleyici gücü yüksek sorularda yanlışım yoktu.

O yüzden umutsuzluğa kapılmayın kızlar.
Önemli olan sizin ne yaptığınız değil tüm girenlerin ne yaptığı.

Çok haklısın önemli olan sıralama ama bu sene aobp de kalkmış herkesin birden puanları düşük görünüp sıralamalar iyi olacak deniyo ya bakalım ne olacak :18:
Canım bu sefer sonuçlarımı kontrol etmedim etmek istemedim :50::50:

Bende yabancı dile girdim. Sorular aslında çok zor değildi. Paragraflarım çok kötü geçti. Paragraflar kolay soruları zordu. Kelimelerde eleyici 1 2 soru vardı. Bunlar dışında güzel bir sınavdı.

Herkes hakkında hayırlısı olsun ben girdim bitti kurtuldm darısı sizin başınıza :16:

Çok haklısın önemli olan sıralama ama bu sene aobp de kalkmış herkesin birden puanları düşük görünüp sıralamalar iyi olacak deniyo ya bakalım ne olacak :18:

kızlar size zor gelen herkese zor gelmiştir. üzülmeyin ben 3 defa öss ye 3 defa kpss ye girdim . çok kolay az yanlışım var diye sevindiklerimden düşük aldım, zordu çok yanlışım var dediklerimden ise yüksek aldım.üzülmeyin allah hakkınızda hayırlısını versin.

gamzecim bu mübarek günde de hep aklımdasın hepiniz :16:

kızlar size zor gelen herkese zor gelmiştir. üzülmeyin ben 3 defa öss ye 3 defa kpss ye girdim . çok kolay az yanlışım var diye sevindiklerimden düşük aldım, zordu çok yanlışım var dediklerimden ise yüksek aldım.üzülmeyin allah hakkınızda hayırlısını versin.

Bende sınava 3.kez hazırlanma konusunda kararsızım :14:

Etmemen daha iyi önünde bir sınav daha var yanlışlarını görürsen moral bozukluğu olurdu diğer sınava düşük moralle girerdin.
Umarım hepiniz istediğiniz yerlere girersiniz :71:

Bende sınava 3.kez hazırlanma konusunda kararsızım :14:

ben de korkuyorum canım tekrar hazırlanmaya hani yapabilir miyim diye?
ama bir yandan da şu anda o kadar kararlıyım ki gerçekten korksam da yapabileceğime inanıyorum o yüzden seneye sınava gene gireceğim (eğer Türkiye'yi kazanırsam çünkü burada okursam ailem müsade etmez buna ama inşallah iyi-kötü bir yer olacak bu sene içimden öyle geçiyor)
sen de eğer yapabileceğine inanıyorsan tekrardan dene canım. okumayı hep istediğin bir bölüm ve şehir var. eğer seneye istediğin bölümü kazanırsan o bölüme yazılırsın ve o bölümü okursun. ha eğer ki diyelim Allah korusun girdin ama kazanamadın gene de elinde okumakta olduğun bir bölüm bulunuyor olacak. bence bir şey kaybetmezsin. tabi bunları düşünmek için erken,üniversite tercihleri açıklandıktan sonra daha iyi düşünülür ama benim de düşüncelerim bu canım. paylaşmak istedim:16:

Çok tşk ederim size:16::16: sizde hep benim aklımdasınız:31:
Doğru söylüyosunuz ama bize zor gelen herkese zor gelir ama bu seferde düşük puan gelicek :43::43:

ben de korkuyorum canım tekrar hazırlanmaya hani yapabilir miyim diye?
ama bir yandan da şu anda o kadar kararlıyım ki gerçekten korksam da yapabileceğime inanıyorum o yüzden seneye sınava gene gireceğim (eğer Türkiye'yi kazanırsam çünkü burada okursam ailem müsade etmez buna ama inşallah iyi-kötü bir yer olacak bu sene içimden öyle geçiyor)
sen de eğer yapabileceğine inanıyorsan tekrardan dene canım. okumayı hep istediğin bir bölüm ve şehir var. eğer seneye istediğin bölümü kazanırsan o bölüme yazılırsın ve o bölümü okursun. ha eğer ki diyelim Allah korusun girdin ama kazanamadın gene de elinde okumakta olduğun bir bölüm bulunuyor olacak. bence bir şey kaybetmezsin. tabi bunları düşünmek için erken,üniversite tercihleri açıklandıktan sonra daha iyi düşünülür ama benim de düşüncelerim bu canım. paylaşmak istedim:16:

Seneye çalışmazsam diye korkuyorum zaten
Her yıl dahada zorlaşıyo,o da kafamı karıştırıyo dediğin gibi tercih dönemi daha net karar verebilirim canım

Back