Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır inş. depresyona mı giriyorsunuz? Ama bence havadandır, çok yoğun ders çalıştıysan ondan da olabilir yorulmuşsundur bir kaç gün ara ver evde durma dışarıda gez ep kafa dağıt bence
Şu günlerde işten ayrılıyorum belki onun yarattığı kafa karışıklığıdır tatlım bilmiyorum.
Çok yoğun derste çaluışmıyorum aslında
Olabilir işten neden ayrılıyorsun kpss için mi ?
Şu günlerde işten ayrılıyorum belki onun yarattığı kafa karışıklığıdır tatlım bilmiyorum.
yok canım yerime patronun oğlunu geçirecekleri için.
biraz çuvallasınlar
her şerde vardır bir hayır hiç üzülme canını sıkma
imzamda yazanı sana özellikle yazmak istedim
Ey Aşık !
Seni uyutana bak !
Hoştur , Bana Senden gelen ! de .
Sahibine havale et - Rahat et ! Vesselam ...
Hz. Mevlana
Allah Bir kapıyı kapatır diğerini açarmış, kpss için bir vesile belkide işten ayrılman içini ferah tut inş. daha iyi yerlerle karşılaşırsın..
her şeyde vardır hayır .
ama insanların ekmeği ile oynamak ne köt bir şey acaba bunun farkındalar mı bilmem ?
Pamukcum üzülme boşver, senin hakkında hayırlı olanda buymuş canım.
Sende daha iyi hırslan bu sınava kurtulalalım şu özel sektörün triplerinden...
Bol bol bitki çayı iç rahatlarsın biraz.
Sağol tatlım..
Öyle yapıcam caım inşallah hepimiz şu kpss yolundan mutlu döneriz.
Sevmiyorum özel sektörü.
Herkesin bi yeğeni, oğlu,kızı,kuzeni var
Bizdede böyle dayılar,amcalar,halalar yok maalesef
o konuda çok haklısın.
İNŞALLAH Rabbim elimiz boş dödürmez bu yoldan.
o kadar oku et eyle birinin yeğeni gelsin senin emeklerin üstüne otursun
KIZLAR BENIMDE TARIH BITTI cografyadanda 4 unıtedeyım ama acayıp bosladım suan 9 ay var onumde dort elle sarılırsam yaparım dıye dusunuyorum oglum var ıkı bucuk yasında hersey benım ıyı puan cıkarıp yerlesmeme bakıyor yoksa baska turlu olmuyacvak raht bır yasam ıcın bunu yapmak zorundayım esımın ısı oglumun ıyı egetım alması hersey bana bakıyor uzerıme dusenı yapmalıyım dıyıe dusunuyorum lutfen benı bıraz motıve edın tekrar hırslanmma lazım benım *fşt*
Âmin İNŞALLAH.Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın inşaALLAH
bende son 2 haftadır boşladım ama o kadar hastayım ki
Yaparsın yavaş yavaş birden hemen bitmek zorunda değil ya kendini bunaltmadan hergün yarımşar konu çalış yeterli
Âmin İNŞALLAH.