merhaba tunaydın kızlar :)
hoşgeldin elifmiracle ,
birimiz cayacak olursak diğerimiz gaza getırsın lüttfeennnn
nede olsa azimle .. betonu delermiş demek geldi birden aklıma
azmin elinden ne kurtuluacak değilmi kzılar...
kpss dokturu eger kotalıysa netin bence hiç girme.. ama sanmıyorum bende oraya bakmıstım gerci videolrına bakmadım deneme sınav lınklerını ındırıcem eve gıdıcem ,kardesımın neti kotalı oldugu için napalım..
bendeniz efendim suan istanbulda olsamda izmirde yasamaya basladık 20 eylulden bu yana,2.5yıllık evliyim nerdeyse.. bebiş yok ama eşim çok istiyor ama buarlalar dusunmuyorum, kpss calısma kararımdan sonra hemde...
bölümüm maliye henuz mezun olamadım 2dersım var ,bende lisans duzeyınde b grubu olarak giricem . Allahım ınsallah butun sınavlardan gecerım / gecerız hep bırlıkte insallah..
kazanmak için değil yerleşmek için gayretli bi calısma tempomuz olsun kızlar.. yerleşecek bi puana sahip oluruz umarım..
lilliabutterfly öncelıkle hayırlı olsun allah tamamına erdırsın canım,nısanlı olmak evli olmaya gore sahsen daha zordur sımdı senın kafanın içinde kımbılır neler var
1000 parcaya bolunmusssun sanırım ama öncelık olarak sınava odaklan dıyorum eger yerleşmek istiyorsan gercekten.. masallah zaten bıtrmıssın ceyızın ufak tefek gorunen ama en çok vakıt harcayan kısmını beyaz esya olarak ben bosch kullanıyorum çokta memnunum..ama keşke 6kg yerıne 7-8 kg tercıh etseydım cunku elyaf ,sılıkon ve battanıyelerımı yıkatmakta zorluk cekiyorum(çift kısılık) makına bozulmasın dıye sadece yıkatma yapıyorum sıkmayı en dusuk devırde tamamlatıyorum mecburen ,sonra suyunu akıta akıta kış sartlarında 3gunde zor kuruyor maalesef
ayy bende hayatımda ilk defa hurriyettı sanırım ihtiyacın konu cozumlu modül kıtap seti verıyordu ii dedim biriktireyım hatta kesın olsun diye büfecıye trink para saydım toplam eline sonuc:::: büfecinın ortagı benden bi haber oldugu için benım ayırttıgım gaztelerın hepsını gerı gondermıssss.... gelde sinirrr olmaaaaa simdiiiiiii .. neyse büfeci paramı gerı verdi tabıkı ama cidden çok sınır oldum.. bidaha biriktirmemeye karar verdım...
ingilizce calısmak benımde aklımda bende netten eger bi guzel lınk bulabılırsem ındıreyım dıyordum ama kpss sınavından sonra halledeyım o işi die dusunmustum
eveeett havalar cokkk soguk gercı ben bulundugum illerden olsa gerek daha kar yuzu goremedim ama acayıp ayazzz var.. sıkı gıyının hasta olmayın kızlar...