ii akşamlar arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.müh.fak 2011 mezunuyum.kpss ye çalışmaya yeni başlıcam.çok karamsarım şuan türkçe matematgm gayet ii.tarih coğr vat dan bşe blmyorum.szce temmuza kadar donanımlı bi şekilde yetşrmi konularım.ya bide dershaneye yazılmayı düşünüorum.dershane olayına nasıl bakıosunuz?
kızlar artık bilgisayar işletmenlik kursunun adı "bilgisayar kullanımı" olmuş. doğru mu?
Evet haklısın o konuda.
Herkes evle ders çalışmayı aynı ölçüde yürütemiyor.
Bende işte 2 ayı geçmiştir çalışmaya başlayalı.
Ama hergün kafa patlatıp, saatlerce çalıştığımı söyleyemem.
Misal dün 2 saat soru çözdüm sadece bu.
Anayasaya bu hafta başladım. 3. ünitedeyim.
Az olsun ama öz olsun diyorum.
Çalışma mantığını kavradıktan sonra hiçbir engel yok.
dershaneye gidip verim alamamak da var.
Ki artık teknoloji çok ilerledi.
Videolardan çok kaliteli hocaların derslerini izleyebiliyorsun.
gittiğin dershanenin kaliteli hocaları olacağının garantisi yok malesef.
he kötülemiyorum ama insan başarmak istesin sadece.
Motive eden, hırs veren sadece insanın kendisidir.
mrb canım hoşgeldin.
ben dershaneye gidiyorum gy gk için. çünkü evde sistemli çalışamıyorum. hafta içi iş hafta sonuda öğlen grubunda dershanem var. benim evde çalışma problemim olduğu için gidiyorum. çünkü aynı saatlerde evde olsam 11 de uyanıp akşama kadar pc nin başından kalmam
eğer senin böyle problemin yoksa yani irade sahibi bi insansan evde çalış derim. ama benim ilgi özel ilgi alaka istiyosan dershane şart tabi. ayrıca büyük dershane değilde hocaları iyi olan küçük bi dershane tercih et derim. ama hocaları araştır mutlaka iyi hocalar olsunlar. idealist olsunlar. tabiki sonuçta önemli olan çalışmak. hiçbişey yapmadan dershane hiçbişey katmaz insana
Ay lostcum valla yaramı deştin şimdi elimdekiler bitsinde yediiklim alsam diye kitapların gözünün içine bakıyorum
Valla dershaneye verilen parayla yayın yığarım odaya ben
kızlar artık bilgisayar işletmenlik kursunun adı "bilgisayar kullanımı" olmuş. doğru mu?
ay canm kac ay suruyor bu kurs:S bnde gıdıcem ama sartlar ne bılmıyorum halk egııtıme mı yazılıyoruz haftada kac gun ve ne kadar ödüyoruzNasıl yani ben bilgisayar işletmenliği kursuna gidiyorum sertifika için geçerli olmayacak mı?
İsyan ederim artık boşveririm herşeyi
4 aydır git gel anam ağladı kursa
ay canm kac ay suruyor bu kurs:S bnde gıdıcem ama sartlar ne bılmıyorum halk egııtıme mı yazılıyoruz haftada kac gun ve ne kadar ödüyoruz
anladım canm haftanın kac gunu gıdıyorsunben devletin meslek edindirme kursuna gidiyorum canım.
1 dönem işte
4.5- 5 ay
ücretsiz.
halk eğitimde 50 ile 200 arasındaymıs
anladım canm haftanın kac gunu gıdıyorsun
selam kızlar bende kpss ye hazırlanıyorum ama daha tam olarak konsantre olamadım hem a hemde b grubunda denicem sansımı yazıları okununca heveslindim herkes cok iyi calışıyo burda inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?