Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havadan mıdır nedir bugün üstümde ağırlık var
havadandır canımyamurlu kasfetli bi hava var bende çocuğu uyuttum kendimde uyumamak için zor duruyorum sabahta erken kalkıyorum bu saatler zor geçiyo daha bugun bişey yapamadım girdiğim denemedeki netlere baktım türkçeden abuk sabuk yanlış yapmışım yaprak test çözdüm tarh ve coğrafyadan onlarda 50 soru falandı şimdi coğrafya çalışcam bizim dershanedeki hoca bi garip daha 2 konudayız denemelerde netleri çoğaltmak için bu hafta full coğ çalışıp konuları bitircem zaten 7 konu falan heralde sevginin ihtiyaç videosunu indirdim ondanda dinliycem artık hocayı şimdiy kadar beklediğime pişmanım sizin tarih coğ konu çalışma bittimi
Bugün benim durum çok fena. Öyle az çalıştım ki Halbuki pek iyiydim sabahtan... Offff
Benim tarih coğ bitti canım.
Vatandaşlıktan 3. ünitedeyim.
oda bitsede artık normal deneme çözmeye başlasam
Benim tarih coğ bitti canım.
Vatandaşlıktan 3. ünitedeyim.
oda bitsede artık normal deneme çözmeye başlasam
oooo harikasın canım..benimde en büyük derdim genel kültür.en çok ona yoğunlaşmam lazım.matematiği direk soru çözümü olarak başlayacağım amacım az sürede çok soru çözmek.türkçe konularınıda hızlı hızlı bitirip onuda soru çözümü olarak devam ettirmek.genel kültüre çok zaman ayırmam gerekecek.konuları hallet sindir soru çöz...
oooo harikasın canım..benimde en büyük derdim genel kültür.en çok ona yoğunlaşmam lazım.matematiği direk soru çözümü olarak başlayacağım amacım az sürede çok soru çözmek.türkçe konularınıda hızlı hızlı bitirip onuda soru çözümü olarak devam ettirmek.genel kültüre çok zaman ayırmam gerekecek.konuları hallet sindir soru çöz...
ii akşamlar arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.müh.fak 2011 mezunuyum.kpss ye çalışmaya yeni başlıcam.çok karamsarım şuan türkçe matematgm gayet ii.tarih coğr vat dan bşe blmyorum.szce temmuza kadar donanımlı bi şekilde yetşrmi konularım.ya bide dershaneye yazılmayı düşünüorum.dershane olayına nasıl bakıosunuz?
Yetişir canım ama düzenli bir program ile çalışırsan.
Dershane konusunda bişey diyemiyorum.
Mat.ı kötü olanlar gitmeli bence.
Sözeli çalışarak yapabilirsen hiç uğraşma
Ben gitmiyorum gk bitti sayılır.
ya bn aslında eylül gbi başlamıştım yaklaşık 1 ayda tarihi fln yarılamıştım sora bi koptum kopuş o kopuş dershane konusunda seninle aynı düşünüorum ama sanki dershane insanı daha bi sistemli yapıo.evde bilgsayar tv rahatlık vs insanı braz tembelliğe itio ama zaman daraldı artık adam akıllı başladım bugün.yorumların için teşekkür ederim canım kolay gelsin herkeseeeeee
Evet haklısın o konuda.
Herkes evle ders çalışmayı aynı ölçüde yürütemiyor.
Bende işte 2 ayı geçmiştir çalışmaya başlayalı.
Ama hergün kafa patlatıp, saatlerce çalıştığımı söyleyemem.
Misal dün 2 saat soru çözdüm sadece bu.
Anayasaya bu hafta başladım. 3. ünitedeyim.
Az olsun ama öz olsun diyorum.
Çalışma mantığını kavradıktan sonra hiçbir engel yok.
dershaneye gidip verim alamamak da var.
Ki artık teknoloji çok ilerledi.
Videolardan çok kaliteli hocaların derslerini izleyebiliyorsun.
gittiğin dershanenin kaliteli hocaları olacağının garantisi yok malesef.
he kötülemiyorum ama insan başarmak istesin sadece.
Motive eden, hırs veren sadece insanın kendisidir.
aynen katılıyorum sevgicim.
önce azim sonrası çalışmak , zaten azim çalışmayı sağlıyor.
ders çalışmak için çok güzel kitaplar testler yayınlar var.