Günaydın kızlarr..
Bugün kitaplarım elime geçer sanırım
Dün gece netten bir ton video indirdim..
matematik-tarih konu anlatım videoları
yaprak testler
tarih ses dosyaları
vatandaşlık videoları
gk-gy soru kitapçıkları..
akşam hepsini inme modunda bıraktım sabah kalktığımda son bitanesi hala iniyordu..
bu sene bu işin altından kalkman gerek
Hepimiz için hayırlı sonuçlar olur umarım kızlar
Keşke bu sınava çalışma kararını daha erken almış olsaydım..
Birde malum çalışıyorum.. akşamlarımı full artık buna ayırmam gerekicek..
inşallah diyorum zaten hakkımızda hayırlısı olsun
çok yorucu ve zor bi dönem.
dönem uzatmamak için uğraşırken bi yandanda kpss çooookk zor geliyo
ama kısmet tabi sizi okudukça hevese gelirim belki :)
Olsun canım geç olsun da güç olmasın demişler. Senin nasibinde bu senededir inşALLAH.
Bu arada indirme işemlerine de uyuz olmuştum indir ALLAH indir bide aralarda yarım saat bekle
ilk sayfada ve 80li-90lı sayfalarda linklerimiz toplanmış haldedir.
Ilk önce başlamak lazım yoksa insan kendi keyfini beklerse çok bekler :)
çok teşekkür ederim çok doğru diorsun hele birde özel sektörde olmnın dezavantajlarını düşününce daha çok hırlanmak lazım ama beni korkutan kendi bölümümden alım olmazsa ne yaparım bu arada tekstil önlisans mezunuyum
bu arada kızlar, şimdi kpss ye 7 ay var önümde. hatta 7,5 ay.. ben temmuzda gireceğim için eylüldekiler daha şanslı
her derse 1 ay vakit ayırsam.. her dersi 1 aya sığdırsam 5 ay sonunda dersler bitmiş olur.. kalan 2 ay da da devamlı soru çözsem faydalı bir çalışma stili olurmu acaba :26:
canım ben premium yaptım 1 aylık.. o sıkıntıya gelemiyeceğim içinardarda hepsini indirebildim.. premium olmayanlar için tavsiyem modemi kapatıp açın işe yarayabilir ama öyle böyle değil baya video falan indirdimm
kitaplarımıda aldım bugünnkollarım koptu onları taşırken bu akşamdan itibaren çalışmaya başlıyorumm
Bizim modem abim tarafından sakat bırakıldı o nedenle kapatınca zor geliyor
merhaba kızlar=)) ben de Allah'ın izni ile başladım bugün çalışmaya=)) tarihten ilk konuyu bitirdim. Birazdan da 2. konuya başlayacağım. Size yetişmem pek mümkün değil ama sınava 2-3 ay kalaya kadar tüm konuları bitirmek niyetindeyim...
Canım ben bu yıl mezun oldum ama açıktan da okuyorum işletme dersleri zor birde görmeden vermek daha zor, anla artık halimi :)
merhaba kızlar=)) ben de Allah'ın izni ile başladım bugün çalışmaya=)) tarihten ilk konuyu bitirdim. Birazdan da 2. konuya başlayacağım. Size yetişmem pek mümkün değil ama sınava 2-3 ay kalaya kadar tüm konuları bitirmek niyetindeyim...
ihtiyaç yayınları coğrafya dersi anlatım videoları yayınlanmış. adresi: İhtiyaç Akademi Uzaktan Eğitim Video - Coğrafya sadece 6. video eksik. paylaşan kişi hocanın dersi çok zevkli anlattığından bahsediyor ancak ben henüz indirmedim... işe yarardır umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?