- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
sağol tatlım valla daha hürriyet bitmedi zaten acaba unuttum mu kuponları diye içim içimi yiyiyor zor oldu bu bayram kafam karıştı arada bi firem var ztnsabah gazetesi sınav akademi soru bankası veriyor hemde 10 kupon arkadaşlar
bizde hayla taşınamadık ama tarihi tekrar edicem bende .
bir sürü çalışılacak konum var.
hala tasınamadığınıza da şaşırdım inşallah biran önce halledip katılırsın aramıza yaaaa... özlemişim valla buraya yazmayı.....
inanmıyorum ya 15 gunde konular bıtmıs haftada bır tekrar yapıyormus bende hala acaba nasıl etsemde ders calısasım gelse dıyorum yaaaaaa sanırım bende beceremeyecegm bu ısı
canm sankı forumda olumsuz yorumlar okumustum ama yalan olmasın net bılmıyorum o setlemı ılgılıydı.sanırım 2010 basımı falanmıs dedıler ama bı sor onceden alanlara ıstersen canm
:18:bende cok boşladım
valla bnm de ders çalışasım var cok boşladım ama tatil dönüşü işler beni bekliyor şimdi netten cıkıp önce mutfagı sonra evin kalan kısımlarını düzeltmem, toparlamam gerekiyor yaaaa cok iş var
sonra akşam bilgisayarı boş bulursam inşallah ders çalışmaya başlamak istiyorum yeniden, çok konum var çooooooookkkkkkkkkkk