kızlar nerelerdesiniz :)
ben deneme çözdüm az önce. türkçeden rekor sayıda yanlış çıkardım . 10 yanlış birde boş
vatandaşlıktan yargı ve idare hukunu tekrar edicem bugün.sonra günlük sorularımı çözerim.
iyi çalışmalar herkese
ihtiyaç I love memurluk 9. deneme :)
türkçeyi fena sallamışım :)
kızlar ihtiyacın deneme ve ı love memurluk denemelerini bitirmeme az kaldı başka deneme tavsiyesi olan var mı ? yeni denemeler alayımda sınava kadar onlarıda çözeyim malum sona yaklaştıkça deneme çözmek faydalı oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Kesinlikle fem...
Tek geçerim çözdüğüm denemelerin içinde en işe yarar olanıydı.
Bir setini daha çözmek istiyorum sınava kadar.
Uzman gereksiz kasmış diyorlar ama tam bilemedim.
Yargı olabilir.
Yediiklimi hiç sevmedim.
ı love memurluk bende de var oda çok harika.
teorem, x yayıncılık bunlarda var. idare ederler.
Güvender de femde mutlaka almalısın
sıfır matematikle bu yola çıktım ama kafa basmıyo A grubundan gircem nası yapcam bilmiyorumales'e de girmeyi düşündüğümden mecbur öğrenmem gerek şu matematiği... en basitinden sorularda bile takılıorum bi soruda size danışcaktım kızlar..umarım bu basit soruyu mu sordun demezsiniz
(a+b+c) + (a+b-c) - ( a-b-c) - (a+b-c) =?
sıfır matematikle bu yola çıktım ama kafa basmıyo A grubundan gircem nası yapcam bilmiyorumales'e de girmeyi düşündüğümden mecbur öğrenmem gerek şu matematiği... en basitinden sorularda bile takılıorum bi soruda size danışcaktım kızlar..umarım bu basit soruyu mu sordun demezsiniz
(a+b+c) + (a+b-c) - ( a-b-c) - (a+b-c) =?
Bu gece rüyamda sınava girmişim derslerin yerini karıştırmışım yanlış işaretleme yapmışım
Ben sıyırmadan sınav bitse iyi olacak
bende görüyordum hep o tarz rüyalarsınava giremiyorm yanlış yere gidiyorum ya da sınav olduğunu unutuyorum sınav bittikten bir kaç gün sonra hatırlıyorum rüyamda panik oluyorum kendime kızıp üzülüyorum falan saçma sapan kpss rüyalarıydı eheheh :))
Bizim topiğe kimse gelmez oldu herkes çalışıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?