2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...


Canım yediiklim, x yayın., fem ve ihtiyaçın denemelerini aldım. Bir arkadaşta elinde kalanları gönderecek yeter herhalde şimdilik..
 

denemem, sen bilgisayar mühendisiydin dimi ?

şu kpssyi iyi bir puanla atlatayım dikey geçiş için çalışmaya başlayacağım. zaten sadece türkçe matematik. birikimim kpss sayesinde oldu biraz :) hazır bu aşamaya gelmişken devam edeyim diyorum.
bilgisayar mühendisliği istiyorum
 
Son düzenleme:

evet, kim tutar seni yürü bee :)))
 

DENEMemi dinledim x yayıncılığın notlarını aldım çok beğendim iyi ki söylemiş birde ihtiyacın 20 li denemesini söylemişti
bende yok bilmiyorum ama o sınava girmiş biri olduğu için doğrudur :))
 

Aldım canım geldi denemelerim.
X yayıncılığın, Yediiklimin, Femin ve İhtiyaçın denemelerini aldım.
X yayıncılığın notları bende vardı zaten
 
Bende sana katılıyorum canım Birbirimize destek olalım.. Gerci ben daha bugun basladım calışmaya ama olsun
 
kızlar bu x yayıncılığın notlarında ne var yani can alıcı noktalar falan mı belirtilmiş ?
 
hayırlı olsun kimyon güle güle çalış :) İnşallah tüm kitaplar size yüksek puanlar getirir

Aldım canım geldi denemelerim.
X yayıncılığın, Yediiklimin, Femin ve İhtiyaçın denemelerini aldım.
X yayıncılığın notları bende vardı zaten
senin denemelerin de hayırlı olsun sevgi meleği tez zamanda bol netli çözmeler

kızlar bu x yayıncılığın notlarında ne var yani can alıcı noktalar falan mı belirtilmiş ?
sabun rengarenk hoş bir görüntüsü var insan çalışırken sıkılmıyor bir de ayrıntı da var baya içinde. Ben tarihe ondan çalıştım orda yazan çoğu şey sınavda çıktı o yüzden önerdim size.

Kızlar bu arada bugün netlerime baktım türkçede oyalanmıştım ama çözerken çok zor gelmemişti yine de 6 yanlışım çıkmış denemelerde genelde 1-2 ynlışım çıkardı hep demek ki zormuş dedim :) Emin olmadığım sorular var ama 95 netim var gözüküyor. bu da 82-88 puan arası getirmiş geçen yıllarda atanmak için pek umudum yok ama işte meslekler arası sıralama önemli ama bizim bölümde büyük kentler hep 89 90 puanlarla başlıyo ilk atamalarda, biraz üzüldüm ama olsun küçük şehirlere deneyeceğim şansımı artık sonra 2014 e tekrar hazırlanıp geçiş yaparım olmadı diye düşündüm :)
 
Denemem daha hiçbir şey belli değil. Bu işin birde standart sapması var.
Denemelerde yaptığın gibi net yaptın galiba.
Herkes resmen ağlıyordu. Kime sorsam 90-100 arası netten bahsediyor.
Demekki dedim kuru gürültü :))
Emin ol şimdi herkes netlerini görünce iptal olmasını istmeyecek.
İnşallah kopya yoktur, varsa da büyük oranda değildir de atanırsın canım. İstanbulu ben hiç sevmiyorum. Tercihlerde yazmayı zaten düşünmüyorum.
O yüzden 88-91 arası alayım atanayım.
Isparta sdü merkez istiyorum. Gönlümüzden geçen ne ise o olsun inşaAllah...
 
Son düzenleme:

berry31 seni hatırlıyorum sende gayretli çalışıyordun hatta senden feyz aldım:) umarım emeklerinin karşılığını alırsın sınav zor olduğu için standart sapma ile şansımız yükseliyor gibi dolayısıyla şimdi 2014 ü düşünme derim:)
 

Sevgi meleği denemelerde başlarda 90ları göremiyordum sonra 90lara ulaşmıştım en son 100lere ulamıştım. Son bir ay içinde son girdiğim 5-6 denemede olsun evde çözdüklerimde olsun hiç 100 netin altına düşmemiştim. Ama gerçek sınavda 95 net geldi ama emin olamadıklarım var o yüzden daha düşük de gelebilr. Ama en düşük 90 net gelir kesin. Bakalım atanayım da güzel bir yere puan çok da önemli değil. Sonuçta elimden geleni yaptım ya. Keşke şunu şöyle yapsaydım ya da keşke daha çok çalışsaydım diyemiyorum çünkü çalıştım yani. Umarım sende istediğin yere atanırsın :) Bende istanbul dışında her yeri yazcam tabi güzel şehirleri :)
 

sağol canım. evet sınavım iyi geçti diyen kimseyi duymadım illa ki iyi geçmiştir ama çoğu kötü diye yakınıyor o yüzden rahatlıyorum ama şu kopya olayları keşke hiç çıkmasaydı ya da ben duymasaydım insanın içine kurt düşünce fena... çünkü eğer doğruysa (ki düşünmek bile istemiyorum) o zaman standat sapma bile kurtaramaz bizi :)
 

denemem çok teşekkürler cevap için . . .
 
hayırlısı olsun kızlar.. denememcim çok çalıştın çok emek verdin inşş karşılığını alırsın cnm..
 

ya sevgi meleği sana cevap yazmayayım diyorum ama satır aralarındaki mesajlar o kadar işgilli ki, öncelikle şunu belirteyim ağlayana belki 90-100 arası net az arkadaşım, belki bu insan 105 hatta 120 net belirledi ki ağlıyor, çünkü bu insan belki yeni doğum yapmıs bir anne belki 9 ay ailesiyle vakit geçirmeyen bir genç belki üç beş kuruşunu da deshaneye veren yeni mezun... neden bu kadar yıpratıyosun bizi? neden? bende netlerime baktım. türkçeden 23ün altında değillim( hatırlamadım sorular var artabilir) tarihten 28 doğru, coğrafya anayasa keza 20 fln, mat. bakamadım. herhangi birine iyi gibi değil mi? ama bana kötü yahu. bildiğin batırmışım. neden? çünkü türkçede doğru yapmama rağmen oyalanmış ve istediğim kadar soru işaretleyememişim. kuru gürütü. tam da bize yakışan bu. gelmiş geçmiş tüm emek hırsızları sağolsun biz kurugültüyüz. neyse arkadaşım umarım sınavın iyi geçer, umarım bizim içimize düşen şüphe sende var olmaz, umarım umarım umarım... zor ama umarım torpilsiz istediğin yere atanırsın.. bak ben 2008 de önlisans mezunuyken bu sınava girdim. ve daha iyi netler çıkardım. benim girdiğim 2008 sınavında böyle seyler yoktu ve hiç çalışmadan sıfır tarih cografya bilgisiyle 78 puan aldım. bir yerlerde bir yanlış var arkadaşım. belki sistemde belki zihinlerimizde bilemiyorm. yolun açık olsun..
 

Yorumunuza katilmakla beraber sunu da eklemek istiyorum kurugürültü yapmayip yaptigi yüksek netlere güvenenler bile atanamayabilir önündeki belkide binlerce kopya ceken yüzünden.Bu senede göstermelik birkac kisinin sinavini iptal ederler digerleri atanir tipki 2010da oldugu gibi olanda calisip siralamada geriye düsenlere olur
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…