- 29 Ağustos 2011
- 2.272
- 9.712
d yakamoz en baştan okumuştum ben bu topiği bi kaç ay önce..
Ve sen bu topiğin en başlarda müdavimlerinden biriydin..
Ve biliyorumki sevgi ye bi çok açıdan da dua etmişsindir yardımları için..
Çünkü burda paylaşımlarda bulunuyordunuz.
Şimdi bu kadar şeyden sonra burda bu arkadaşımıza karşı takındığın tavır hiç hoş değil..
Arada bi minnet borcu var.
Onun anlatmak istediği bambaşka şeyler.
Diyorki kpss ve ales birbirine benzer sorular içerebilirdi ve ben bunu sınavdan önce söyleyip sizi uyarmıştım diyor.
Sınava giren biri olarak Denemem arkadaşımızda söyledi bunu..Alese benziyodu dedi..
Ve ben de jana, janu dgs gibi sınavların çözülmesi gerektiğini biliyorum.
Bu sınavların adı farklı olsada kaynakları aynı ÖSYM.
Kaynak aynı olduğu için mantığı bir tutup çözmeliyiz diyor sevgi.
arkadaşlar siz anlamıyosunuz galiba, sınava girmeyip, soruların tümünü görmeyip o sınavı SINAV gibi geçirmeyen insanlar kalkmışlar burda çalışan yapardı diyor ister istemez herkese ithamda bulunmuş oluyor denemem alese benziyor demiş ben uzaktan yakından alesle bağdaştıramadım kimse kusura bakmasın hiç bir sınavda bu kadar ucube soru görmedim. bir defa ales ve dgs gibi sınavlar tamamen dikkat ölçen, mantık sorularıdır bu sınavda böyle soru tarzı gösteremezsiniz. yapılan genellemeler çok yanlış yok sınavı kötü geçenler gaza getiriyo yok çalışan yapardı bu ne ya. sevgi meleğine evet paylaştığı linkler için tesekkür ederim zaten bende ondan şaşırdım ve acımasız dedim hangi ara oldu bu değişim algılayamadım. sınavdan çıkan on kişiden sekizi zordu diyorsa zordur, girmeyen üç kişinin kolaydı diyorsa yorumu muammadır bu konuyu kapatıyorum kimse kusura bakmasın ama herkes ağzına geleni konusup burda sınava emek verip umduğunu kendince bulamayan insanlara çalışmadılar gibi etiket yapıştıramaz o vakit sinirlenir insan.