- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
ya sevgi meleği sana cevap yazmayayım diyorum ama satır aralarındaki mesajlar o kadar işgilli ki, öncelikle şunu belirteyim ağlayana belki 90-100 arası net az arkadaşım, belki bu insan 105 hatta 120 net belirledi ki ağlıyor, çünkü bu insan belki yeni doğum yapmıs bir anne belki 9 ay ailesiyle vakit geçirmeyen bir genç belki üç beş kuruşunu da deshaneye veren yeni mezun... neden bu kadar yıpratıyosun bizi? neden? bende netlerime baktım. türkçeden 23ün altında değillim( hatırlamadım sorular var artabilir) tarihten 28 doğru, coğrafya anayasa keza 20 fln, mat. bakamadım. herhangi birine iyi gibi değil mi? ama bana kötü yahu. bildiğin batırmışım. neden? çünkü türkçede doğru yapmama rağmen oyalanmış ve istediğim kadar soru işaretleyememişim. kuru gürütü. tam da bize yakışan bu. gelmiş geçmiş tüm emek hırsızları sağolsun biz kurugültüyüz. neyse arkadaşım umarım sınavın iyi geçer, umarım bizim içimize düşen şüphe sende var olmaz, umarım umarım umarım... zor ama umarım torpilsiz istediğin yere atanırsın.. bak ben 2008 de önlisans mezunuyken bu sınava girdim. ve daha iyi netler çıkardım. benim girdiğim 2008 sınavında böyle seyler yoktu ve hiç çalışmadan sıfır tarih cografya bilgisiyle 78 puan aldım. bir yerlerde bir yanlış var arkadaşım. belki sistemde belki zihinlerimizde bilemiyorm. yolun açık olsun..
Yakamozcum, ben seni bu topiğin açıldığı zamanlardan beri tanıyorum, biliyorum. Lafım çalışıp emeğine ağlayanlara, üzülenlere değil. Beni anlamak istediği gibi anlıyor herkes. Ben kimsenin emeğine laf atmıyorum. Dün hakaret, küfür eden adamın bugün oh kurtardık iptal olmasın demesinde, o kadar grup kurulup yürüyüş yapılmasına karar verip 20 kişi kişi gitmesinde bende bir bit yeniği ararım. Ben hakkı yenen insanlara üzülmüyor muyum sanıyorsun? 1 yıldır burda kendimizi yırtıyoruz be arkadaşım. Nasıl oluyor da hala laf sokabileceğimi düşünüyorsun. Açıklamamı da yapmıştım oysa. Lafım, sitemim dün sövüp bugün gülenlere, dün ağlayıp bugün bir şey olmamış gibi devam edenleredir. Üstüne alınma lütfen. Eğer söylediklerimde en ufak bir art niyet, büyüklük taslamak varsa allah cezamı versin ne diyim daha. Bende giricem o sınava. Büyük konuşur muyum hiç.
Neyse, beni kötü bil farketmez ama amacım burda kimseyi kırmak değildir. Umarım bu defa beni anlarsın..
Son düzenleme: