ya bende de bi kararsızlık baş gösterdi.zaten aöf sınavları yaklaştıkça kpss ye fazla zaman ayıramıyorum.konularım bitmesine rağmen acaba eksik kalan yerler var mı die bakıp duruyorum.bu yıl sınıf tekrarı yapıyorum ya yine kalırsam diye galiba oluyo bu. zaten 3.sınıfta kpss ye girilmez diyo bazı yerlerde girilse de puan geçerli olmaz diyolar.bazıları da girilir diyo.kafam karışık olduğundan kpss ye çalışamıyorum pek.aslında son aöf sınavlarından sonra bi konu anlatımlı kitap alıp kpss ye sil baştan mı çalışmaya başlasam seneye hazırlık için.yazın gk gy yi bitirsem alan dersleriyle aöf de dönem içine mi kalsa.yani çok kararsızım.ama şu 7 nisandaki sınavlar geçene kadar kpss kitabı açamıcam kesin.
ya zaten bilgilerim taze.çalışıyorum da kpss ye ama çok sıkı değil.şu aöf sınavları yaklaştıkça pek içimden gelmedi çalışmak yani.yine kalırım korkusuyla.dedim ya konularım tamam ama takıntı oldu bende illa hergün bi dersin kitabı açılcak.kpss ye odaklanamıyorum :2::2::2:
81 aldım canım. Yeterli gelmedi çünkü anayasa çalışmadan girmiştim. Anayasa ve coğrafya kötü geldi ki cografya soruları gerçekten zordu. Haziran atamalarında tercih yapıcam bakalım kadro ne kadar açılcak
100 adet deneme sınavı her yayın mevcut. pc nizde bulunmalı. sınava yaklaştıkça ihtiyacınız olacak.
100 ADET KPSS DENEME SINAVI|ARADIĞINIZ TÜM YAYINLAR|2010|indir
konunun tamamını okuyamadım soruyorum günlük mü yazıyorsunuz çalışmalarınızı
Maden yük. Müh siyim dersaneye gidiyorum ekimde başladım.Dersanede konular bitti Tarih ve Coğrafya.Coğrafyam iyidir genelde haftada 300 soru civarında çözüyorum.Tarihten hergün 100 soru ,Matematikten haftada 500 soru civarında,Türkçeden haftada 400 soru ,Vatandaşlıktan haftada 400 civarı soru çözüyorum.
evet matematiğim fena değil haliyle sayısalcıyım ,zaten her dersten günde 5 test çözsen toplamda 25 test oluyor oda 500soru civarında tabi herzamn aynı olmuyor .Bazen bazı derslere fazla yüklenebiliyorum mesela bu sabah türkçe yazım yanlışlarından 16 soruluk 7 test çözdüm sabah
Merhaba Sevgi Meleği gönderdiğin linkte indirecek bir link bulamadım
Hakan Dede'nin 4 saatlik Genel Tarih Tekrarı video linkini atabilir misin? Paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler
genel tarih tekrarı linkini ben de istiyorum..duy bizi sevgi meleği
Kızlar gündüz pek vaktim olmuyor aöf geçsinde yüklemeye çalışırım.
Akşamları yükleme yapamıyorum.
ya zaten bilgilerim taze.çalışıyorum da kpss ye ama çok sıkı değil.şu aöf sınavları yaklaştıkça pek içimden gelmedi çalışmak yani.yine kalırım korkusuyla.dedim ya konularım tamam ama takıntı oldu bende illa hergün bi dersin kitabı açılcak.kpss ye odaklanamıyorum :2::2::2:
gecmıs olsunnnn
sağolun arkadaşlar Allah sizlere yaşatmasın.hepinize geçmiş olsun kızlar.
Ben bugün tarihten 320 soru çözdüm günü kapatıyorum herkese iyi çalışmalar
canım soru çözdükçe hatalarımızı düzeltiriz inşallah. ben yediiklimin soru bankasından çözdüm çünkü sorular cevaplanmış anlatılmış. soruyu kendim okuyorum. cevabına bakıyorum yanlışımı görüp doğrusunu öğreniyorum. test bittikten sonra yanlışlara tekrar bakıyorum. hatta bugün son etapta a4 kağıdına üç dört cümle not aldım. bazen sorularda oluyor şu bölüm ile şu bölüm arasında bitki örtüsü aynıdır gibi iki bölümüde bilmek lazım. haklısın kolay değil. ama olacak inşallah. benim böyle test çözmem uzun sürüyor aslında ama birşeyler öğrenmiş oluyorum önemli olan bu anlamak. istersen öğrendiklerini buradan paylaş yazınca da iyi öğrenirsin.coğrafya nın diğer konuları tamam da, coğrafi bölgeler konusunda hiç iyi değilim.. bir sürü yanlışım çıkıyorne yapsam , nasıl bir çalışma yöntemi izlesemki acaba??
canım sen bütün derslerden mi kaldın? bir de merak ediyorum mesela ben üç dersten geçsem üçünden kalsam seneye yine 3.sınıfı okuyacağımda o geçtiğim üç dersi tekrar mı çalışacağım sınavlarına gireceğim yani? Muaf oluyor muyuz acaba?
tamam canım vaktin olunca yüklersin. ben tarihe yeni başladım zaten. bugün aöf ybs bir ünite testlerini çözdüm. coğrafya bir bölgem kalmıştı. onuda okudum yediiklimden üç test yargıdanda üç test çözdüm. yüzün üstünde olmuştur. ilk defa bir kitap bitirdim. yediiklimin coğrafya soru bankasını. inşallah yargının konu anlatımlısını yarın bitireceğim. üç deneme sınavı var en sonunda. akşam misafirim var kayınvalidem komşusunu getirecekmiş inşallah canımı sıkacak laf etmezlerde gecede aöf bir ünite bakabilirim. sevgi meleği bitirdin mi canım aöf kitaplardaki testleri yani tüm dersleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?