ben galiba iki dersi seneye bırakacağım hiç uğraşmayacağım bugün kpss sadece bir saat çalıştım. şimdi hücum edeceğim ama. senin gibi şeker problemim var biraz hamurişi meyve suyu falan hemen uyuyorum. bu hafta iki günüm böyle geçti. pazarlama y. nasıl kolay ders mi? hangi ikisini bırakacağımı bilemiyorum. okulda maliyet muhasebesi görmüştüm. ona bakarım zaten. bir de birşey soracağım konuları bitirince nasıl yapıyorsun benim coğrafya türkçe haftaya bitiyor sonra tarih vatandaşlık başlayacak. coğrafya ve türkçeyi nasıl yapacağım sonra bilmiyorum.
Senın sınav eylüldeyse bana ıyı netlerin tebrık ederm. Kaç alman gerekıyor bılmıyorum ama alacagından şüpem yok.
2012 Yargı Yayınları Genel Yetenek - Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti Toplam 5 Kitap 7500 Soru bu kıtabı kullanan varmı aranızda nasıl memnunmusunuz
tarihi okudum ama bişe yok gibi aklımda.data ağır geldi sanki anaysa ve tarih için data var.coğrfya bölgeler eksik sadece
ben eğitimde çalşcam üstelik onu hallederimde.bu ay gk gy bitsin istiyorum ama nerden başlasam bimiyorum.beni 0 gibi düşün mat pek yok benim bu arada
umutsuz vaka mı diyorsun bana hocam:)
ben de açıköğretimin sitesine takıldım biraz güzel hazırlamışlar. e alıştırma varmış.
Öyle düşünme seneye neden bırakacaksın ki. şu bir ayda güzelce ilerle günde bir konu çalışıyorum ben. Konunun hepsini yazmıyorum mesela özetleri yazıyorum, sıza sizdeleri yazıyorum özetin içinde geçmiyorsa. Sonra sorularını çözüp bitiyo konu. Pazarlama zor bir ders değil korkma :) E-öğrenme de özetlerde var pazarlama ben oradan bitirdim onu. Ybs olmadığı için kitaptan özetlerinden işte. Hukukların özetleri de var e-öğrenme de günde 3 ünite bile çalışılabilir bence.
Konularım bitiyor, sonra ne yapacağım tekrar anlayamadım? Tekrarları mı nasıl yapacaksın?:26:
tşk ederim canım.. ihtiyacın konu anlatımlı kitabı var ben maalesf köklü sayılarla basım dertte hep yanlıslarım onlardan cıkıyorBen yediiklimi çok beğeniyorum cnm
İhtiaç en iyisi tabiki
Bide ihtiyacın konu anlatımlı matını tek geçerim tüm konu anlatımlılara
tşk ederim denemem, 7iklim ve istikrarı baktım az önce netten kazananlar yazmıslar bende direk aktarıyorum buraya..sevgi meleği güzel bir paylaşım olmuş okudum tşkr ederz :)
Kasvetli yediiklimi tavsiye ederim ama çözüm kısımlarında bazı işlem hataları ve yanlışlar var ama sorular güzel
Onun dışında istikrarın soru bankasını tavsiye ederim çözümlü olarak
başka çözümlü hangi soru bankaları var bende bilmiyorum
Türkçe: 26 (2 soru boş, 2 soruyu dikkat etmemişim yanlış yapmışım)
Mat: 20
Tarih: 28
Coğrafya: 17
Vatandaşlık : 10
90 sözel sorularından 81,
30 sayısal sorusundan 20 doğru; toplamda 101
İhtiyaç 2012 Türkiye Geneli Deneme Sınavı
Türkçe: 26 (2 soru boş, 2 soruyu dikkat etmemişim yanlış yapmışım)
Mat: 20
Tarih: 28
Coğrafya: 17
Vatandaşlık : 10
90 sözel sorularından 81,
30 sayısal sorusundan 20 doğru; toplamda 101
İhtiyaç 2012 Türkiye Geneli Deneme Sınavı
Bu ayı saymıyorum ki az zaman kaldığını anlasın beynim derslere yüklensin diyeBu ayı nıye saymıyon canım 20 gun var daha ayın sonuna:) Biz de bitiririz konuları nisan sonuna kadar. Ondan sonra da geşsin denemeler gelsin karışık sorular. Ben konu calısmayı haziran ortasına kadar yapıcam çünkü hafıza problemim var. Hadi bakalım rakibem çok çalışalım:))) Sen beni geçersin en azından benim gibi tembel teneke bir kocan yok evde
2012 Yargı Yayınları Genel Yetenek - Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti Toplam 5 Kitap 7500 Soru bu kıtabı kullanan varmı aranızda nasıl memnunmusunuz
Bu çok hoşuma gittiBu ayı saymıyorum ki az zaman kaldığını anlasın beynim derslere yüklensin diyeBen zaman az kalınca panikten daha verimli ve çok çalışıyorum da :) Okulda da böyleydim hep son gün daha çok verimli çalışırdım diğer günler verimsiz az az bakardım Evet çok çalışalım :)) Tembel kocam yok ama bende de tembel baba mevcut :)) Sürekli ders çalışırken bi şeyler istiyor diyorum ders çalışırken beni rahatsız etme kendi işini kendin yap ara verdiğimde iste ne istiyosan diyorum ama nerdee taa içerden bağrıyo kızım şimdi bana bir bardak çay getirir diye Ben odamda ders çalışırken hem de
Kızlar bu modüler set indirime girmiş
Bende tek soru bankası var 5555 sorulu
Bunu da almak istiyorum
Bendekiyle benzerliği varmıdır ki :26:
KPSS Adayları; 2012 Yargı Yayınları Genel Yetenek - Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti Toplam 5 Kitap 7500 Soru (Özel Fiyat Olup, Stoklarımız Sınırlıdır) | Memurfoni Günün Fırsatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?