2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...


Öyle düşünme seneye neden bırakacaksın ki. şu bir ayda güzelce ilerle günde bir konu çalışıyorum ben. Konunun hepsini yazmıyorum mesela özetleri yazıyorum, sıza sizdeleri yazıyorum özetin içinde geçmiyorsa. Sonra sorularını çözüp bitiyo konu. Pazarlama zor bir ders değil korkma :) E-öğrenme de özetlerde var pazarlama ben oradan bitirdim onu. Ybs olmadığı için kitaptan özetlerinden işte. Hukukların özetleri de var e-öğrenme de günde 3 ünite bile çalışılabilir bence.
Konularım bitiyor, sonra ne yapacağım tekrar anlayamadım? Tekrarları mı nasıl yapacaksın?:26:
 
tarihi okudum ama bişe yok gibi aklımda.data ağır geldi sanki anaysa ve tarih için data var.coğrfya bölgeler eksik sadece
ben eğitimde çalşcam üstelik onu hallederimde.bu ay gk gy bitsin istiyorum ama nerden başlasam bimiyorum.beni 0 gibi düşün mat pek yok benim bu arada
 
Senın sınav eylüldeyse bana ıyı netlerin tebrık ederm. Kaç alman gerekıyor bılmıyorum ama alacagından şüpem yok.

Evet canım Eylülde, teşekkür ederim. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşalım burada bir kutlama yapalım :97:
 
2012 Yargı Yayınları Genel Yetenek - Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti Toplam 5 Kitap 7500 Soru bu kıtabı kullanan varmı aranızda nasıl memnunmusunuz

Ben yargıyla hazırlanmıştım Dgs'ye.
Şuan konu anlatımlı, 5000 soru bankası ve deneme seti de var elimde. Eğer alacaksan yargıdan tereddüt etme.
 

Ben datadan bitirdim çok sevdim kime sorsam ağırlığından şikayet etti bende mi problem var acaba
Ama hangi kitabı var sende o da var. Elinde başka hangi konu anlatımlıların var?
Tarih okunarak akılda kalmaz, hemen yarın ilk işin aklından tüm olumsuzlukları atıp masaya otur.
Tatihten başlamanı öneririm. Bende bildiğin 0 dım. Atatürk ilkelerini bile karıştırıyordum Dediğim gibi konuyu oku, özetini çıkar. ( ama özetler özet gibi olsun kısa ve net)
Sonra video oku ve elinde ne kadar soru var bilmiyorum, onlardan konuyla ilgili testleri çöz.
Diğer gün, konunun kalan yarısına veya yeni konuya geçtiğinde geldiğin yere kadar oku. Böyle böyle ne kadar ilerlediğini göreceksin.
Konular biraz ilerlediğinde ve artık tekrarla oturttuğunda pegemin ders notlarına geç, hafta bir-iki kez oradaki tekrarları oku.
Coğrafyada çok kötü değilsen video izleme, bol soru çöz.
Vatandaşlıktan hele hiç korkma ben tırsıyodum resmen :18: Şimdi çok sevdim Yorum olmadığı için çok net bir ders.
Türkçe zaten konuyla değil, soru çözerek geliştirilir.
Matematikte video izlemelisin. İhtiyacın matematik konu anlatımlı kitabını çok övmüşlerdi bende netten indirdim baktım. Gayet güzel anlatmış. Zaten günde bir konu rahatlıkla çalışabilir matematikte. Sonra soru çözersin. Sözel bir dersle de çalışabilirsin matematiği ayrı bir zamanda ayırabilirsin.
Eğitim konusunda bilmiyorum nasıl dersler ama dediğim gibi onlara da çalışabilirsin. İhtiyacın eğitim videolarını izleyebilirsin.
Aklıma gelen bunlar, kaçırdığım nokta varsa söyle canım
 
yok gayet net oldu:)data ağır biraz ama sen tuhafsın:))ama ondan çalşcam güzel kitap a dan z ye tarih

öle yapayım ya yarın masaya geçip başlamak şart

Allah razı olsun canım
 
dün 200 soru çözdüm. Bugün de vatandaşlık konu çalıştım cografyadan da 300 soru çözdüm bu hafta fazla yüklendim sanırım... nasıl uyuduğumu bilmiyorum :))
 
ben de açıköğretimin sitesine takıldım biraz güzel hazırlamışlar. e alıştırma varmış.
evet tekrarları yani bir gün türkçe ve coğrafyaya mı ayırsam acaba soru çözsem onları da unutmamam lazım. yoksa konuları şöyle bir gözümle tarasam mı bilemedim.
 
Ben yediiklimi çok beğeniyorum cnm
İhtiaç en iyisi tabiki
Bide ihtiyacın konu anlatımlı matını tek geçerim tüm konu anlatımlılara
tşk ederim canım.. ihtiyacın konu anlatımlı kitabı var ben maalesf köklü sayılarla basım dertte hep yanlıslarım onlardan cıkıyor ouzen guvenderin öss matını aldım ama bide cozumlu soru bankası olarak 7ıklımı deneyeyım yarın alacagım :)
tşk ederim denemem, 7iklim ve istikrarı baktım az önce netten kazananlar yazmıslar bende direk aktarıyorum buraya..
istikrar,beyazkalem,fem tavsiye ediyorlar ,7iklim içinde zümre baskanı vardı adını unuttum şimdi bi hoca işte 7iklimde o hocanında katkıları varmıs bunu özellıkle vurgulamıslar yani.. yarın alacagım istikrar,7iklimi beyazkalemin cozumlu soru bankası varsa ondanda almak istiyorum bakalım..

canım masallah sana netlerin bence gayet guzel bide sen eylulde gırcektın demi ozamana kadar netlerini daha da cogaltacagına biliyorum üzülme bakıyım
 
bugun vatandaslıga gırıs yaptım.. anayasa konularına aşinayım ben okulum derslerınden hatta gecemediğim derslerden biride anayasayla ilgili bi derss burdada çıktı karşıma.. belki bu sayede verırımde kurtulurum yaaaa :18: (maliye bölümüm)

yarın mat calıscam

konular bıttıkten sonra konuları anlamak adına testler cozuyorum ben,ondan soru cozmekten saymıyorum cunku soru bankasından cozmuyorum karısık kusuruk değil yani quiz gibi dusunmek gerek.. yoksa saymalıyım ki?
 

sen neden üzülüyorsun ki canım ya netlerin gayet güzel. maşallahh
matematiğini az bulmuşsun ama ben o kadarını bile yapamıyorum. bu aralar iyice düştüm üzerine .halledicem inşallah onu da.
eylüle daha zaman var , netlerin daha da yükselecek zamanla. üzülme...
bu arada geçmiş olsun, umarım test sonuçların iyi çıkar, korktuğun gibi olmaz.
 
Bu ayı saymıyorum ki az zaman kaldığını anlasın beynim derslere yüklensin diye Ben zaman az kalınca panikten daha verimli ve çok çalışıyorum da :) Okulda da böyleydim hep son gün daha çok verimli çalışırdım diğer günler verimsiz az az bakardım Evet çok çalışalım :)) Tembel kocam yok ama bende de tembel baba mevcut :)) Sürekli ders çalışırken bi şeyler istiyor diyorum ders çalışırken beni rahatsız etme kendi işini kendin yap ara verdiğimde iste ne istiyosan diyorum ama nerdee taa içerden bağrıyo kızım şimdi bana bir bardak çay getirir diye Ben odamda ders çalışırken hem de

2012 Yargı Yayınları Genel Yetenek - Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti Toplam 5 Kitap 7500 Soru bu kıtabı kullanan varmı aranızda nasıl memnunmusunuz

fattum bende o kitaplar var bana çok zor gelmişti ama neden zor geldiğini yeni anladım mesela tarihte osmanlı kültür uygarlık sorularının içine dağılma duraklama gerilemeyi eklemiş oralardan sorular sormuş ben tabii o konulara çalışmadan önce kültür uygarlık çalıştım ve yetersiz kalmıştım soruları çözerken. MAtematikle Türkçesi güzel anayasa da zaten tüm kitaplarda abartı sorular oluyor genelden çıkıp nerde ayrıntı bi şey var soruyorlar sanki hukuktan sınava giriyoruz sanırsın yargı da öyle ilk konu için söylüyorum diğerlerine bakmadım yargıdan. Bir de tarihte bi konu testini çözerken çalışmadığın konuları da araya sıkıştırıyo bilmeni istiyor yargı yeni öğrenen biri için pek uygun değil yargı anca konular bittikten sonra güzel olur tekrar amaçlı olarak. Coğrafyasını da hiç çözmedim bilemiycem.
 
Son düzenleme:
2012 Yargı Yayınları Genel Yetenek - Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti Toplam 5 Kitap 7500 Soru bu kıtabı kullanan varmı aranızda nasıl memnunmusunuz

Bende yargının tek soru bankası var
Tüm dersleri içeriyo ve 5555 sorulu
Onu en sona bıraktığım için çözmüyorum
Allah izin verirse tekrarımı ondan yapmayı düşünüyorum o yüzden ayırdım
 
Bu çok hoşuma gitti
 

soruları aynı olsa ayrı ayrı piyasaya sürmezler sanırım yazaları da farklı,
onların bende eski 5000 soru olanı var yazarları tamamen farklı da.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…