arkadaşlar bana çlışma programlarınızdan bahsedermisiniz.yeni başlıycam en iyi nasıl olur bilemiyorum
140.sayfada hepsi var linklerin.
ben de aöf harç parası yatırmaya gittim maaş günüymüş bugün yatıramadan geldim çok kalabalıktı. daha derslerine de başlamadım sevgi meleği senin nasıl gidiyor bitirdin mi bir dersi?
Arkadaşlar burda bi arkadaş elinde pelin hocanın tarih mp3 leri olduğu söylemişti. Tarihten mp3 e ihtiyacım var elinde olan varsa gönderebilir mi ? Pelin hoca ya da başka önerdiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim..
canım o bendim galiba :26: ama linkleri kaybettim.. geçenlerde bir arkadaş daha istemişti veremedim
canım ben başlayamadım nedense bilmiyorum kpss çalışıyorum çok oyalıyor beni. bir konuyu birkaç günde anca bitirebiliyorum. ya sorma çok pahalı. ne yapıyorlar ki bir sınavlara gidiceğiz o kadar. sanki ders anlatıyorlar bize.Ben pazarlama yönetiminden başlamıştım ya canım daha bitiremedim onu. Ancak 7 ünite oldu. Bir ünite daha çalışıcam bugün bitiyor o ders.
Sonra ybs geçicem. ondan sonra 2 hukuk en sonda sayısal olanları. Pazarlama da herşeyi biliyorum ben aslında direk geçsem iyi olurdu ama bilmediğim birşey çıkar belkidiye çalıştım iyi de oldu. Sen neden başlamadın hala? 1 ünite en fazla 1 saat alıyor. Hiç kpss arasına olmadı bu iş ama mecburuz artık. 500 tl hiç acımadan aldılar ya şaka gibi. ben örgünde bu kadar harç vermedim
canım ben pelin hocanın tarih videoları indirip mp3 e çevirip upload edip linkleri vermiştimama linkler maalesef yok artık bendede
hukuk işletme ayrı ayrı kitaplar mı acaba. bi de bu yıldan kitapları alarak doğru mu yapıyorum basımda falan bi farkllık olmaz dimi seneye.
KPSS kitapları her sene yeni basım yapar. Çalışacaksan bu sene al vakti boşa geçirmemek için ama yok çok çalışamam diyorsan seneye almanda fayda var.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bugün tarihten 236 soru çözdüm konu tekrarı yaptım bir de bugünlük bırakıyorum çünkü yoruldum yarın devam edeceğim
Ama çok rahatladım az çalışıyorum diye suçluluk hissediyordum geçti ohh bee dünya varmış:119:
ben de bugün tarihten 215 soru çözdüm dünde 305 soru çözmüştüm ohh vallaa ben de çok rahatladım...
160 soru daha var çözülcek cephelerden sonra tamamdır...
şu tarih bi bitse coğrafyaya geçmek için sabırsızlanıyorum valla :)))
bugun oglusumla rekoru kırdım 305 soruda ben cozdummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?