2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

140.sayfada hepsi var linklerin.

ben de aöf harç parası yatırmaya gittim maaş günüymüş bugün yatıramadan geldim çok kalabalıktı. daha derslerine de başlamadım sevgi meleği senin nasıl gidiyor bitirdin mi bir dersi?
 
arkadaşlar bana çlışma programlarınızdan bahsedermisiniz.yeni başlıycam en iyi nasıl olur bilemiyorum


Canım endıse yapma halledersın, aslında ınsan sınava yakın calıstıgını unutmuyor, son ay bıle tekrarlar yaparsan bu ısı basarırsın

Matematıgın ıyıyse konu anlatımlı bır kıtaptan hızlı hızlı konuları calıs ve her konuyla ılgılı sorular çöz. sözel derslerden ıse hergun bır konu hedefle kendıne. Konu bıtmeden test çözme. En az ıkı tane konu anlatımlı kıtabın olsun.

son ay da hergun 1 deneme sınavı ve deneme sınavında yapamadıgın sorularla ılgılı konulardan ılgılı kısmı calısırsın
 

Ben pazarlama yönetiminden başlamıştım ya canım daha bitiremedim onu. Ancak 7 ünite oldu. Bir ünite daha çalışıcam bugün bitiyor o ders.
Sonra ybs geçicem. ondan sonra 2 hukuk en sonda sayısal olanları. Pazarlama da herşeyi biliyorum ben aslında direk geçsem iyi olurdu ama bilmediğim birşey çıkar belkidiye çalıştım iyi de oldu. Sen neden başlamadın hala? 1 ünite en fazla 1 saat alıyor. Hiç kpss arasına olmadı bu iş ama mecburuz artık. 500 tl hiç acımadan aldılar ya şaka gibi. ben örgünde bu kadar harç vermedim
 
itiraf edeyim kızlar ben bir kaç gündür az ders çalışıyorum:26:
Tarih çalışıyorum ama çok az çok az her gün 5-6 sayfa okuyorum tekrar ediyorum tüm gün unutmayım iyice otursun diye, hatta gece yatınca aklıma geliyor kafamdan tekrar yapıyorum uyumadan Osmanlı duraklama gerileme bitti ama test çözmedim hiç. Ama bugün tekrar yapmam gereken yerler var onları tekrar edip onlardan test çözmem gerekiyor. Önce onları halledip aradan çıkarcam. Bugün de hiç çalışmadım şimdi başlayacağım. Sonra da osmanlı duraklama gerilemeden test çözer günü kapatırım herhalde. Akşam da yazarım hangi dersten kaç soru çözdüm diye.
 

canım o bendim galiba :26: ama linkleri kaybettim.. geçenlerde bir arkadaş daha istemişti veremedim


kızlar bahsettiğiniz link bu mu

KPSS Tarih sesli anlatımlar | Online Kpss-Kpss Hazırlık - Kpss Testleri - Kpss Soruları - Çözümlü Sorular İndir
 
canım ben başlayamadım nedense bilmiyorum kpss çalışıyorum çok oyalıyor beni. bir konuyu birkaç günde anca bitirebiliyorum. ya sorma çok pahalı. ne yapıyorlar ki bir sınavlara gidiceğiz o kadar. sanki ders anlatıyorlar bize.
 
Son düzenleme:
kızlar ben de mata yeni başladım çözümlemedeyim.biliyorum konuları ama fire vermek istemiyorum sırasıyla bütn konuları bitirmeyi düşünüyorum..siz hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz kpss
 
ben bu yıl 3.sınıftayım girmeyi düşünüyorum tecrübe açısından.seneye 4.sınıfın dersleri kpss bi de alandan girmeyi düşünüyorum ağır olcak. o yüzden şimdiden fırsat buldukça çalışmak istiyorum gk gy ten hangi kitapları alim. bi de alan dersleri için hangi yayınları tavsiye edersiniz???????? hukuk işletme vs.
 
hukuk işletme de yargı iyi diyorlar benim alanım olmadığından bilmiyorum pek.ama ihtiyac gkgy de en iyisi
 
hukuk işletme ayrı ayrı kitaplar mı acaba. bi de bu yıldan kitapları alarak doğru mu yapıyorum basımda falan bi farkllık olmaz dimi seneye.
 
a grubub kitaplarından fiyatları biraz pahalı sanırım ben çeko okuyorum hangi kitapları alcam şimdi.sgk bağkur maliye bakanlığı istiyorum
 
hukuk işletme ayrı ayrı kitaplar mı acaba. bi de bu yıldan kitapları alarak doğru mu yapıyorum basımda falan bi farkllık olmaz dimi seneye.

KPSS kitapları her sene yeni basım yapar. Çalışacaksan bu sene al vakti boşa geçirmemek için ama yok çok çalışamam diyorsan seneye almanda fayda var.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün tarihten 236 soru çözdüm konu tekrarı yaptım bir de bugünlük bırakıyorum çünkü yoruldum yarın devam edeceğim
Ama çok rahatladım az çalışıyorum diye suçluluk hissediyordum geçti ohh bee dünya varmış:119:
 

ben de bugün tarihten 215 soru çözdüm dünde 305 soru çözmüştüm ohh vallaa ben de çok rahatladım...

160 soru daha var çözülcek cephelerden sonra tamamdır...

şu tarih bi bitse coğrafyaya geçmek için sabırsızlanıyorum valla :)))
 

bugun oglusumla rekoru kırdım 305 soruda ben cozdummmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…