Bende ıhtıyacın konu anlatımlı setlerı, yaprak testlerı var.valla bende sadece ihtiyacın konu anlatımlı seti var.. onun dışında herşeyi internetten indirdim
Kızlar ben şimdi matematiği çalışıyorum.
Denemem senin çalışma yöntemini okudum da şey sorcaktım.
Ben bi konudan 250 soru çözmeye çalışıyorum diğer konuya geçmeden önce..
Bunu 100 indirip konularımı bitirsemki bi an önce kararsız kaldım.:26:
Ben konu sonlarında en fazla 300 çözdüm şuan hiçbir sorunda yaşamıyorum. Tekrar ve testlerle oturuyor zaten.
Ama 150 den inme derim yeterli olur.
Tamam ozman cnm bnde gidiyim 250 soruyla inşallah cnm.
cnm ben en az 500 çözüyorum ...
mesela tarihten kurtuluş savaşı cepheleri çalıştım dün ve bugün....
çözülcek tam 650 sorusu var 305 ini bugün çözdüm..yarın da devam edicem..
sonra tekrarlarla daha güsel oturcak konular nasipse...
Masallah 650 testi nerden buluyorsunuz. Ben 2010da tarıhten 2 yanlıs yaptım ama her konudan maksımum 200-250 cozuyordum. Karısık sorularda cozuyordum tabii. Tarihe çok çalışmıstım fakat bu sefer de cografya ve vatandaslık zordu tarıhe o kadar calısmasaymısım da olurmus:)
arkadaşlar bana çlışma programlarınızdan bahsedermisiniz.yeni başlıycam en iyi nasıl olur bilemiyorum
matematik nasıl zayıfsa her gün olsun yanında da bir türkçe bir coğrafya olabilir. dönüşümlü olarak.arkadaşlar bana çlışma programlarınızdan bahsedermisiniz.yeni başlıycam en iyi nasıl olur bilemiyorum
Arkadaşlar burda bi arkadaş elinde pelin hocanın tarih mp3 leri olduğu söylemişti. Tarihten mp3 e ihtiyacım var elinde olan varsa gönderebilir mi ? Pelin hoca ya da başka önerdiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim..
canım o bendim galiba :26: Ama linkleri kaybettim.. Geçenlerde bir arkadaş daha istemişti veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?