sevgi meleği ney satıyorlar kitap mı cd mi parası ne kadarmış merak ettim ?
Canım düet matematik diye birşey çıkarmışlar. Mizahi bir şekilde anlatıyorlar. 6 günde mat bitiyormuş.
Normal seminerleri 1000 TL, cd olarak da 250 TL.
Ben hayatta vermem.
Canım düet matematik diye birşey çıkarmışlar. Mizahi bir şekilde anlatıyorlar. 6 günde mat bitiyormuş.
Normal seminerleri 1000 TL, cd olarak da 250 TL.
Ben hayatta vermem.
200 liraymış canım sanırımsevgi meleği cnm hafıza teknikleriyle osm tarihi 3 gün dio ?
onun fiatını bulamadım bi türlü ne kadar acaba bilgin var mı cnm ?
al bendende o kadar canım bılsem işe yarıyor bin lrada veririm ikibinde zira matematik kabusum oldu benımSelam arkadaslar doğru mu sizce bu duet mat ısı? Benim kafam almıyor bir türlü de.
Kendi sitesinde yazıyor derslerin ücretleri canım.sevgi meleği cnm hafıza teknikleriyle osm tarihi 3 gün dio ?
onun fiatını bulamadım bi türlü ne kadar acaba bilgin var mı cnm ?
Sadece örnek videolara bakarak kesin birşey söyleyemeyiz ama çağ dışı bir teknik kullanmamışlar şahsen.Selam arkadaslar doğru mu sizce bu duet mat ısı? Benim kafam almıyor bir türlü de.
Bence de denemem, dershanelerden geçtim 1000 tl inanılmaz çok kitap alınır.Bende hayatta vermem o kadar parayı yaa resmen adam soyuyorlar
dersaneler bile o kadar pahalı değil üstelik kaç saat ders veriyor adamlar bi de üstüne bir sürü kitap veriyorlar. 1000TL ile piyasadaki tüm kitapları satın alırsın yaa
selam arkadaşlar ben üniv. son sınıftayım. kpssye hazırlanıyorum ama tam anlamıyla başlamış sayılmam. yani türkçe bitti, matematik ve geo.yu yarıladım. ama tarih, coğrafya ve vatandaşlık derslerine daha hiiiiç başlamadım. sayısalım iyi hedefim 90+ ama sözelim kötü. sizce evde kendim çalışarak hedefime ulaşır mıyım_? yoksa dershaneye gitmeli miyim_? lütfen fikir verin :26:
arkadaşlar ortadoğulular dershanesinin dvdleri konusuna açıklık getiriyorum.aradım konuştum.düet matematik 300 tl,tarih 200 tl.diğer dersler yok
Fattum bende çok kitap var sayayım sana sadece soru çözdüklerimi yazıyorumkızlar hangı kaynaklardan soru cozumu yapıyorsunuz yazabılırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?