bEN İNSANLARA İYİLİK YAPMAYA ÇALIŞTIKÇA HEP TAŞ YİYORUM KAFAMA GERÇEKTEN.
O KADAR UĞRAŞTIM VİDEOLARDAN SLAYTLARI ALIP AYARLAMAK SAYI VERMEK VS İÇİN.
SANIRIM BİR TEK KENDİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK DAHA MANTIKLI
O KADAR YIRTINIYORUM BURADA LİNK VERİCEM KAYNAK VERİCEM DİYE
HERKES GÖRSÜN İSTİYORUM ÜSTÜNE
ALDIĞIM YORUMLAR ÇOK KOYDU
GERÇEKTEN YAZIK DİYORUM...
KIZLAR SİZE SÖYLEMİYORUM ALINMAYIN
bEN İNSANLARA İYİLİK YAPMAYA ÇALIŞTIKÇA HEP TAŞ YİYORUM KAFAMA GERÇEKTEN.
Çok fena bozuldum ya anlatamam.
Yorum yaptığını sanan varlık diyim artık.
Sağolun kızlar.
Benim kötü bir niyetim olsa burdan ne elde edebilirimki.
Kendi yaptığım kaynakları bile geliyorum paylaşıyorum.
Ama yaranılmıyorki arkadaş..
KIZLAR AZ ÖNCE Bİ KİTAP SİPARİŞİ VERDİM GENEL YETENEK GENEL KÜLTÜR 5000 SORU PEGEM YAYINLARININ 2012 BASIMI 14,99 TL YE HEMDE KARGO ÜCRETİ YOK.İLGİLENENLER OLURSA kpsskitabi.com
Bende sizleri çok seviyorum :)
benim oğlan az daha izin verse çok daha burda olucam ama anca bu saatlerde
günaydın kızlarbEN İNSANLARA İYİLİK YAPMAYA ÇALIŞTIKÇA HEP TAŞ YİYORUM KAFAMA GERÇEKTEN.
sevgi meleği seni kim üzmüş bilmiyorum ama bu gurpta su ortamda huzur bozan varsa cıksın gıtsın ben kendı adıma konusucam ben cok fayfadı goruyorum lınklerden bılgı paylaşımlarından herşeyden cok tesekkur ederım burası benım ıkıncı evım gıbı sızlere gun ıcınde muhakak bakıyorum takıp edıyorum adınızıda kpss arkadaslarım kyodum esım bazen pc basında oluyor kalk ıkı dakıka grubuma bakıcam dıyorum bende bagımlılk yaptınız
Siteyi inceliyorum da şimdi. Kargo ücretinin olmaması güzelmiş. Kapıda ödeme olayı da varmış. Kredi kartı kullanmıyorum da.
Eline ulaşınca haber eder misin? Link için de teşekkür ediyorum.
rica ederim canım nedemek hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız.2 saat önce kargo geldi elime ulaştı.dün siparişini verdim akşama doğru bugün elimde süperler ya.biraz baktım inceledim gerçekten güzele benziyor.hemen konuları bitirip soru bankasına geçmem gerekiyor.bence çok uygun kargo parası ödemedim.5 tl ceptegüzel kitaplar var sitede biraz inceledim.ama biri bitmeden başka kitap almıcam boşuna yer kaplamasın odamda.önümde zaten baya var gözüm korkuyo kitaplar çoğaldıkça
kızlar ya benim kafam yine allak bullak oldu... bu kpss B sınavı HER YIL kpss A ile birlikte yapılan sınav değil mi ??? ben iktisat 3 teyim şuan. Bu yıl ortaöğretim sınavına giriyim nasıl olsa kpss b ve kpss a dan tercih yapma hakkım yok dedim. ama bugün bi arkadaş bu sene kpss b e gir eğer b ye girmezsen mezun olduğun sene kpss b olmadığı için tercih yapma hakkında olmaz dedi. ve yine kafam karıştı !!! biri bana şunu açıklasın nolurr :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?