- Konu Sahibi minikburun
-
şimdi şöyle bir durum gelişti.. tırsmaktayım gençleeeeeerrrr. napcaz bu kpss'yi? olsun artık bu yıl, bitsin geçsin gitsin yav.. bu strese dayanılmazzzzzzz
eğer izmir deyseniz Ebim kpss yi tavsiye edebilirim. ben devam ediyorum ve oldukça memnunum . matematiğiniz kötüyse özellikle görüşmenizi tavsiye ederim. normal prıogramda 3 saat matematik görüyoruz + 4 saat te ek ders var. haftada sadece 7 saat matematik. önumuzdeki ay da etutlr başlayacakmış.
kızlar bende hazırlanıyorum. beni de aranıza alın:) dershaneye gidiyorum. bu sene ilk hazırlanış.. bakalım. hedef 88
merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor dört gündür motive olamıyorum kendimi zorluyorum okuduğumu da o zaman anlamıyorum sizler nasılsınız
dayanılıyoo anacımm mecburr napıcazz başkaa:26:
3.hazırlanısımm yaaa allahımm bu sefer olsun bariiiiiiiiii
bana göre sınav zor değildi fakat vakit yetirememe problemi vardı
turkcede uzun paragraf ve dilbilgisi coklugu
matematık düşündürücü sorular
tarih bir kaç tane soru dışındakiler iyiydi
cografyam oldum olası kötüdür
anayasa kısmında günceller kolaydı bence sınavdan 2 gun once bakmama ragmen yapabıldım
sızın nasıldı kac net beklıyorsunuz
valla türkçede takıldığım sorular vardı..matematikte o üç birbirine bağlı soru ve lamba sorusu zordu..vatandaşlıkta saçma sorular vardı..coğrafya zaten kitap bilgisinden çok güncel bilgiler sormuştu..evet günceller çok kolaydı..ne zaman açıklancak acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?