• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss b'ye hazırlananlar buraya :)

Merhaba bende kpss ye çalışıyorum yeni başladım sayılır, umarız umduğumuzu buluruz.

Ne kadar çetrefilli olsa da şansım olsada (ki olmayacağı kesin) TRT için bende çalışmaya başlıcam.Radyo tv mezunuyum ama hala tercihlerle alakalı bilgiye ulaşamadım.ayrıca bölüm dışı bölüm ataması insanlar nasıl seçebiliyor.Ne kadar sağlıklı bir düşünce? Ben tamamen karmaşadayım çünkü Trt'den başka bir yolum gözükmüyor.Ama başka bölümden atama istersem benden 1 puan geride olupta senelerdir deneyen insanları düşününce biraz kızıyorum kendime..Ne de olsa işletmeci, gıda mühendisi,elektrikçi hep Trt'de :)

nerdeyse her sektörde alan dışı çalışan dolu tatlım.mesela bankalar iibf mezunları çok azmış gibi mühendislikleri de alıyor

Ben de varım kızlaaarrr,motivasyona ve gaza gelmeye ihtiyacım var sanırım yoksa hem iş hem ders çalışma nasıl olacak hiç bilmiyorummm..Allah yardımcımız olsun..

amiiiinnnn cancağzım :) bende çalışıyordum bıraktım. bu yılımı kpss'ye ayırdım tamamen :37: motivasyonunu yüksek tutmaya çalış, çok istersek yapamayağımız şey yoktur kızlaaarrr :nazar:

Eveet bende hazırlanıyorum hem ygs'ye hem kpss'ye hazırlanıyorum bakalım hayırlısı :1: şu an ygsye çalışıyorum ygsden 5 ay sonraya geliyo kpss ona da o zaman ağırlık vereceğim 2010 puanm 78,5 . Sabah gazetesinin verdiği kuponları biriktirmeye başladım bugun sınav akademinin 5 kitabını veriyo onları almayı düşünüyorum yargı aldım bide işte bakalım ne olucak :26:
herkese bool şans:61:

öncelikle hoşgeldin aramıza canım. geçen yıl puanın geyet iyimiş bu yıl daha daha iyilerini yapacağına inanıyorum <3 sabah gazetesinn verdiği kitapların kalitesi nasıldır bilemedim. ihtiyaç akdeminin kitaplarını alıcam ben de bu hafa
Allah herkesin gönlündekini versin

bende 2012 kpss için hazırlanıyorum dersaneye yazıldım . çok hırslıyım arkadaş :) hedefim 90 inşallah önlisans pazarlama mezunuyum oyüzden yüksek puan almam şart hepimize bol şans[/QUayn
inşallah hepimiz alırız 80-90 :13: Beni de bişeyler acayip kamçılıyor, bu yıl benim ve benım gibi düşünenlerin yılı olsuuun tatluşlaaarr:9:

arkadaslar merhaba ...kpss konusunda bılgım cok az ..özellikle bu kpss a kpss b ne oluyor ..benı aydınlatırsanız sevınırımm...

merhaba canım kpss a alan derslerini de içeren bir bölüm çalışma alanları da kpssB'ye göre daha farklı. kpss B ise genel kültür genek yetenek olarak ikiye ayrılıyor

merhaba canım kpss a alan derslerini de içeren bir bölüm çalışma alanları da kpssB'ye göre daha farklı. kpss B ise genel kültür genek yetenek olarak ikiye ayrılıyor

teşekkür ederimm benimde hedefımm 90 puan ...çook karalıyım...henüz başlamadım çalışmaya...evde bı takım ıslerım var cocugum hasta ınsallah bayramdan sonrakı hafta baslıcam ve palnı oturtucam kafamda...sızce evlı cocuklu ve caısan bı bayanın planı nasıl olmalı...:6:

haydi kızlar azmin elinden hiç birşey kurtulamaz. kesin kararlıyız dimi? 2012 bizim yılımız olsun :) :nazar::nazar:
bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
malesef yine varım..
86 almış biri olarakkk
malesef atanamayan biri olarak...

Ne kadar çetrefilli olsa da şansım olsada (ki olmayacağı kesin) TRT için bende çalışmaya başlıcam.Radyo tv mezunuyum ama hala tercihlerle alakalı bilgiye ulaşamadım.ayrıca bölüm dışı bölüm ataması insanlar nasıl seçebiliyor.Ne kadar sağlıklı bir düşünce? Ben tamamen karmaşadayım çünkü Trt'den başka bir yolum gözükmüyor.Ama başka bölümden atama istersem benden 1 puan geride olupta senelerdir deneyen insanları düşününce biraz kızıyorum kendime..Ne de olsa işletmeci, gıda mühendisi,elektrikçi hep Trt'de :)
bende mühendisim trt ye de girildiğini bilmiyorum..
tatlım gıdacılara kızma ya bizi tarım bakanlığı almıyorki onlarda napsın yazıyorlar..
çalışamamak çok kötü bi durum.
nereye alım olsa şartlar tutyorsa başvuruyoruz..

Kızlar bende lise mezunuyum bu durumda b oluyorum değil mi? Siz nerelerden calişiyorsunuz ben hic azimli biri olamadım şu okul konusunda :14: ve cok pişmanım :14: Allahın izniyle bu sene kpss ye gireceğim ama nasıl bir yol izlemeliyim. Kitaplarimi nereden almalıyım? Kayıt için nerelere basvuruyoruz ? hiçbir bilgim yok :26:

öncelikle hoşgeldin aramıza canım. geçen yıl puanın geyet iyimiş bu yıl daha daha iyilerini yapacağına inanıyorum <3 sabah gazetesinn verdiği kitapların kalitesi nasıldır bilemedim. ihtiyaç akdeminin kitaplarını alıcam ben de bu hafa
Allah herkesin gönlündekini versin

Amiiinn öncelikle :1:
bende yargı aldım gecenlerde iyi gibi

merhabalar kızlar bende aranızdayım. 2010 da aldıgım puan 68 :44: ama mazur görün o aralar evlenmekle mesguldüm :9:

şimdi perperişan işten çıkıp koşturuyorum dersane arıyorum umarım münasip bi dersane bulunca hemencikin kayıt yaptırcam dersler çoktan başlamış bile. öncelikli olarak ben b grubu yani mühendisim. üzerinize afiyet orman mühendisi :D Rabbimin izniyle altından kalkıp süper ötesi puanlarlayerleşelim devletceğizime :)

ben sayısalcı oldugumdan dolayı sorunum TARİH, Allah muaaffak etsin valla :18:
kayseriden bana ders tavsiye etcek var mııııı

Ben de geldim üniversite son sınıftayım hem okul hem de kpss bu yıl ki hedefim. Dershaneye de başladım ama benim de sizin gibi motivasyona ihtiyacım var. Bir ara gaza gelip kitap kalmaya kalktım ama henüz soru bankaları basılmamış bu yıl. Anlamıyorum neden bu kadar geç basılıyor bu kitaplar. Kpss başlamak için erken mi onu da bilemiyorum fakat sayısal çıkışlı olduğum için özellikle tarih ve vatandaşlıkta altyapım hiç yok gibi.

teşekkür ederimm benimde hedefımm 90 puan ...çook karalıyım...henüz başlamadım çalışmaya...evde bı takım ıslerım var cocugum hasta ınsallah bayramdan sonrakı hafta baslıcam ve palnı oturtucam kafamda...sızce evlı cocuklu ve caısan bı bayanın planı nasıl olmalı...:6:

çok geçmiş olsun canım, çocuğun inşallah biran önce iyileşirr. valla ben sana ne diyim boş vakit bulduğun her an çalış :D Allah yardımcın olsun :48:

kızlaaaaaarrr neler yapıyosunuz? kimseden ses çıkmıyo? çalışmalar ne durumda?

ben 3-4 gundur rahatsızdım çalışamadım bugun ucundan acık baslarsam pazartesı devam ederım ancak aesım oglen paydos yapıyor o gelıncede ben ders çalısamıyorum hafta sonuda evde yanı pazartesı yenıden sıkı devam edıcem ıns.

çok geçmiş olsun canım, çocuğun inşallah biran önce iyileşirr. valla ben sana ne diyim boş vakit bulduğun her an çalış :D Allah yardımcın olsun :48:

çook sağol...dediğin gibi boş vakit buldukça çalışsam iyi olucak sanırım...uykumdan feraget etmem şart...bızım kız uyudugunda meselaa...hepinize başarılar diliyorumm...

merhaba arkadaşlar ben aöf 4 yıllık işletme mezunuyum 2012 kpss için dersane hayalleri düşünürken hamile kaldım şuan 7,5 aylık hamileyim o yüzden evde çalışıyorum dersleri :) 2012 ihtiyaçın modüler setini aldım matematikten başladım çalışmayaa daha yeni başladım belki geç kaldım ama doğum olana kadar aralıksız 5-6 saat çalışmayı düşünüyoruminş. herkez için hayırlısı olur ....

valla kızlar matematikten ve tarihten korktuğum gerçeğini gizleyemiycem:2: günde 6 saat çalışmaya çalışıyorum ben de:46:

Back