- Konu Sahibi minikburun
Merhaba bende kpss ye çalışıyorum yeni başladım sayılır, umarız umduğumuzu buluruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar çetrefilli olsa da şansım olsada (ki olmayacağı kesin) TRT için bende çalışmaya başlıcam.Radyo tv mezunuyum ama hala tercihlerle alakalı bilgiye ulaşamadım.ayrıca bölüm dışı bölüm ataması insanlar nasıl seçebiliyor.Ne kadar sağlıklı bir düşünce? Ben tamamen karmaşadayım çünkü Trt'den başka bir yolum gözükmüyor.Ama başka bölümden atama istersem benden 1 puan geride olupta senelerdir deneyen insanları düşününce biraz kızıyorum kendime..Ne de olsa işletmeci, gıda mühendisi,elektrikçi hep Trt'de :)
Merhaba bende kpss ye çalışıyorum yeni başladım sayılır, umarız umduğumuzu buluruz.
Ben de varım kızlaaarrr,motivasyona ve gaza gelmeye ihtiyacım var sanırım yoksa hem iş hem ders çalışma nasıl olacak hiç bilmiyorummm..Allah yardımcımız olsun..
Eveet bende hazırlanıyorum hem ygs'ye hem kpss'ye hazırlanıyorum bakalım hayırlısışu an ygsye çalışıyorum ygsden 5 ay sonraya geliyo kpss ona da o zaman ağırlık vereceğim 2010 puanm 78,5 . Sabah gazetesinin verdiği kuponları biriktirmeye başladım bugun sınav akademinin 5 kitabını veriyo onları almayı düşünüyorum yargı aldım bide işte bakalım ne olucak :26:
herkese bool şans![]()
bende 2012 kpss için hazırlanıyorum dersaneye yazıldım . çok hırslıyım arkadaş :) hedefim 90 inşallah önlisans pazarlama mezunuyum oyüzden yüksek puan almam şart hepimize bol şans[/QUayn
inşallah hepimiz alırız 80-90 :13: Beni de bişeyler acayip kamçılıyor, bu yıl benim ve benım gibi düşünenlerin yılı olsuuun tatluşlaaarr![]()
arkadaslar merhaba ...kpss konusunda bılgım cok az ..özellikle bu kpss a kpss b ne oluyor ..benı aydınlatırsanız sevınırımm...
merhaba canım kpss a alan derslerini de içeren bir bölüm çalışma alanları da kpssB'ye göre daha farklı. kpss B ise genel kültür genek yetenek olarak ikiye ayrılıyor
bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhaydi kızlar azmin elinden hiç birşey kurtulamaz. kesin kararlıyız dimi? 2012 bizim yılımız olsun :)![]()
bende mühendisim trt ye de girildiğini bilmiyorum..Ne kadar çetrefilli olsa da şansım olsada (ki olmayacağı kesin) TRT için bende çalışmaya başlıcam.Radyo tv mezunuyum ama hala tercihlerle alakalı bilgiye ulaşamadım.ayrıca bölüm dışı bölüm ataması insanlar nasıl seçebiliyor.Ne kadar sağlıklı bir düşünce? Ben tamamen karmaşadayım çünkü Trt'den başka bir yolum gözükmüyor.Ama başka bölümden atama istersem benden 1 puan geride olupta senelerdir deneyen insanları düşününce biraz kızıyorum kendime..Ne de olsa işletmeci, gıda mühendisi,elektrikçi hep Trt'de :)
öncelikle hoşgeldin aramıza canım. geçen yıl puanın geyet iyimiş bu yıl daha daha iyilerini yapacağına inanıyorum <3 sabah gazetesinn verdiği kitapların kalitesi nasıldır bilemedim. ihtiyaç akdeminin kitaplarını alıcam ben de bu hafa
Allah herkesin gönlündekini versin
teşekkür ederimm benimde hedefımm 90 puan ...çook karalıyım...henüz başlamadım çalışmaya...evde bı takım ıslerım var cocugum hasta ınsallah bayramdan sonrakı hafta baslıcam ve palnı oturtucam kafamda...sızce evlı cocuklu ve caısan bı bayanın planı nasıl olmalı...![]()
kızlaaaaaarrr neler yapıyosunuz? kimseden ses çıkmıyo? çalışmalar ne durumda?
çok geçmiş olsun canım, çocuğun inşallah biran önce iyileşirr. valla ben sana ne diyim boş vakit bulduğun her an çalışAllah yardımcın olsun
![]()