- Konu Sahibi minikburun
Kızlar ben de bu sene kpss için kursa yazıldım, Kasım sonunda başlayacak kursum ve bu seneyi sadece kursa ayırdım. Beni de alın aranıza :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarıhcı olarak bendede mat sıfır hatta eksılerde dıyebılırım.dersanede hocam antrenmanlarla matematık dıye bı kıtap onerdı aldım cok basıtten almıs ıse yarayacak gıbı gorunuyor bı bakın ıstersenızhangı kıtaplar ıyıdr benım tek sorunum matematık kalanı yalayıp yutarım alllhın ıznıyle hehehhhee
tarıhcı olarak bendede mat sıfır hatta eksılerde dıyebılırım.dersanede hocam antrenmanlarla matematık dıye bı kıtap onerdı aldım cok basıtten almıs ıse yarayacak gıbı gorunuyor bı bakın ıstersenız
kızlar ben aof maliye 4. sınıf okuyorum haziran ayında mezun olsam lisans mezunu olarak başvurabilirmiyim yoksa başvuruları kaçırıyormuym
2010 da orta öğretim olarak girdim 73 aldım dersaneye gitmeden 1.5 yaşında bi cadıyla uğraşırken birde (( işin açıgı fazla çalşmadannnn))
türkçeme ve matematiğime güveniyorummmm
kızlar ben aof maliye 4. sınıf okuyorum haziran ayında mezun olsam lisans mezunu olarak başvurabilirmiyim yoksa başvuruları kaçırıyormuym
2010 da orta öğretim olarak girdim 73 aldım dersaneye gitmeden 1.5 yaşında bi cadıyla uğraşırken birde (( işin açıgı fazla çalşmadannnn))
türkçeme ve matematiğime güveniyorummmm[/Q
başvurabiliyosunuz, bu yıl daha iyi puan alırsınız inşallah :) başarılar
kurs araştırıyorum. bu yıl herkes yörünge akademiden bahsediyor. iyi bir kadrosu olduğu söyleniyor. bu kursa giden var mı?
evet ben yörüngeye karar verdim. aralıkta başlıyor program. herkes iyi olduğunu söyledi. umarım benim içinde hayırlısı olur.