• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss b'ye hazırlananlar buraya :)

eğer izmir deyseniz Ebim kpss yi tavsiye edebilirim. ben devam ediyorum ve oldukça memnunum . matematiğiniz kötüyse özellikle görüşmenizi tavsiye ederim. normal prıogramda 3 saat matematik görüyoruz + 4 saat te ek ders var. haftada sadece 7 saat matematik. önumuzdeki ay da etutlr başlayacakmış.

bende gelimm bari :)
hedef 90 üstü :( altı kurtarmıyo beni yaa öff cabucak gecse şu sene
ondan önce çalışmaya hala başlamadım :(
biyerden başlamam lazım :52::52:

şimdi şöyle bir durum gelişti.. tırsmaktayım gençleeeeeerrrr. napcaz bu kpss'yi? olsun artık bu yıl, bitsin geçsin gitsin yav.. bu strese dayanılmazzzzzzz:52:

şimdi şöyle bir durum gelişti.. tırsmaktayım gençleeeeeerrrr. napcaz bu kpss'yi? olsun artık bu yıl, bitsin geçsin gitsin yav.. bu strese dayanılmazzzzzzz:52:

dayanılıyoo anacımm mecburr napıcazz başkaa:26:
3.hazırlanısımm yaaa allahımm bu sefer olsun bariiiiiiiiii:47::47::47:

kızlar bende hazırlanıyorum. beni de aranıza alın:) dershaneye gidiyorum. bu sene ilk hazırlanış.. bakalım. hedef 88:D

eğer izmir deyseniz Ebim kpss yi tavsiye edebilirim. ben devam ediyorum ve oldukça memnunum . matematiğiniz kötüyse özellikle görüşmenizi tavsiye ederim. normal prıogramda 3 saat matematik görüyoruz + 4 saat te ek ders var. haftada sadece 7 saat matematik. önumuzdeki ay da etutlr başlayacakmış.

ben uzun süredir izmir'de kpss kursu arayışındayım.ama ne hikmetse sizin postlarınızın hepsi ebim'le ilgili!!!yani memurlar.net zaten reklam alanı olmuş burası güvenilir diye bakıyorum burada bile reklamlar hız kesmiyor.neden insanların gelecekleri ile oynuyorsunuz.benim dershaneleri tek tek inceleyecek zamanım olmuyor.ama sayenizde ebim'i elemiş oldum:47:

kızlar bende hazırlanıyorum. beni de aranıza alın:) dershaneye gidiyorum. bu sene ilk hazırlanış.. bakalım. hedef 88:D

ilk hazırlanıosun demek ne güzel :))
benim 3. valla daha devamı gelmez inş bu sene olurda zorlaa çalışıyorum vallaa:30::30::30:

tabi ki eleyip elememen senin hakkın...ben Ebim e gittiğim için yazdıklarım onun hakkında gitmediğim bi dershane hakkında iyi veya kötu diye yorum yapacak değilim herhalde

merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor dört gündür motive olamıyorum kendimi zorluyorum okuduğumu da o zaman anlamıyorum sizler nasılsınız

merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor dört gündür motive olamıyorum kendimi zorluyorum okuduğumu da o zaman anlamıyorum sizler nasılsınız

bende öyylee yaa hiçmi canı istemez bi insanınn hiçmi konsantre olamazz pöfff zorlaa calısmayaa clısıorm amaa napmmm:31:

bana göre sınav zor değildi fakat vakit yetirememe problemi vardı
turkcede uzun paragraf ve dilbilgisi coklugu
matematık düşündürücü sorular
tarih bir kaç tane soru dışındakiler iyiydi
cografyam oldum olası kötüdür
anayasa kısmında günceller kolaydı bence sınavdan 2 gun once bakmama ragmen yapabıldım
sızın nasıldı kac net beklıyorsunuz

bana göre sınav zor değildi fakat vakit yetirememe problemi vardı
turkcede uzun paragraf ve dilbilgisi coklugu
matematık düşündürücü sorular
tarih bir kaç tane soru dışındakiler iyiydi
cografyam oldum olası kötüdür
anayasa kısmında günceller kolaydı bence sınavdan 2 gun once bakmama ragmen yapabıldım
sızın nasıldı kac net beklıyorsunuz

valla türkçede takıldığım sorular vardı..matematikte o üç birbirine bağlı soru ve lamba sorusu zordu..vatandaşlıkta saçma sorular vardı..coğrafya zaten kitap bilgisinden çok güncel bilgiler sormuştu..evet günceller çok kolaydı..ne zaman açıklancak acaba..

valla türkçede takıldığım sorular vardı..matematikte o üç birbirine bağlı soru ve lamba sorusu zordu..vatandaşlıkta saçma sorular vardı..coğrafya zaten kitap bilgisinden çok güncel bilgiler sormuştu..evet günceller çok kolaydı..ne zaman açıklancak acaba..

her kafadan bir ses geliyor ya en gec 1 hafta ıcınde acıklanır dıye dusunuyorum
bekleyelım ve gorelım
kafama taktımda ne oldu kendımı sıktıgım ıle kaldım!
hayırlısı dıyorum

kızlar sonuçlar sonunda açıklandı. nasıl beklediğniz gibi mi geldi? benim sınavım berbat geçmişti sonuç da çok iç açıcı değil 75 puan aldım. bundan sonrası için hayırlsı diyorum:44:

Back